ОКТОМВРИЙЧЕТО любимо е на мама най-неповторимо!

• 15 810
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Вярвам, че бързо ще свикнеш, пък и ние обичаме да разпитваме за всичко дето се сетим вече раждалите мами сред нас. Така, че съм сигурна, че ще си ни полезна и със съветите си.
Другото ти детенце на колко години е?

# 121
дъщеря ми е на 4,5 и се надявам да съм ви полезна с нещо. Между впрочем това е Skypa ми - teo2251.

# 122
imah predvid na 4 god. i 6 meseza

# 123
Момичета, по молба за adina (мисля) от миналата тема пускам анкета, за да споделите дали и как смятате да си платите за раждането.

# 124
i taka kato stana na vapros za bolejki po gore, ot dva dni imam silno sryazvashta bolka bod korema nisko v lyavo za sekunda. Bolkata mi se povtarya prez okolo minuta-dve. Izpitval li e nyakoy podoben problem? Ginekologa mi kaza 4e tova sa kontrakziiq no nali poslednite sa svarzani po skoro s vtvurdyavane na korema i bolki v krasta newsm78.? taka ili ina4e si piya magnezia ve4e vtori den, no neznam kakvo shte stava

# 125
az li4no 6te rajdam v may4in dom. Nyama da si pla6tam(pone predvaritelno) i 6te sam s poznata, no sled rajdaneto 6te ima "po4erpu6ki".

# 126
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
момичета от сърце ви желая леко бременеене и най-красивите, послушни и умни малки палавници да са вашите!

участваме в конкурс със снимка на един малък сладурко и се нуждаем от подкрепа
http://www.mmslyato.com/vote.php?f_pic=1630#pic

благодаря ви предварително и се извинявам за вмешателството в темичката ви!

# 127
Добро утро, поспаланки! Днес май аз съм първа (това ми се случва за първи път).
Мисля да отида малко да се разходя докато е хладно, но пък и по обяд ще излизам, че днес трябва да си взема 45-дневния болничен. Дано само нямам такива приключения като Трикси.
Днес нямам главоболие и се чувствам много добре.

Приятен и спокоен ден желая на всички!  bouquet

Черпя ви и едно ледено коктейлче за прохлада

# 128
Добро утро, момичета!
Добре дошла при нас, raliy Hug
Леле, Пуки, като се сетя за всичките небивалици чак лошо ми става ooooh! Сега ме подсети за прането Laughing, а и това че до 40 ден родилка не трябвало да се прибира по тъмно Shocked Лелееее, ужас #Crazy
Приятен ден Heart Eyes
Сев, благодаря мммммммммммммм...

# 129
Добро утро Simple Smile Аз изчезвам към болницата. Стискайте палци да успея да се разбера с доктора, че хич не ми се водят спорове нещо.

# 130
Добро утро и от мен!
Днес го дават още по -горещо от вчера  #Crazy  а аз трябва да ходя да плащам тока . ...Мъжа ми остави колата, ама пък документите останаха у него - голям карък съм..
Пожелавам на всички хубав ден  Hug

# 131
  • Бургас
Добро Утро Красавици! Hug

Сев благодарско за коктейлчето  bouquet

Галакса отивай сега като е по-хладно,че после няма да се диша.

Рали добре дошла  bouquet Ама пиши на български,че се измъчвам с тоя латински моля.

n_alex76 вясвай се по-често,че напоследък се изгуби.

А сега малко да поработим,а от време на време ще хвърлям по едно оче. smile3503

# 132
Добро утро момичета, като никога сега се събудих. Бебчето горкото риташе цяла нощ и на сутринта се укроти. И днес е е голяма жега и аз няма да излизам, но утре трябва да ходя до офиса и като се сетя колко е далеч... ама няма начин имам малко работа за вършене. Добре дошла на новата мама, желая ви лак ден.

# 133
Ехос, здравейте мацки,
успешен ден за всички, Сев, Мими, galaxa - бързичко да се справите с ангажиментите и обратно вкъщи на хладно.
raliy - добре дошла сред нас и леко бременеене Hug
Аз да кажа, че от днес съм с постоянно желание за посещение на 00  Mr. Green и малко движение на беб, направоооо #Crazy, така ли ще е вече? ooooh!Абе кой каза че не сме мрънкали, аз от вчера не спирам да го правя Grinning
Хайде лек ден за сега от мен, стойте на хладно и пийвайте течности! Hug

# 134
lika , не мисля, че за един телефон трябва толкова труд да си правиш  Peace

Мерси за пожеланията, мом4енцето ти е много сладко  bowuu  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт