Хайде време не остана, Лъвчета последна смяна!

• 16 919
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Диденце да ти е жива и здрава принцеската сладка! Много щастие и безгрижно детство и желая!!!

# 196
Аграмд за почистването, нашата педи ми каза, при смяна на пампито да разтварям леко срамните устни и с памуче, потопено в преварена водичка да почиствам.

# 197
Еххааа, чудесни щъркелови новини!

Браво Стели_Мели, честит ти здрав юнак! Да е все така силно бебче, да слуша мама и татко за радост на цялата ви рода!  Hug

Честито на Алфира и Диди, нека вашите рожби се радват на много здраве и грижи, бъдете щастливи!  Hug Hug

Аз също съм си 2в1, вчера писах смс на Интрига, тя ми отговори - че са добре и че вече са си вкъщи!! Малкия е добре, но понеже вече са в новата квартира, още нямат интернет!
Очакваме я скоро!
Имате сърдечни поздрави и благопожелания от нея !!!  Hug Hug

# 198
Честит Син на Стели Мели да и е жив и здрав големият юнак и много да радва мама тати и батко!

# 199
И АЗ СЪМ ЩЪРКЕЛ ДНЕС !!!

ДНЕС МАМА МАРИАН 1  В 10:05 Е РОДИЛА МОМЧЕНЦЕ С ИДЕАЛНИТЕ МЕРКИ 4250, 53 СМ !!! ВСИЧКО Е МИНАЛО МНОГО БЪРЗО И ЛЕСНО !

smile3525 smile3525 smile3525
ДА И Е ЧЕСТИТА РОЖБАТА НА МОЯТА СКЪПА ПРИЯТЕЛКА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВАМАТА И БЪРЗО ДА СЕ ПРИБИРАТ И ГУШКАТ!!

ВСИЧКИ ИМАТЕ ПОЗДРАВИ ОТ МАМИНКА!

# 200
  • Бургас
Честити бебенца на Диди, Стели-Мели, Алфира и Мариан1! Да са ви здрави и послушни и много да ви радват!
На мамите бързо възстановяване.
  Hug

# 201
ехеееееееее колко бебета:)

Честито на Стели Мели, Алфира, Диди, Мариан 1  bouquet много здраве и радост за вас и вашите семейства, а малките да не се оттърват от здраве и късмет  Mr. Green всичко най-най на обебилите се мами и бързо възстановяване. [/size]
 аз също мога да се похваля със малки пъпчици, но ми изглеждат безобидни от жегата и памперса вероятно. малкия бонбон спи сега, след като ме държа будна от 4.30 до към 8  #Crazy и го кърмих няколко пъти за това време ама нека да папа голям мъж да стане  Mr. Green Mr. Green

днес бащата е бек ин да бизнес и затова мама дойде да ми прави компания, донесе банички и изглади Hug супер е да те глезят, че  това домакинската работа в момента ми идва направо... Crazy

дано малкият ми е спокоен днес, аз съм  Hug
на всички приятен ден   bouquet

# 202
ЧЕСТИТИ МУШМОРОЦИ И НА СТЕЛИ_МЕЛИ, ДИДИ, И АЛФИРА! МНОГО ДА ПАПКАТ И СЛУШКАТ!

Ани_д, ми то май не останахте! Ти и Бизу.... newsm78 ! Ако бъркам, моля да бъда извинена! Embarassed Хайде, твой ред е !

# 203
  • Бургас/Пз
Ей никакви ли новини няма от Камето???  newsm78 newsm78 Дано всичко да е наред с нея!!!!

Честито на най-новите майчета!!!

Бизу аз ти казах че ще си останем двечките най-накрая!!!!!

# 204
ехеееееееее колко бебета:)

аз също мога да се похваля със малки пъпчици,

И на  моя син му се появиха но много бързо изчезват.Педито каза че организма му се пречиства.Нямало нищо страшно.Каза да го мажа ако искам с фоксин

# 205
Честито на "пресните" мами Стели Мери, Алфира, Дидка, Мариан!!! Да са ви живи и здрави рожбите, да сте живи и здрави и вие и семействата ви  bouquet

Ани, Бизу-много мина, мъничко остана, още малко потърпете, ние сме с вас Heart Eyes

# 206
Честито на обебилите се  Стели Мели, Алфира, Диди, Мариан 1   bouquet Да са живи и здрави бебчетата и много да ви радват.

А на Вас, които останахте наистина потърпете, мнооого малко остана, ето къде е края намесеца след няколко дни.

Аграмд, за почистването при момиченацата и нашата педи каза същото, както е казала Ася. При смяна на памперса се забърсва лекичко с преварена водичка на памуче от горе на долу.

Хавга, благодаря за статията, поуспокои ме. А иначе нещо смешно по повод на нашето неакане. Аз нали от време на време пия Дуфалак все още и снощи си взех един и на обяд памперса пълне. Та се смеем тука с таткото, че като не ака бебчо и пия един дуфалак, хем за мен добре хем за него. Но друго което открих е , че спряха да му къркорят червата след като спрях да ям сливи...Милото явно в повече са му дошли.

А пък снощи как пак съм се смяла на неговия бебешки гръб...Влизам в стаята вечерта да го погледна как е, че ние бяхме в хола и то милото нещо се стресна и си изплю бибероната като тапа на 30 см  някъде...е не можах да се сдържа да не се засмея. Въпреки, че е толкова малка е много смешна понякога с нейните физиономии и разни такива случки

# 207
  • софия
Честити бебчета на всички нови мами.Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви слушкат  bouquet

# 208
Ани вярваи ми с корема бях по добре. не че се оплаквам но не сам свикнала още и гледам като луда.А и сам сама което още повече ме тормози и подтиска.Еи това следродилната депресия е гадна работа гледам да не и се давам да видим.
ЧЕСТИТО на всички мами които са се обебели докато подхварлям наакани пампита.Целувки от мен и Алекс.

# 209
Здравейте мили мами,

Нека и аз да се похваля, макар и позакъсняла- имаме си бебче КАЛОЯН!!!

Понеже много бързаше- вмясто на 15 август (термина) се роди на 28 юли - секцио.

Младежа тежеше 3350 гр., 50 см. Роди се в САГБ "Д-р Щерев", където са страхотни професионалисти. Благодаря им за грижите и всеотдайността в този важен за мен момент.

Сега, 28-мия ден след раждането Бебо тежи 4300 гр. Wink наддаваме упорито Simple Smile

Честито на всички сдобили се с рожби и успех и кураж на очакващите!

Общи условия

Активация на акаунт