Тайната на дългата и здрава коса - 42

• 29 943
  • 398
  •   1
Отговори
# 300
galentinass,страшен блясък!Браво  Crazy
kamelllia19,чудна коса имаш  Heart Eyes Кога ли и моята ще стигне такава дължина  Whistling
Правя маската и си стискам палци сама  Mr. Green Добре ми действа,много мека и жива я усещам (като изключа краищата  #Cussing out ) Но продължавам  Party
Поздрави  Hug

# 301
Забравих да попитам  Blush чували ли сте за отвара от бръшлян  newsm78
Косата започвала да расте бързо,ако се правят ежедневни фрикции на скалпа с нея   Rolling Eyes
Някой да е чувал нещо за това  Thinking

# 302
Леелеее момичета какви коси сте показали! Невероятни са! Искам и аз!
Иначе снощи се намазах с масло от жожоба и спах така. Сега се намазах с Тривитаминол, прасковено масло, кайсиево, масло от авокадо, масло от ши, по крайщата масло от пшеничен зародиш. А също и бадемово масло сложих и сусаменото олио + един жълтък. После щи пиша какъв ще е ефекта, понеже за първи път слагам сусаменото олио. Simple Smile

# 303
Забравих да попитам  Blush чували ли сте за отвара от бръшлян  newsm78
Косата започвала да расте бързо,ако се правят ежедневни фрикции на скалпа с нея   Rolling Eyes
Някой да е чувал нещо за това  Thinking
Az sym чувала.
Само че на мен ми бяха казала равни части бръшлян + още нещо (май коприва). И косата се облива след баня. НЕ съм го правила и не знам как действа. Обливала съм се само с коприва, защото имах сезонен косопад.

# 304
с масло от жожоба, Тривитаминол, прасковено масло, кайсиево, масло от авокадо, масло от ши, по крайщата масло от пшеничен зародиш. А също и бадемово масло сложих и сусаменото олио + един жълтък.

steffi_k, то от толкова съставки как ще разбереш ефекта от сусамовото?  newsm78

# 305
момичета аз обмислям идеята да си направя кичури!педи съм била така и се харесвах,а и искам промяна!вие какво ще ме посъветвате?

# 306
SLADYR4E   това ти си го решаваш, важно е да се харесваш и да се чувстваш добре!

# 307
с масло от жожоба, Тривитаминол, прасковено масло, кайсиево, масло от авокадо, масло от ши, по крайщата масло от пшеничен зародиш. А също и бадемово масло сложих и сусаменото олио + един жълтък.

steffi_k, то от толкова съставки как ще разбереш ефекта от сусамовото?  newsm78
Честно казано и аз не знам. Иначе на сусамовото пише:
Студено-пресованото сусамово олио има много мек, отличителен вкус и аромат...
Познато от дълбоко древност в Далечния Изток и от тогова се използва за приготвяне на билкови извлеци, като разтворител но етерични масла, медицински и козметични цели. Богато на витамин Е и Омега -3 мастни киселини. То е с дълъг срок но трайност, поради антиоксидантните си свойства и е издръжливо на високи температури. Сусамовато олио е един от малкото естествени продукти, които могот да поглъщат ултравиолетовите лъчи, поради което намира широко приложение в слънцезащитната козметика. Забавя силно стареенето на клетките. Изключителен ефект при суха, набръчкана, застаряваща и залющена кожа. Успокояна болките и сърбежа при изгаряния и възпаления на кожата.

# 308
Sladur4e, намери си някакво занимание и не си хаби косата.

# 309
момичета аз обмислям идеята да си направя кичури!педи съм била така и се харесвах,а и искам промяна!вие какво ще ме посъветвате?

Ако мислиш, че няма бързо да ти омръзнат пробвай Flutter  Косата ми не понася боя и само където са кичурите цъфти Tired Моите бързо израстват, но си правя само 1 път в годината, за да не цъфна отвсякъде Laughing Laughing

# 310
И аз мисля така!

# 311
brazilka , аз те съветвам да си купиш ампули Revalid против косопад. Майка ми сега ги използва и е доволна, а и от други съм чувала добри отзиви. Също така можеш да си правиш и маски, за да я подхранваш, както и да се снабдиш с шампоан против косопад (Fitowal кафевия мисля е за това). С подходящите грижи всичко ще се оправи  Hug
 Sladur4e, мисля, че ще ти отиват кичури, но все пак ти си решаваш Simple Smile

# 312
И аз мисля така!
просто съм решила да направя някакво ранообразие!Шушулче,ти не се притеснявай! Simple Smile

# 313
Сладурче, наистина ти си решаваш, но една промяна на никой не би подействала зле. Още повече, че го искаш. Човек понякога наистина има нужда от разнообразие.
На Анелия кичурите й станах разкошни. Тя също се чудеше като теб.

# 314
Сладурче, наистина ти си решаваш, но една промяна на никой не би подействала зле. Още повече, че го искаш. Човек понякога наистина има нужда от разнообразие.
На Анелия кичурите й станах разкошни. Тя също се чудеше като теб.

да и аз ощя се чудя!мерси мила Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт