Ние от далече сме във Враца вече - "Враца -20"

• 15 598
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Толкова много празници  Hug Нека станат пълници  Joy Честита месечинка    party002

# 211
Здарвейте момичета,аз като една задочна врачанка рядко се появявам при вас,но пък ви чета по-често.

Честита радост на мамите на новоредени сладури и на всички скорошни рожденници!На месечинковците от днес-специално честито!!!

Галя,много сте пораснали вие Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Сети се кой пише нали?Следващия път като дойдем непременно ще се обадя да ги срещнем пак мъниците:)

А за списъка на 1ва стр. моето детенце е Радостина .Родена на 23 август 2007

Бубето,пробвай с Хип Орс 200 за разстройството-доста помага. Ние в момента сме почти във вашето положение.
Бързо оздравяване на Малинка!

# 212
bravy ще пробвам, в момента сме с лечебната каша на Хумана. Но няма никакъв резултат, давам й Ентерол и Смекта, но пак нищо. Надявам се скоро зъбчетата да избият и да спре това разтройство, важното е че успяхме да смъкнем температурата и вече поне е по- жизнена.

# 213
Бубе,браво,че си смъкнала Т,това е първата крачка:) Praynig бързо да се оправи малката чевръста кукла.
Аз по жизнено дете от твоето не съм виждала.Няма да забравя как нямаше грам мира и само се набираше в количката.Жилка ти е тя.Пожелавам бързо да възвърне предишната форма.Да я цункаш непременно ет нейната връстничка!

# 214
Хехе- изредили сме се много готино- Ивето, после съм аз и после Петя Grinning Честита месечинка на Иванчо. Много целувки! Hug
Надявам се Малинка да не вдига повече Т и наистина зъбките да избият бързо и по-безболезнено Hug Целувки и на нея и на всички малчовци baby_neutral
Забравих да питам- къде във Враца мога да намеря пюрета Сънвал? Не съм гледала в Мечо пух дали има- последния път грабнах 3 пюрета на Хип и избягах, че влака щеше да избяга без мен. А четох, че били на цената и качеството на Хип, пък повече мл. Rolling Eyes И тях ще пробваме.
Мами, вижте това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=323743.0 Аз пробвах днес след банята и наистина излязоха малки черни нещица newsm78

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 15:16 от МиШеНцЕ

# 215
  • Дивия Северозапад
Момичета, знаете ли лекар в града, който да е съгласен да впише в картона на детето ми, че е поставил задължителна ваксина, а всъщност да не я поставя? Твърдо съм решила да не ваксинирам детето си. Не искам да коментирам защо съм против ваксините. Просто ако има някой, който да ми помогне - да пише на личния ми. Очаквам с нетърпение отговор. Благодаря предварително.

# 216
Момичета, знаете ли лекар в града, който да е съгласен да впише в картона на детето ми, че е поставил задължителна ваксина, а всъщност да не я поставя? Твърдо съм решила да не ваксинирам детето си. Не искам да коментирам защо съм против ваксините. Просто ако има някой, който да ми помогне - да пише на личния ми. Очаквам с нетърпение отговор. Благодаря предварително.
Не знам такъв, но ако не стане, защо не идете в друг град  newsm78 Хората за пари чудеса правят.

# 217
little angel: Честита месечинка, да е жив и здрав малкия юнак и много да те радва.

Аз какво да ви кажа и ние от 2 седмици, вече трета, се борим с това разтройство.. е нищо не помага. Аз за нас съм сигурна, че е от зъбите, давам кисело мляко с банан, ориз му готвих.. морков е нищо не ни помага.. давайте съвети, че сме по зле от пеленачетата.
ПП: и подсечено дупе имаме.

Bubeto*, е те на Криско му пробиха, ама разтройството продължава. И лигите също. Явно ще трябва да изкарат съвсем за да се оправи. На това отгоре пак ми отказа водата и така ме е страх да не се обезводни. А ти как и даваш Смектата на малката, в някоя от аптеките казваха че има за бебета, ти такава ли и даваш?

# 218
  • Бургас
little angel,честито и от мен  bouquet за теб, Hug за бебе.
Момичета, биберонка кога най- рано дадохте на детето?Аз още не съм и се чудя толкова ли е вредно?А бихте ли казали какво ни предстои като ваксини и важни неща да знам за бебето?
Лека вечер на всички! Бубе, гушни Малинка от мен и дано скоро и мине на милото. Така и за Криско и за всички бебчета.

# 219
Здравейте, момичета! Чета , че доста от вас имат проблем с разстройство при малчовците. Мога да ви кажа това,  което ми е казвано от доктор ,но става дума за вирус / през август върлуваше един с разстройство и повръщане /. Една ампулка гентамицин , детска се изпива - еднократно и край с проблема.Бързо оздравяване ви желая!

# 220
little angel,честито и от мен  bouquet за теб, Hug за бебе.
Момичета, биберонка кога най- рано дадохте на детето?Аз още не съм и се чудя толкова ли е вредно?А бихте ли казали какво ни предстои като ваксини и важни неща да знам за бебето?
Лека вечер на всички! Бубе, гушни Малинка от мен и дано скоро и мине на милото. Така и за Криско и за всички бебчета.
Аз дадох залъгалка на Валя още като се роди, но ти ако няма нужда не давай. Давах я за да не си смуче пръстите, защото по трудно се отвиква от пръсти, отколкото от залъгалка (така съм чула). А ще си късметлийка ако нито залъгалка, нито пръсти смуче  Peace

# 221
  • Бургас
 Hugмерси, бейби! И аз искам да е без биба, ама май е по- добре да е поне за малко, щото кат ревне, не става само на гърда, ша ма изяде тва малкото, и без тва е само на кърма.. ще стана 20 кила;), аз съм и без тва 30,  Joy

# 222
Red_Sonya  смектата ми я изписа лекар заедно с ентерол- и двете стават за бебета ( 1 прахче ентерол и максимум 2 смекта дневно), ама ефект никакъв, трябва диета и то много строга. От 3 дни яде само и единствено лечебна каша на Хумана ( ако я разредиш повече става за мляко, иначе я бъркаш като каша) и пие оризова вода, а и кашата я правя с оризова вода. Разтройството почти го оправихме....но времето ще покаже. Колкото до подсеченото дупе, през деня мажа обилно с Бейби Тан (подсушава), а вечер с кремчето на Узунов- та и с този проблем почти се справихме.
Муциту давай си залъгалката и не се плаши, а детето като иска да яде- давай му, не се отслабва от това Mr. Green Ако беше така да съм свалила и аз, ама нааа  Grinning

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 10:12 от Bubeto*

# 223
Hugмерси, бейби! И аз искам да е без биба, ама май е по- добре да е поне за малко, щото кат ревне, не става само на гърда, ша ма изяде тва малкото, и без тва е само на кърма.. ще стана 20 кила;), аз съм и без тва 30,  Joy
В такъв случай си му дай на детето залъгалка  Peace

# 224
Здравейте,да ви се похваля днес съм на кяр.Свекърва ми като ходила до магазина и купила от един доставчик на магазина 3 пакета мокри кърпички по 72бр. за 5,60лв.Дали са й ги на доствната цена.

Общи условия

Активация на акаунт