Хайде време не остана, Лъвчета последна смяна!

• 16 926
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте на всички смели мами!  Hug
Страшно много ми липсвахте! Дойдох за малко до мама и хоп-веднага на компютъра! Поздравявам ми всичките до една за прекрасните бебета и красивите им имена, да са ви живи и здрави и много послушни. Безкрайно много ми липсвате и даже от време на време си поплаквам като се сетя колко близки си станахме, а как не мога да споделя сега радостта си с вас. Прегръщам силно и целувам всяка една от вас и малките ви слънчица. При първа възможност пак ще пиша! А на още неродилите много късмет!
ПП Забравих да напиша, че ние с Денис се справяме отлично и той е много послушен!
Още веднъж много   love001 и много  Hug

# 211
Поздрави на всички нови мами. Да сте живи и здрави и много да слушат малките палавници. Ние сме добре папкаме, слушкаме, спинкаме, пълним памперсите. Утре ще дойде педиатърката на посещение. Дано ме успокои, че наддава добре, че това ми е най-голямата грижа. Днес взех акта за раждане и нямаше проблем за името, само ме питаха с кой съм съгаласувала презимето да не завършва с "ова" и аз казах, че с мъжа ми е съгласувано, тя ме погледна странно и аз казах, че е свързано с религията ни Simple Smile а тя пак ме леда странно Mr. Green и ми подава акта...Еййй как се посмях на излизане от общината.

# 212
Честита бебе Микаела на мама Диди!
Честито бебе Стефан на мама Алфира!
Честито бебе  Кирил  на мама Стели - Мели!
Честито момченце на мама МАРИАН 1!

Да са им здрави и щастливи!

Пожелавам много сили на милата Ея и на сладката Велла. Аз съм с вас и се моля да се справите с проблема бързо и скоро и двете да сте си в къщи!

На ani_d и Бизу стискам силно палци! Момичета и вашия дългоочакван ден идва! Късмет!

bobito81, каква депресия, я не се излагай. Това, че си сама с бебето само трябва да те радва и носи спокойствие. Имаш цялото време на света да се опознаете, да се научите да се разбирате и да си създадете свой ритъм. Когато ти си напрегната и бебето е нервно. Когато си щастлива и то е добре. Първите дни са понякога трудни, но всичко ще си дойде на мястото!

# 213
Днес в 13:40 Камето е родила своята златна дундичка с тегло 3750см. и ръст 50см. Да са живи и здрави, обградени с много любов и щастие!!!

# 214
Здравейте, момичета   bouquet
Аз си ви чета, ама нещо не ми се пишеше тези дни. Дребната е добре - вчера я оставих с татко й за малко, уж да ям сладолед с едни приятелки в едно кафе до нас и страшно се нервирах след половин час и се прибрах  Rolling Eyes Днес ще направим първата разходка, добре че захладня.
Иначе оттука всеки ден почти минава по някой да ни види Simple Smile
Аз започнах да свалям детски песнички, че тя вече има будни периоди и искам да я занимавам с нещо. Ето тук има най-разнообразни песнички и филмчета: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=48986.760

Изпуснала съм много новородени бебета - честито на всички нови мами (и татковци)! Да са им живи и здрави, и щастливи децата, и те самите - да се радват взаимно и да откриват заедно света!   bouquet Heart Eyes  bouquet

На Велла и Ея специално изпращам цялата си любов и положителна енергия - бързо да се справят с трудностите и да се прибират у дома!  Heart Eyes  Praynig Heart Eyes

Граци, и на мен ми е любопитно какво ще стане с акта, защото Михаела е записана също без наставка на бащиното име. За всеки случай ще отидем двамата да вземем акта, че той по може да се кара с разни чиновници, мен не ме бива по тая част.

Надявам се, че татковците много ви помагат - нашият е страхотен  Heart Eyes
Само дето подреждал компа и затрил без да иска всички снимки и клипчета на бебата досега  Rolling Eyes Но обеща да заведе хард-диска при специалист и да ги възстановят, че аз малко си изпуснах нервите  Mr. Green

На мен от време на време ми става тъжно, като я гледам толкова мъничка... а расте и се променя с всеки изминал ден... и се замислям какво ли я очаква... и ми става едно тревожно такова...  newsm78 Но иначе ми е много добро детето Simple Smile

Хайде, че се отнесох Simple Smile Прегръщам ви всичките и малките бонбони - да сте здрави и да растете!  Hug

# 215
  Асе,Хавга Светле,благодаря за бързите отговори HugВече се възползвах от съветите-изчистихме секрета!

Честито на Мариан 1 и Стели-Мели,да са живи и здрави големите момчета!

Честито момиченце на Камето,много радост да донесе в семейството!

Честит Калоян на мама Беба-все така да папка и наддава!

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 16:34 от agramd

# 216
  • Germany
Честито на новите мами, да са ви живи и здрави малките душички!

Да споделя, че Калина си обърка тотално режима и сега ядем през 2 часа, като е готова да яде и през час и половина, но я залъгвам, та издържаме 2 часа.
Асе, и на Калина очичките в болницата бяха залепнали, мажеха я с нещо, аз я оправих само с преварена водичка и редовно почистване и масаж на слъзното каналче.

Ея, голяма мома си родила - браво, Калина още няма 4 кг, но сме близо.

Миши, не се отчайвай, гледай си хубавите дечица!

За АМ - да се похваля от Лактана Био 1- опитахме доста АМ, докато намерим вярното, и да може да ака. Аптамил комфорт ни създаде доста проблеми, и най-важното - не помпа детето.

Днес от Германия се прибира на Калина брат й - ще се видят за първи път - много се вълнувам, а разликата им е 20 години, дано баткото е любвеобвилен. Засега винаги пита за нея, и много се вълнува.

Светле, това с подписите в болницата и аз го преживях, беше много тъпо, и понеже съм юрист по образование си представях какво ли ще бъде, ако умра, и ще има ли някаква стойност този подпис.

Да се похваля, че и аз правя всеки ден коремни преси, че даже си имам и мускулна треска, но имам да свалям и кг.

Калина пак е гладна и реве, така че, до скоро.

# 217
Маминки да знаете нещо за Таня (Интригата гърл) Grinning трябва днеска да са я изписали от болницата вече???!!!

# 218
Честито на всички нови мами   bouquet ! Да са им живи и здрави бебчовците и само радост да им носят!
Честит Кирил и на Стели Мели, да и е жив и здрав и след 2-3 седмици да се разхождаме заедно с количките!. Чух се с нея към 14.30. Звучеше много добре и каза,че действително се чувства добре. Бързо възстановяване и желая  Hug!
Ивайло миналата седмица направи един месец. Наддал е 1300гр и 2 см. Сега е 4100 и 54см.Пуснал си е големи бузки и гушка на 3 ката  Laughing. Вече си държи главичката, но не много стабилно, изтърва я от време на време. Много обича да му говорят и пеят. Има си вече и любима играчка - една дрънкалка. Млъква веднага като я чуе. като ходим от стая в стая оглежда всичко като клюкарка. Абе с две думи започва да заприличва на човек и става все по интересен.
Относно килограмите аз бях качила 13 и си тръгнах от болницата с 9 по-малко. Сега, месец след раждането съм си със старите килограми и дори ми се стува, че съм по-слаба от преди. Още на втората седмица си облякох старите дрехи. Е, имам си едно коремче, което доста ме издава, но мисля скоро да започвам с коремните преси.
Гледам и вие се оплаквате от колики. Защо не пробвате с топли компреси. Аз взимам 2 пеленки от бархет, сгъвам ги на дълго да се получи поясче широко 4-5 пръста, гладя с ютията и слагам на коремчето. И така ги сменям докато детето се успокои. Да ви кажа честно това ми помага много повече от разните му капки и чайчета.
Стискам палци на всички,които все още очакват своитв бебчовци, кураж!

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 18:52 от Ellle

# 219
Здравейте. На 18.08 се роди нашия прекрасен син Матей с размери 3400/50 см. Родих естествено с епидурална упойка и само 2 външни шева. Понеже бях преносила бебето изплака трудно и се наложи да постои няколко дена в кувьоз, но сега всичко е наред. Вече сме си вкъщи, кърмим се и спинкаме сладко.
Честито на всичко нови мами и успех на останалите очакващи. Hug

# 220
Привет от мен! На 21 август се появи бебето Калин. Преносих малко и постоях една седмица в болница, но вече сме си вкъщи и всичко е наред. А младежът е мнооого готин  Grinning Малко жълтичък в момента  Grinning

# 221
Кама , честита най-голяма радост.
Да ти е жива ,здрава и голяяяяма късметлийка бебката. 

А това е за теб.

# 222
i na6iq maluk Martin se rodi!na 19.08 v 00:44,49 sm,3400.be6e planuvan za sekcio na 19,no trugna sam,ve4erta na 18 mi iztekoha vodite i dokato stignem do bolnicata bolkite bqha seriozni,a po vreme na procedurite tam vse pove4e.na su6tiq den v 19 4asa stanah,ne be6e lesno,nito priqtno,no vseki den se 4uvstvam vse po-dobre.ot v4era sme si vku6ti,bolka nqma,dori i 6evovete po4ti ne me opuvat.blgodarnosti na d-r Karagjozqn i vsi4ki ot otdelenieto vuv 2-ra gradska v plovdiv!  Joy

# 223
Лелеее колко новини за бебешори   bouquet  bouquet

Нека всички малки сладурковци да са живи и здрави, много се радвам днес на всички постове!

МамаДона, радвам се че си добре и малкия Денис също!  Hug

Елле, вече колко сте големи  Heart Eyes

Бобито и аз веднъж да родя и аз ще го гледам сама, не ме отчавай така де! Аз лесно се не давам  Peace

Ани, още малко мила, трябва само да сме спокойни! Вярно, че на края е малко изнервящо, но като е рекъл Господ ще си чакаме! Желая ти много успех  Praynig Hug

Лека нощ, а забравих  Hug

Интрига си е вкъщи и всичко е наред с нея и бебче!  Peace

# 224
  • Все на втория етаж
Момичета, от кога  започнаха коликите при дребчовците? Днес Макси не беше особенно спокоен, при все че беше все преобут и нахранен. Sad

Общи условия

Активация на акаунт