Темата на бъдещите 5-то класници...

• 14 689
  • 336
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
ShockedКаква ти родителска среща ooooh!Говорих вчера с госпожа зам. директорката  - драсна ми на едно листче името на класният ръководител и ни изпрати по живо, по здраво."Елате на 15-ти в девет, намерете си класа и тя класната ще ви се представи...."  Tired
И при нас е така. Има списъци по класове с класните ръководители залепени на училището и бележка всички ученици на 15-сти да са в училището в 9ч. за откриване на учебната година.

# 256
ShockedКаква ти родителска среща ooooh!Говорих вчера с госпожа зам. директорката  - драсна ми на едно листче името на класният ръководител и ни изпрати по живо, по здраво."Елате на 15-ти в девет, намерете си класа и тя класната ще ви се представи...."  Tired
И при нас е така. Има списъци по класове с класните ръководители залепени на училището и бележка всички ученици на 15-сти да са в училището в 9ч. за откриване на учебната година.
Е, поне списъци имате....До вчера нямаше такова нещо .  Tired

# 257
  • София
Вдъхновена от вас се обадих в училището на сина ми.Викат ги в 8.30,не знам защо толкова рано.
Попитах и за класната и ми отговориха,че на 15.09 ще разбера...е с малко повече упорство от моя страна разбрах името и предмета по които преподава.

# 258
 А нашите ги събират в 8.00ч Shocked
http://www.ivanvazov.com/

# 259
  • Oslo
Родителката среща мина, повечето нови учители се представиха, на първи поглед никой не ми взе страха Laughing. Класната ни е прекрасна - мила, внимателна и невероятно спокойна жена, хареса ми! Новото при нас е, че ще имат много тестове по всички предмети през годината(по1-2 седмично по всеки предмет), преподавателите мислят, че така децата ще учат по-редовно и няма да се допускат пропуски  - ще видим...Учителката по английски е доста амбицирана да научат добре езика - голям зор ще е май Mr. Green Ще си купуваме учебника по информатика, учебна тетрадка по английски и атлас, контурни карти и учебна тетрадка по география. Останалото е безплатно. Втори чужд език - руски Grinning.
На 15 ги събират в 9 часа. Засега е това.

# 260
Здравейте и от мен.  Hug
Ние имахме в понеделник родителска среща. Казаха, че от 16 започват на пълни обороти с готова програма. Марти няма търпение да се запознае с новия клас. Радва се, че има 2 деца от старото му училище. Вълнува се също и за пътуването с автобус което обаче мен никак не ме радва. Математическата е далечко и ще пътува доста с автобуса, а на мен не винаги ще ми е възможно да го водя я и вземам. Все пак ще става на 11 години и мисля, че е време да може да ходи и се връща от  училище сам.
Вече купихме всичко необходимо, дори и нова чанта въпреки ,че има читава от миналата година. Какво да го правя казва ново училище, трябва и нова чанта. Ех, само да учи казвам аз. Като знам обаче темпото на МГ и високото ниво, доста ще му е трудно.

# 261
  • София
Не е честно!Всички си имате родителски срещи,само ние не Sad.

# 262
А, и ние не сме имали. Днес случайно срещнахме бившата ни класна, вика ги целия клас утре сутринта в училище за репетиция,ще казват някакви думички на новите и`първокласници.
 Нашия като я видя тъй и се зарадва, че скочи отгоре и я прегърна Heart Eyes, много ще им липсва, сигурна съм . Новата им класна е младичка, учителка по музика е, как ще се справя със всичките момчета не я знам Thinking. Имаме 14 момчета и 6 момичета.

# 263
  • София
Не е честно!Всички си имате родителски срещи,само ние не Sad.

И ние не сме имали РС. Направо ни чакат в 9 часа на 15 в училището .

# 264
Ние също не сме имали  родителска среща.Всички  Shockedизненади приятни и по -малко приятни са оставени явно за 15.09-ти!!!
Айде малко остана от ваканцията ooooh!

# 265
Здравейте,момичета.И ние нямахме родителска,но днес ги викат в училище децата.Не знам за какво,но съученик на Цветан му е пратил съобщение в 11 да е в училището.Още не съм купила бележник и ученическа карта.

# 266
Вчера купих аз, даже по два броя, т.к. ако нещо стане по средата на годината трудно се намират по книжарниците. Миналата година съученик си беше изгубил и двете, с триста зора му намериха нови.

# 267
  • Пловдив
И Илияна вчера ги викаха в училище. Раздали са им учебниците. Бележник и ние купихме и по някоя тетрадка, колкото да не сме без хич.

# 268
  • Пловдив
Ние и родителска среща не сме имали, и класен не знаем. На 15-ти в 9 часа в училище.

Изчаквам да си признаят какво точно искат и тогава да купуваме. Не че малката няма да оползотвори всичко, което батко й няма да ползва, ама...

Още два дни и започва надпреварата  Laughing

# 269
  • с/у ОколоМръсТното
Привет дами!  Grinning
Завърнахме се от плажуване и сега едвам влизам в час...
После ще ви чета подробно.

Поздрави   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт