Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 120

• 47 514
  • 977
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро и успешен ден

# 676
добро утро! да се  похваля с нов минус-сега се хваля защото съм на първа седмица и килограмите ми са много та още не съм на фаза задържане.
много се радвам ч еви открих- видях много снимки с отлични резултатти и те ще ме поддържат ,приятен ден на всички

# 677
Добро утро и от мен!
Ривела, мерси за кафето.     bouquet
Много нещо сте изписали през почивните дни, чета за снимки. Сега се връщам да чета назад.
Лек и успешен ден на всички. Hug
П.П. Досега разглеждах снимки. Момичета, направо ме разбихте   #Crazy -  то не беше снимки, то не беше красота. Супер промяна имате всички.
Браво на всички - Цоци (ти сигурна ли си, че на снимките преди и след е един и същи човек), Боби1973, Бубето и Вещи, Звездопад, Ривела, Tan4eto83, Tzvety roussimova, варненки.  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51
Честит рожден ден на Баба яга, макар и с един ден закъснение. Да си жива, здрава и много щастлива.  smile3525 newsm59
Cote, Smileys, Tan4eto83, Tzvety roussimova - честити ви месечинки. Успех и занапред!   bouquet

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 08:40 от rokipagane

# 678

Добро утро и от мен,отслабващ и красив ден ви желая

# 679
Добро утро мацки и мацок
баба яга гледам имала РД да и е честито и мноооого успехи
аз задържам ... не ми пука
мерси за кафетата моето е направо сърцеразхлопващо
аз си имам гости и се надявам да остана режимна че мама готви мнооого хубаво
на всички снимки разликата беше  #Crazy браво дано продължава така
и ако може някой да даде съвет как да забавя свалянето ... че моя има още доста а аз малко не искам да го дразня
лек ден и повечко ВОДА
обичам вЪ

# 680
Добро утро и от мен!
Всички сте страхотни на снимките Peace,но аз още не мога ма се престраша да кача снимки,въпреки че всички казват че съм отслабнала много Wink.
И едно въпросче:като съм в трета фаза мога ли да ям сладко за диабетици newsm78?
merito, rivelaмерси за кафенцето Hug.

# 681
Добро утро ,момичета. Искам да ви попитам нещо-от няколко месеца имам много сериозен проблем с нередовен стомах,с който не мога да се справя(пия едни хапчета и сигурно оттам идва)... Разни Активии изобщо не ми помагат. Страхувам се да ползвам слабителни непрекъснато,защото знам,че се привиква към тях... За диетата на Дюкан чух,че допълнително изостря този проблем... Та въпросът ми е към всички Дюканки... вашият стомах промени ли режима си откакто сте на диета и ако да,как се справихте с проблема? Да не направя някоя беля? Мерси предварително
  bouquet  Wink

# 682
Krisinka аз по принцип никога не съм имала проблем с 00, в началото имах малък проблем но сега си го посещавам всяка сутрин
знам че момичетата пия по чаша топла вода.. кафе с кола.. чайове разни
също помага и след като си изядеш триците ако поемеш известно количество вода, поне при мен това действа доста
Нина§ я бързо давай снимки... амаха тук всички сме се събрали защото имаме проблем с теглото, не мисля че някой ще ти се подиграва, а за сладкото щом е с подсладител за мен може

# 683
  • Варна
 Здравейте и от мен,завърнах се от отпуската и почивката на море,единственото прегрешение беше,че реших да карам на ПЗ през цялото време,но всички е ОК,В момента съм 66(почти 65 кг),но определено доста по бавно взех да свалям,промених и периодите,да не са 5/5,но пак няма ефект,явно ще е вече така.Успех на всички в боренето на килограмите.Искам да помоля и Вещи да ме промени в табличката,когато има време.  bouquet

# 684
Привет на всички стари и нови(като мен) Дюканки Simple Smile Направо сте супер всички, страхотни разлики, като разбера как и аз ще кача някоя снимчица Simple Smile
Днес ми е 4-ти ден от ударния режим и съм си подготвила за офиса пилешки пържолки, Екскуиза 0.2% и Верея 0.1%

Не мога да се стърпя да не се похваля,че уикенда бяхме на вила голяма компания, имаше барбекю и куп други изкушения, на сутринта правихме за гладните ни рибари сандвичи с луканка и кашкавал, но дори и за миг не се изкуших от нищо. Даже и за секунда не ми се прииска да кажа майната му - ЩЕ ЯМ Simple Smile

До голяма степен това се дължи на Вас. Мого съм благодарна, че ви намерих и че се предтраших да пиша Simple Smile

СУПЕР СТЕ! ДАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА   bouquet

За Варненките овесените трици ги има в пикадили на диетичния щанд. Книгата се съм седнала да я прочета от край до край - няма време - изпита наближава Sad Та ако може някоя от старшите или по-знаещите Дюканки да ми каже тея 3 лъжици трици от кога се започват и ако се почват от първия ден , късно ли е да стартирам с тях. Заредила съм дулапа с трици   smile3503 smile3503 smile3503

Успешна седмица на всички Simple Smile

П.С. Тунингманиа, извинявай, че пак те забравих Simple Smile  bouquet  Hug това да  не се сърдиш Simple Smile

# 685
Мисля днес да започна втора фаза.Бях в първа фаза 7 дни и свалих 3 килограма.Дали да удължа пъърва фаза до десет дни.Вие как мислите?

# 686
Добро утро!

Прекрасни сте всички. Стопили сте се наполовина. Толкова ви се зарадвах. Отивам пак да гледам снимки.

Минавам отново във втора фаза с нова цел. Дано да успея.

Лек ден и много минуси!

# 687
Ето ме и мен Embarassed!
Преди:
после след раждането качих и още 6 плюс тези на снимката http://prikachi.com/users/nina_ilieva4/2f.jpg
в близък план http://prikachi.com/users/nina_ilieva4/3R.jpg
Сега:
http://prikachi.com/users/nina_ilieva4/4F.jpg
в близък план http://prikachi.com/users/nina_ilieva4/5B.jpg

# 688
Добро утрооо съкровища   love001 newsm51

На всички които постнаха снимки-изглеждате невероятно smile3501

Криси Добре дошла при нас  Hug Стомаха може и да ти се оправи с триците,но може и да не ти действат.При мен започнаха 1месец след приема им,да има ефект.Пожелавам ти успех   bouquet

tazi sa6tata Аз изкарах 10дни ударен,но последните 3дне не свалих нищо,а тогава не бях прочела,че момичетата са го изпробвали и послидните  дни е безмислено.Аз свалих за 7дни 6кг.Както си решиш ти,но мисля,че няма смисъл   bouquet

Нина§ Изглеждаш прекрасно  Heart Eyes Hug
Слънчев,красив,усмихнат и отслабващ ден от мен
  Two Hearts Kissing Heart lovekiss

# 689
Страшно тонизиращо се отразяват тези снимки. Такова надъхване - не е истина.

Ривела Hug и за Танчето Hug и за Нина Hug

Чудесни сте. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт