Ние от далече сме във Враца вече - "Враца -20"

• 15 595
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Честит празник, майчета и на вашите семейства и зайчета;)!
 Бейби, понеже носиш на майтап, виж кво пожелание имам за тебе специално- за празника днес, понеже чух, че си зависима от мастиката, пожелавам.. да пиеш една и за наше здраве Joy
Благодаря за съветите и споделянките за биберонката!
Пак въпрос: Вашите педита ходят ли по домовете за консултация и ако да, кои са, плаща ли се това? Нали имахме право на 2 посещения безплатни в дома?

# 226
Здравейте, и
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
Муци,ние сме при Янчев викала съм го за Ванеса когaто беше бебе  и винаги е идвал. 
Ето малко снимки от рожденния ден.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=287226                                                           

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 17:49 от metko

# 227
Честит празник, майчета и на вашите семейства и зайчета;)!
 Бейби, понеже носиш на майтап, виж кво пожелание имам за тебе специално- за празника днес, понеже чух, че си зависима от мастиката, пожелавам.. да пиеш една и за наше здраве Joy
Благодаря за съветите и споделянките за биберонката!
Пак въпрос: Вашите педита ходят ли по домовете за консултация и ако да, кои са, плаща ли се това? Нали имахме право на 2 посещения безплатни в дома?
Нося на майтап, но не и когато засягат пристрастията ми към мастиката  hahaha От къде ти хрумна да ме замесваш с тая гадост  Sick Накарай и другите да си пийнат малко, аз няма сама да се завалям  Wink

metko отваря ми началната страница  newsm78

# 228
  • Бургас
меткооо, ади, бе душаааа, нема те никаква във форума да пуснеш некой лаф и чаровната си усмивка.. Hugискам и аз да съм ти детеее Joy видях снимките и..то големи красоти..жива и здрава да е Ванеска Hugмерси за инфото за док, а ако не е тайна дават ли се някви кинти?
бейби, ох, тресе ми се корема, големия со се стриите..мислех си едно време, че стриите са риби:)
ти хубу мастика, ми аз- на сухо, кат спра да кърмя, ще се пропия..хихи
гретацветина, редсоня- аз съм фенка под прикритие на Металика..(под сурдинка..хихи)  superuuама още не съм чула албума, само ънфоргивън 3 Laughing
бубе85, дай една кърпа на ближната Joy
лека, стига съм се кикотела.. Laughing

# 229
Муциту нещо си му отпуснала края напоследък  Naughty  hahaha Я кажи попийваш ли тайничко  tooth Недей да се кикотиш по това време, много е късно. Ако се е случило нещо хубаво, сподели го с нас, че напоследък наистина си личи доброто настроение  Peace

# 230
Видях снимките от РД-то и много ми хареса новата прическа на Деница  Wink А музикалното килимче на Ванеса е разкошно. Може ли някой път и аз да потанцувам на него  Praynig  Blush

# 231
здравейте момичета вънка е студено но като гледам пак няма много хора във форума
Аз да попитам Метко снимките са супер, а това килимче от къде сте го взели и на каква цена е че от няколко дена търся подарък на племеницата си която става на 6 а ми изглежда много яко

# 232
Здравейте,навън е студено ама ние си излизаме

afroditka килимчето и всички хубави неща ни ги подарява брат ми. Hugот Италия. smile3533

# 233
Не е чак толкова студено,ние излизахме малко из квартала и се прибрахме да яде.

# 234
Аз излязох и се озъбих от студ. Сякаш ще започне да навява сняг. Нищо чудно от другата седмица да правим снежни човечета Nature Snowman

# 235
Абе усетих аз че са от някъде другаде че тук не съм виждала такива, но да знаеш само като го гледам и му се кефя.
Абе и ние излизаме по малко ама не се застояваме

# 236
Хайде дойде и моят ред да почерпя за здравето на дъщеря ми Миранда

# 237
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малката сладуранка,да бъде здрава,щастлива и отлична ученичка.  bouquet nbirthday nbirthday nbirthday hbday baloni

# 238
Честит рожден ден на Миранда, нека да ти е жива и здрава, много щастлива и игрива и отлична ученичка.

А за тебе:

# 239
Честит рожден ден на Миранда   bouquet   Party Time nbirthday  Gift
Относно студа,ние си се разхождаме всеки ден,с изключение на дните в които вали,иначе студ,жега ние сме на линия.

Общи условия

Активация на акаунт