Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава узряла плацента от трета степен?
Какво представлява тонометрията и защо се извършва?
Какви са признаците на преждевременно раждане и как може да се предотврати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава узряла плацента от трета степен?
-
Какво представлява тонометрията и защо се извършва?
-
Какви са признаците на преждевременно раждане и как може да се предотврати?
-
Какво представлява ниското кръвно налягане по време на бременност и какви са възможните причини?
-
Какви са причините за извършване на кардиотокография и какво може да се установи от нея?
на всички ни повтаряше, че всички сме Янкови и аз все я поправях, че не съм Янкова, а Хубчева и тя един ден ме застреля с въпроса....
Ако не беше звъннал сигурно и до по - късно щях да откарам!Това не ми се беше случвало не си спомням от кога да спя 12 часа! Сега си пия капучиното и се опитвам да ви изчета, ама много сте писали, прегледах само диагонално! 
Толкова се разочаровах от лекари в последно време че не давам пари на никой
и наистина идва от българската дума за красота-хубост
явно сте хубавци цялата фамилия

. щях да заспя. Поговорих си с доктора и сме на едно мнение по всички въпроси
, просто искам да се роди когато е готова, колкото по - близо до термин толкова по - добре! Тя така или иначе върви дребничка и доки прогнозира, че ще достигне най - много до 3 кг до термин! Ама то като си помисли човек ние с татко и не сме от големите така, че искам само да ми е жива и здрава!