Ние от далече сме във Враца вече - "Враца -20"

• 15 596
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
_baby  Пиши как е малката сладурка  вчера на кафето се беше претиснила

# 241
Честит рожден ден на Миранда   Gift
Валя не е добре. Вчера ми изкара акъла. Повърна си всичкото ядене и като се прибрахме пи вода и пак повърна. Ходихме на доктор, изписа свещички и витамини. Температурата и беше 35,3. Мина на разстройство с повръщане, не иска да пие прахчето за разстройството. Спря да повръща, но разстройството продължи. Цяла нощ сменям памперси и я рлеобличам. Беше кошмарно. Дрехите и всичките са изпрани, ако се изходи още веднъж ще трябва да ходи гола  Rolling Eyes

# 242
  • Бургас
Здравейте! Честито на Миранда и семейство! Бъдете живи и здрави!
 Ехх, бейбе, що такаа за малкото..казвали са ми, че всички бебета повръщат, нашата също..ама това разстройство..аз дори не знам какво е в случая разстройство, сериозно ви казвам..нищо чудно и ние да сме имали..ама а,де..много неща не знам, примерно как се мери на дете температура, като на нас ли? Хайде , Валя да се оправя и да си пак свежа и тук и навън. Hug
Искаме слънце! newsm18 Обичам и това време, ама ако може да пекне малко слънчице следобеда, да излезем малко, пък после пак да си вали!:)
 Хубав ден!

# 243
Температурата се мери в дупенцето. Аз си купих един термометър, но от тези за възрастни (пробутаха ми го в Санита  #2gunfire ), а той много бавно измерва, после ми дадоха бебешки, който за секунди измерва Peace

# 244
Здравейте и от мен!
Първо ЧРД НА МИРАНДА!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ И ДА И ОСТАВА ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ИГРА,ЧЕ С ТОВА УЧЕНЕ Е НАПРАВО УЖАС!
Бейби аз давах на Калоянчо едно прахче от рода на смекта, но много по добро и ефикасно, чакай само да му се сетя името.Препоръчаха ми го в аптеката на Китен, че нас там ни хвана този вирус.Иначе за повръщането е Ентерол/много е гадно но помага от време на време/А ето прахчето за разстройство е Хидрасек ето и на латиница да не би да не съм го прочела правилно HIDRASEC. Дано да съм била в помощ в ситуацията.По скорошно оздравяване на Валето!!!
Чао ви за сега!

# 245
Забравих да ви се похваля вчера. Бяхме на консултация, качили сме 700 грама и вече сме 8.500 кг, и сме пораснали с 3 см newsm44. Разтройството ни се оказа, че не е разстройство (колкото и да ви звучи странно това). За жалост обаче нямаме белег от първата ваксина и ще ходим на да ни правят манту във вторник и евентуално в петък да ни бият втора ваксина за туберкулоза.  Cry

# 246
Ние взехме Ентерол за Валя, но тя не поиска да го пие.

# 247
Ние взехме Ентерол за Валя, но тя не поиска да го пие.
Да ти кажа честно и Ани като ми беше малка не искаше да го пие, защото е много гадно.
Браво на Криско много е пораснал.Red_Sonya не се притеснява и ние с Ани ходихме на манту и втора ваксина.Няма нищо страшно и всичко ще е наред. Peace

# 248
Аууу и ние сега,като навършихме 7 години трябва да ходим на манту.А Миранда изпитва ужас от инжекции.Как ще се справим незнам.Нали лежахме в болница и там постоянно ни боцкаха докато се усетят да ни сложат абокат.И от там Миранда получи страхова невроза от инжекции.
Благодаря на всички за пожеланията .Рождения ден мина просто страхотно.Снимки ще пусна по-късно може би понеделник.
Без да казвам  на Миранда се появих с торта в последния час и всички ахнаха,нали са настроени ,че са в училище и няма да има вече торти ,а само почерпка с бонбони.Всички започнаха да пищят,да крещят беше голяма лудница,но като си тръгнахме Миранда сподели,че това и е най-хубавия рожден ден досега.
Всички деца и бяха нарисували картички

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 09:47 от ZuzyM

# 249
ZuzyM много се радвам за Миранда!!!Езак че не мога да открадна идеята от теб, защото Ани ми е на 03,01 и тогава са ваканция!!!

# 250
Чудесна изненада  Wink

# 251
Да ви попитам, случвало ли ви се е децата ви да хапнат тютюн и ако да опасно ли е?

# 252
О  Бейби не се притеснявай, Ани докато беше малка изяде една кутия Мелник Пакет докато баща й кротко си спеше и нищо и нямаше после!

# 253
О  Бейби не се притеснявай, Ани докато беше малка изяде една кутия Мелник Пакет докато баща й кротко си спеше и нищо и нямаше после!
tooth rotfImbo Слаи ти ми оправи настроението. Наистина ме разсмя   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 254
Мами, честити рожденни дни  на малчовците ви. Да са живи и здрави и много игриви.
Аз да ви питам- кажете ми ефикасно гелче за венци. Май са почнали да я сърбят, защото така яростно слага всички играчки в устата и плаче едновременно с това.

Общи условия

Активация на акаунт