Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава узряла плацента от трета степен?
Какво представлява тонометрията и защо се извършва?
Какви са признаците на преждевременно раждане и как може да се предотврати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава узряла плацента от трета степен?
-
Какво представлява тонометрията и защо се извършва?
-
Какви са признаците на преждевременно раждане и как може да се предотврати?
-
Какво представлява ниското кръвно налягане по време на бременност и какви са възможните причини?
-
Какви са причините за извършване на кардиотокография и какво може да се установи от нея?
! Браво на мамата героиня! Това са вторите близнаци, за които чувам тази година и то момче и момиче! Страхотна новина! А другите бебоци за които говоря се родиха в девети месец и бяха горе долу с такива размери, та ми се струват много добре за близначета-седмачета!
.
Снощи пак ни беше поставен въпроса Абе вие двамата като ще имате дете няма ли да се жените
Ми, няма, някой има ли проблем с това
А значи за зодията на беба добре съм се ориентирала като и говоря да си стой в корема ми възможно най - дълго и да си хареса дата около термина ( 02.10 )
!

ама малко няма смисъл
Пък то си дойде времето имахме си шаферче.А пък и ти си имаш мисля много основателна причина пък и на никой не му влиза в работата
То и на каката приказвах да не се офлянква много за да не влезе в Лъва, а да излезе Раче, ама поне за нея нямаше такава опасност.