Хайде време не остана, Лъвчета последна смяна!

• 16 914
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас/Пз
Браво Пухи, ти си нашта гордост! Да ежив и здрав малкия голям Димитър!!!
 smile3525 smile3525 Two Hearts Two Hearts
Димитър за сега държи първенството за най-голямо бебе, ама тя Пухи си го очакваше, следва Калоян - 4150гр., 52смна Мама valeni , и Велла 4040 гр. на Мама Ея.
Ох, знаех си, че аз ще остана последна от нормално раждащите. Аз и Бизу, ама тя поне има още някой друг ден до термина. Ето и камето и Стели Мели утре ще родят и си оставаме ние.  smile3518 smile3518 newsm45

Момичета маля ви не ни оставяйте точно на финала. Има още малко време , та после всички заедно да пишем в родени Август 2008г. newsm17

# 166
Е тази Бизу,каква е мацка ,видяхте ли? newsm10

# 167
Ани_д , тук сме и никъде няма да ходим! С теб сме! Не се тревожи - не остана! Hug

Светла_мама(фючър_мама), и на мен ми се случи номера с ръчичката! Отивам си аз в понеделник с багажчето..., спокойна, знам и съм настроена вече да си видя бебчето! Приеха ме, рутинните кръв, урина, секрети, ала-бала.... На прегледа за разкритие се установява 4-5 см. И виждам удивения поглед на Доки!"Нещо ми се спуска!" И аз  #Crazy newsm78 #Crazy Какво значи това??? Рови, рови...(не боля!), и вече спокойна:"Ох, прибра се!" .  Каза, че ръчичката е тръгнала преди главичката! Но в крайна сметка .... прибра се! И в 10:40 ми включват система с окситоцин. Останах самичка в предродилна зала, а като ме приемаха бяхме 12. Не, не родиха всички, просто докторите са преценили , че днес никоя от тях няма да ражда и ги преместиха в отделението. И стоя си аз вързана за системата, от което ме хвана много яд. Д-ра ме пита Хапче или система, аз викам както вие прецените.... И ми сложиха система. Стоя мирно и не мърдам, а с хапчето поне можеше да си обикалям и нещата сигурно щяха да станат още по-бързо! Както и да е . В 11:30 ми пукнаха мехура и след това вече започнах да усещам болки, но нали си знам за какво става въпрос, дори и не ги забелязвах! По едно време идва доки и вика : Какво става ? Нямаш ли болки?" Аз: "Имам." И тя:Ами ти не гъкна!??"  Е какво да правя??? да викам и да крещя?? То абсолютно си беше поносимо положението... даже ако някой ми беше дал цигара, спокойно можеше да си я дръпна Mr. Green  Пак ме прегледаха към 13:00 - 8 см... Обадих се на мъжа ми ако иска да дойде да среже пъпната връв... уж беше мераклия. Да, ама само на приказки, оф много ме ядоса! След това започнаха леки напъни. Като се засилиха след около 20-30 мин. извиках доки да ме види и хайде в родилна зала! На втория напън изплака Мартин (13:45). Много бързо и лесно. Чак аз се учудих и не можах да повярвам! И сега благодаря на Богородичка, че беше с мен! Praynig Като срязаха пъпната връв акушерката ми я  показа -  един огромен възел на връвта! Добре , че не е бил стегнат!!!И така, без шевове, без нищо, полежах си 2 часа с торба на корема и хоп в отделението! 
Та това е  моят разказ за раждането! Сега, вече у дома се нагаждам към новата обстановка... Но да са ми живи и здрави дечицата, с Божията сила ще се справя!

Целувам ви всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 168
Ех, ani d въобще не си самичка. И моя термин е утре, ама може и да прескоча. Всички познати и роднини само ми звънят и ме чакат да почна да раждамnewsm53.
Малчева, искам и аз такова раждане, леко и бързо.
Ако тази нощ не тръгна да раждам, ще е поредната ми безсънна, тия жеги едвам ги издържам. А бебетата на всички са толкова сладки, че .....Сега отивам да приготвя нещо за вечеря, докато щерката и татко и са на разходка.
Успех на всички, които ще раждат утре. newsm17

# 169
Здравейте моми4ета. Първо 4естито на вси4ки мами и късмет на 4акащите още. Искам да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ  на вси4ки ви за подкрепата и милите думи. Ние с Никола ве4е сме си в къщи. Преборихме доста проблеми, имаме все още някои  изследвания да правим,но вярвам, 4е вси4ко ще е наред. Малкия ми мъж си хапва добре, наддава за сега идеално и даже проявява характер. Толкова ми е хубаво да сме си  къщи, след дългия престой в болницата. Ама вие доста сте изписали в наше осъствие така 4е много не сме в 4ас какво става.  Целувки на вси4ки ви!!!

# 170

Стискам палци за Стели-Мели и Камето утре! newsm10

Ани,спокойно,няма да ви изоставим,дъъъъълъг път изминахме заедно,ще продължим така и за напред! newsm03

# 171
Честито на Пухи! Да ти е жив и здрав Димитър!   bouquet
future mama, Светле, егати кошмара  #Crazy От все сърце ти желая бързо възстановяване!  Hug

# 172
Пухче, я какъв юнак..трябва да ни разкажеш как е минало всичко, пожелавам Ви много здраве и на двамата, бързо въстановяване и скорошно изписване  Praynig Hug

Ани, спокойно, бебчо си знае работата, трябва да си спокойна, ей тая нощ ще го родиш, моля се за вас, всичко да мине леко, а и в Токуда, знаеш са уредени нещата! Ще видиш всичко ще е наред  Peace Hug

Яне, добре завърнала се, чакаме снимки и подробности!  Hug

Интрига, малко ме притеснява, не пише..а май мина доста време, дано ги изпишат скоро  Praynig Hug

Успех на раждащите мами утре, с Вас сме момичета, настройте се за леко и безпроблемно раждане!  Heart Eyes

# 173
Ани тук сме мила  Hug Нали се разбрахме да се изчакаме всички пишещи да родим и тогава заедно да нахлуем при родени 2008 Wink А аз имам усещането, че ти днес или утре ще си гушкаш корема вече  Wink
На мен поне ми е малко по-сложно писането, защото ставам, сядам постоянно и все има нещо за вършене, но пък чета с удоволствие. Предполагам всички сме така.

Да се отчета - днес идва педито, каза че беба е супер,няма забележки, има размери на едномесечно бебе и затова да опитам да и махна едно от нощните хранения.Каза също, че трябвало беба да приема на хранене около 80мл.

А също и да се похваля, че ни падна пъпчето и баща и каза, че щял да си го сложи в задния джоб, та да не се отделяла от него Laughing

Честити бебчета на всички новообебили се. Много здраве, любов и безгрижно детство на малчовците желая    Hug Hug Heart Eyes

На всички , на които предстои раждане - Господ да е с вас и ви желая супер леко раждане като моето Hug Hug Hug

# 174
ЧЕСТИТ ЮНАК НА МАМА ПУХИ ! ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ!

На мама Светла (фючър мама) от сърце желая бързо възстановяване! Къде ми беше акъла преди малко, че забравих ??? ooooh!

Утре успех на Стелито и адашката ! А и Мариан1 и тя стига е стискала кълки! Laughing Heart Eyes Hug

# 175
Благодаря много на всички за подкрепата  Hug

Честно да ви кажа никога до сега в живота си не се бях чувствала толкова безпомощна! Винаги с всичко съм се справяла и това безсилие над собственото ми тяло просто ме обеззверяваше.
Винаги съм спортувала и съм била много активна и предполагам, че това ще ми помогне да се възстановя бързо. Аз корем вече няма, още в болницата го свалих и си излязох все едно не съм била бременна. Дори и лекаря ми за бъбреците се изненада колко добре изглеждам, въпреки че бях родила преди 2 седмици, ама то външно нищо не значи.
Четох някъде из нета, че ако след секцио трябват 2 години за възстановяване, за раждането с форцепс периода е 1,5 година, което си е доста време и се надявам по-скоро да ляза във форма, за да не се чувствам толкова безполезна понякога  Confused

# 176
  • Все на втория етаж
Успех на Стели и Камето утре. Ани и на теб мила стискам палци. Hug

На Макси пъпа още не е паднал и има ужасен вид, много е изкочил и ме притеснява.

А за пишока питах, но никой не каза май, от сега ли се забелва и как точно го правите?

# 177
Ани мила нас ни забравяш и ние сме от големичките,май ще сме на второ място след Пухи и сме само 10грама по тежки от Калоян на Валени,моя Пепи се роди 4160 и 52см!
Успех на Стели Мели утре ще стискам палци!
Светле съжалявам,че се случило така при твоето раждане аз също каката съм я раждала с Форцепс и знам колко е трудно нажното е,че с бебка сте добре!

# 178
svetla_mama, така се ядосах... нямам  думи. Аман вече.
Дано по-бързо се възстановиш мила и щастието да гушкаш бебчо да накара неприятните спомени да избледнеят.

Стискам палци на Стели и Камето!

# 179
  • Бургас/Пз
Ани мила нас ни забравяш и ние сме от големичките,май ще сме на второ място след Пухи и сме само 10грама по тежки от Калоян на Валени,моя Пепи се роди 4160 и 52см!

Леле Галка, направо съм ви пропуснала. Знаех си аз че имаше още едно голямо бебе, ама на с тоя бременен мозък. Няма да ми се сърдиш. Wink Mr. Green Hug

Ние досега бяхме на гости на едни приятели и много добре си изкарахме. Ще взема обаче да лягам, че ако има някакви изненади утре, поне да имам сили. Лека нощ на всички майчета и бебчовци.

Общи условия

Активация на акаунт