Темата на бъдещите 5-то класници...

• 14 689
  • 336
  •   1
Отговори
# 90
Привет, колко много сте изписали, докато се включа и аз в темата.
Шани, Hug

На 15.09. ще присъствам със сигурност - в ново училище сме,  дрехи - купувам целогодишно, но може и да се огледаме за някакъв тоалет. При нас също ще има униформи. Тетрадки ще купуваме след като разберем изискванията. Чантата й е на Габол - от миналата година - все още е здрава, но сега и купихме някаква за през рамо, мисля си, че в нея няма да й се събират учебниците, така че може и да караме пак с тази на Габол, а новата да остане за курса по английски.

# 91
Здравейте и от мен. Включвам се в темата с радост.
Аз съм Юлия от Варна- майка на момиченцето Тони:)) 11.10.1997 и бъдеща майка на момченце,
което очакваме с нетърпение в началото на февруари.
Имам много въпроси и информации за споделяне- ако някой ми ги иска де:))
Значи-първо: Вярно ли е, тази година учебниците за 5 клас са безплатни?
А кога ще се разбера какви са?
И най-много ме вълнува как се подготвяте за 5-ти клас-има ли някакви помагала в книжарниците за тази цел? Мисълта ми е да и подготвя кратък преговор, защото тя хич не се
сеща какво са учили.

# 92
  • София
Ето ни и нас в новата темичка Heart Eyes.
Шани,  newsm51.
Относно дрехите, Дани си има изисквания, но не изисква да са маркови дрехите. Нямам много време да обикалям и купувам инцидентно. Обувки купувам от мъжките щандове. Дрехи също много трудно намирам. Детските са му малки, а мъжките са големи и е голям зор  Tired.
Ромчета нямаме в класа.
На 15.09. Няма да пропусна да отида. Тогава ще се видим с  родителите на част от съучениците на Дани. Бяха много задружен клас и ще ми е мъчно за някои дечица. Но повечето си остават заедно.
За бъдещите снахи изцяло съм оставила на момчетата избора. Мисля, че е много рано да мисля и за това. Ако потърсят съвет, ОК.  Иначе, гледам да го информирам за болести предавани по полов път. И всичко останало, което го засяга. Зная че е рано, но по- добре по- рано. Дани е по- внимателен с момичетата, но Косето ме изуми на морето. Нямах идея, че ще е толкова настъпателен. Ще бера ядове по- нататък, ако не се промени.
Болничките да оздравяват бързо! Дани се опита да изкара вируса, но го държа само една сутрин. Вече е добре.
Хубав ден на всички   bouquet.

# 93
Вярно ли е, тази година учебниците за 5 клас са безплатни?
Да  Peace Виж предната тема, там изкоментирахме.

..да и подготвя кратък преговор, защото тя хич не се
сеща какво са учили.
Не мисля, че се налага. (нека и другите мами си кажат мнението). Така ще дадете грешна прадстава за нивото.
Нали за това са преговорите и контролните за входно ниво в началото на уч.година.

# 94
Здравейте мами!!
Не съм се включвала скоро и доста сте изписали!!
Оставете и за нас една девойка!! Heart Eyes
Вече почти сме готови с обличането и съм много доволна!Остана само панталони!Дънки си купихме,но май ще се наложи да ги преправям!RONIS-бълг. фирма за детски стоки-страхотно трико и моделите са превъзходни!Много съм доволна от покупките!Малко сме закъсали с панталони и се надявам да не се наложи пак да шия!Миналата година направих два и ако не намерим нещо подходящо ще се наложи-пък и ми излиза по-евтино!
От раницата се отказа категорично,затова ще си кара със старата!Ще се изумя ако издържи и таз година!
Много се извинявам,че се включвам рядко,но се налага и да поработвам повечко!
Весело изкарване на всички който сега ще почиват!!
Що се отнася до учебниците-хвърлих един поглед на два -три учебника! newsm78Мииииииии май ще се наложи да си стягаме задниците яко!!Лек ден на всички!!  bouquet

# 95
  • с/у ОколоМръсТното
след вчерашна шопинг-терапия  Party , щерката е почти готова с дрехи и маратонки. Остава всичко да й стане и да й хареса... Rolling Eyes

# 96
Браво,Шани.На Цеци се оказа,че всичко му става,само едни дънки трябва да купим.Раница купихме от Стара Загора-NAERDUO,ако нещо ви говори.Детето си я хареса и толкоз.След четири години носене,решихме да сменим старата,въпреки че е още здрава.

# 97
Привет на всички!
И аз бих искала да се включа в темичката. Майка съм на две госпожици - Елеонора 11 години и Благовеста - 5 години. Дрешки и за двете, най-вече за каката поръчах от Редута и да си призная имам доста успешни попадения. Купих и тетрадки и други пособия от Карафур, Истанбул. Трябва да ви кажа, че бях изненадана от ниските цени там. Който има път натам си заслужава да си напазарува. Друга част от нещата купих от Джъмбо. Останаха още раница и допълнителните помагала, но тях ще вземем след като всеки учител си каже изискванията.  Simple Smile

# 98
Здрваейте момичета. smile3525Ето за резсънване и добър старт  на деня -нека с настроение  започнем да си бъбрим за нашите съкровища-заповядайте

# 99
Добро утро дами,
На всички желая успешна и слънчева седмица  Hug
daninka специално благодаря за кафето - имах нужда  Tired

Сега да ви разкажа малко за моя петокласник.
Вчера си го прибрахме от лагера, който беше организиран от Асоциация на Българските командоси . Беше порядъчно мръсничък, но щастлив от наученото и превъзбуден да сподели какви умения е придобил. Бил е най-малкия на лагера, но се беше представил много добре на стрелбите, на полосата и на азимута. Малко се поизложил на катеренето с въже и на маршировките  Joy Joy, но това не ме изненадва. Един от командирите, който е бил такъв и на мъжът ми - го назовал по фамилия още в секундата, в която го видял и сподели че наследствеността е доста очеизваждаща външно и за някои умения.
Естествено като на лагер, в който са събрани почти само момчета не е минало и без мерене на определени атрибути  Twisted Evil Thinking и заяждания, имало е опити за уточняване на отношенията, но слава богу нещата са били в нормални граници.
Като за типични градски деца се бяха представили супер - ловили бяха риба, бяха спали на палатка две вечери  Mr. Green Mr. Green Mr. Green - изобщо приятно са прекарали.
Малкия с огромно нетърпение чакаше батко си, в колата го гледаше с широко отворени очи и попиваше всяка дума, заяви че догодина искал и той да ходи. Има няма половин час след като слязохме от колата естествено вече се бяха поспречкали, но това за жалост не е нещо ново за нас  ooooh!.
Единственото, което не бяха успяли да постигнат на лагера, но и надали е възможно за такъв кратък срок да се случи беше да поработят именно върху тази му импулсивност и бързи негативни реакции. Тази седмица мисля да направя с него бързи набези до близките магазини и да видим къде какво ще ловнем.

# 100
  • с/у ОколоМръсТното
Един от командирите, който е бил такъв и на мъжът ми - го назовал по фамилия още в секундата, в която го видял и сподели че наследствеността е доста очеизваждаща външно и за някои умения.

много мразя предубеденост  Close

Иначе евалла на Боби  Peace. Това, на което се е подложил не е за всеки.

данинка, 10х за кафето, макар аз да не пия съвсем такова.

steffi_k - привет и добре дошла   bouquet
С теб ще пишем в 2 отчетни: тази и на родените през 2003. Mimi72 също е в нашия отбор  Hug
Сподели моля, ако искаш на коя дата и през кой месец е родена ЮЕлеонора, за да те включим в списъка в началото на темата ни.
... и разкажи малко повечко за Ели...  Hug

Неделно се спукахме от чистене с 1/2рата ми. И после за релакс карахме (аз лично само се возих) лодка на Ариана. Беше голям купон, тъмница и яко народ. Излязох от лодката мокра и погълнала няколко капки от езерото. Sick Но като за 1ви опит, мъжО се справи подобавъчно. Че като си спомням как баща ми навремето едва не ни обърна в едно езеро  ooooh! Минахме на см. от едно моторно корабче, което доста ни разлюля...  ConfusedЩе отидем и с децата, които утре си прибираме  Hug. Велико преживяване си е...  Joy

# 101
много мразя предубеденост  Close

Иначе евалла на Боби  Peace. Това, на което се е подложил не е за всеки.

Ееее Шани, той с най-добри чувства го е казал човека. А и на всичко отгоре е вярно  Mr. Green.
Иначе мисля че подобен лагер би бил полезен за всяко момче, а защо не и момиче?!

# 102
  • София
Добро утро и хубава седмица от мен! Hug

данинка благодаря за кафето,определено имам нужда от него
стеффи к добре дошла!  bouquet
Май нямам нещо особено за споделяне,освен,че в края на седмицата Алекс трябва да замине на лагер.

# 103
  • Sofia
 Здравейте и от мен и усмихната седмица  Laughing.
 Добре дошла на steffi_k  Grinning, а на Данинка мерси за кафето .
 Шани , забрави ни , и ние сме с такава разлика , ама нещо не пиша в отчетната за 2003 г.Даже от няколко месеца не съм чела там дори , а може би трябва да започна.
 Лени ,браво на Боби ,че макар и най-малък се е представил добре. Аз лично бих искала да пробвам моичкия на подобен лагер, ама той е много страхлив  Sad. Иначе е жилав и издържлив, ама го е страх от високо , и от тъмно , та не знам . Ама догодина може да го пробвам.

# 104
Аз лично бих искала да пробвам моичкия на подобен лагер, ама той е много страхлив  Sad. Иначе е жилав и издържлив, ама го е страх от високо , и от тъмно , та не знам . Ама догодина може да го пробвам.

Ali_sun догодина определено ще го пратя пак и на летния лагер и на този в балкана. Той има нужда от това да бъде дисциплиниран, да види че живота извън къщи е сериозна и сурова работа и че не може мама носи и тате меси. Повярвай ми идея нямаш колко е страхлив Боби  ooooh! ooooh! ooooh!, за мой и на баща му ужас.
Но там ги запалват страхотно децата - стрелбата, мятане на гранати, катерене по разни полоси, ориентиране в гората и мисии / да намериш нещо, да скриеш нещо така че другите да не го намерят/, елементарните познания за ориентиране и оцеляване са изключително полезни. Иначе Боби също е страхотно издръжлив физически, но си е глезан по-скоро за разлика от малкия ни син, който просто е роден командос.
Така че живи и здрави догодина можем да съберем по-представителна група Софиянци  Wink Wink Wink, защото сега са били малцинство.
Ако идеята ви допадне ще се наема да организирам нещата и за други дечица освен моите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт