Темата на бъдещите 5-то класници...

• 14 689
  • 336
  •   1
Отговори
# 240
Аз купих такива маратонки с колелца от оригиналните, на Хейлис, обаче от  и-бей, излязоха ми петдесетина лева, ама да ви кажа, че много трудно се карат, още не сме ги усвоили, и аз ги обувах и щях да се пребия из нас.

# 241
Мерседес, те са трудни за свикване, но един път хванат ли му чалъма, няма слизане. Дъщеря ми в началото чак и рева от яд, че не можела да ги кара, издруса се още в магазина яко, а сега и завой прави и разни му там номера на заден ход, изобщо пълен профи...   

# 242
Уре ще водя моята в Илинци.Дали има евтини и качествени маратонки?Говоря за обикновени,но може да кажете и за по-специални

# 243
На Илиенци има доста добри неща.Не е като преди години.

# 244
Днес ходихме и й купих добри маратонки за 18 лв.Не са никак лоши,не бият на очи и са симпатични
Жалко,че беше 39 градуса и се прибрахме бързо ...

# 245
Айде малко стрес  Rolling Eyesизвън темата за облеклата и маратонките.
  Преди минути говорих с една майка на момченце от класа на щерката.И онази ме заля с един куп ужасии #Crazyкак ни се падала най-суровата и взискателна математичка/била гадничка и строга,според неини източници/,как и на преподавател по български не сме случили ,пък разказвателните предмети щели да ни вземат акъла. Shocked ПЪК  туй,пък онуй....ауууууууууу направо ме напрегна адски много. TiredТо не че аз не съм наясно ,че сега ще е по трудно ,ама тази жена успя да ми вкара огромна доза напрежение.
Синът и колко бил притеснен ,как се чудил дали и тройка ще изкарва през годината WhistlingАз си викам "Брейййййййййй добре ,че моята щерка не се е размислила и запритеснявала какво я чака" ooooh!Тя сега е под влияние на положителните емоции на новия сезон на нейния модерен балет ,все се кърши и тренира....не знае какво я чака.И по добре!!!!
Вече си сформирахме дружинката за РД -На 12 -сти.Поръчахме си торта от сладкарница Неделя.Направо вървим по график. Grinning

# 246
  • Oslo
Нашата родителска среща е утре вечер. После ще пиша с какви впечатления съм от класната и новите преподаватели. Иначе с дрехите, раницата и маратонките сме о.к., ще допълваме в движение Grinning

daninka   - не се тревожи предварително, все пак това е субективно мнение и то основано на чуто от 3 и 4 източник на инфо.... може и да е преекспонирано Hug.  Аз специално нямам нищо против по-строгите преподаватели, ако точно сега децата се отпуснат, как ще наваксат после...

# 247
  • София
Привет и от мен!

Моят юнак се завърна доволен и щастлив от лагер.Дори и малко е почернял.
сега вече се настройваме на училщна вълна.На мен ми е трудно,за него не знам.
Днес му купих дънки и панталон тип дънков,разбира се без него.Дано не са му много големи,че точно такива му трябват сега за есента и училище.
Остават ни само обувки.Учебните оппособия отделно....
Нашето училище е основно и най-големите са 8 клас.
Най-вероятно първия срок ще учи след обед.Не знам коя госпожа ще му бъде класна и съответно по какво ще предава.

Хайде до скоро...

# 248
  • София
Имам проблем, искам да взема на Дани маратонки с колелца. Но за съжаление всички които видях са до 40 номер  Sad. Детето е много тъжно. Някой дали е виждал по- големички  Tired.
Лови, не мога да ти помогна за съжаление. Аз съм виждала само от оригиналните по близо 200 лева и ми се стори много. Имах и аз мерак да купя за РД, но сина ми е 38-ми номер като мен  Simple Smile Ти същите ли си гледала или има и нещо по-евтино?
Тези които гледах са 37- 50 лв. По- скъпи не съм видяла, но и няма смисъл. Първо не зная, дали няма да му омръзнат бързо. Второ, като гледам темповете на растеж на краката му няма да ги носи повече от един сезон. Носи номера на тако си, но няма начин да кача баща му на колелца, освен автомобилни Laughing. Ако ще давам 200 лв за маратонки, по- добре да купя ролери. Те поне могат да се коригират с 3 номера Rolling Eyes. Гледах едни за 80 лв.
На "Колев и Колев" и аз съм почитателка. Но вече не е в тази номерация. Иначе са много здрави и с немски материали. Поне така беше преди време.

Данинка, добре те е "успокоила" тази приятелка  Confused. И аз мисля, че е субективно мнението. Няма ли и някой друг, когото да попиташ? При нас няма информация нито за Р. срещи, нито кой ще е класен. Вече започвам да се притеснявам  Rolling Eyes.

# 249
Ние нямаме родителска и за това незнам какво да правя - големи или малки тетрадки,по компютъри и георграфия да има ли и тнт.Иначе имаме 1 куп малки,но ако пък кажат големи...
Иначе класната им ще е по математика,а директорката им е била преподаватека по БЕл и ще им преподава  Sad
Тя не изкарва отлични бележки по БЕЛ,а ако някой закъснее...нищо чудно щом е директорка да му изчете едно петчасово конско  Laughing

# 250
  • Бургас
Ние се пуснахме днес до новото училище и разбрахме какво е разпределението по класове, Гери е много щастлива че е в един клас със своя суъченичка и най-добра приятелка. А Родителска среща има обявена за 11 и я чакаме с нетърпение.
Аз съм "за" строгите учители. Данинка не слушай разни от сорта "една жена на спирката каза". Ще видите как са нещата, може и да не са толкова лоши.

# 251
Здравейте мами!! Hug  bouquet
Корем ме боли от днешната терапия #Crazy-що пари се хвърлиха и що цени са наслагали!Това си е чисто обирджийство по пладне-екип под 40лв не видях,дънки като започнете от скромната сума от 36лв до 88лв и това направо ме съсипа!/турско-китайски/ #2gunfire
Имаме родителска на 11 септ. и нашата класна ще е математик,отзивите са отлични за сега- да видим как ще я приеме малчогана... ThinkingНещо започна да хитрува и очаквам всеки момент удър под кръста!Ще драсна след родителската и сори за това ,че пиша рядко, но ви следя с интерес!!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 252
  • Пловдив
И аз ви следя.  Hug Цените на дрехите наистина са фантастични тази година, а аз купувам по две. За училище нищо не съм купила още. Смятам да им взема по 1-2 стека с тетрадки само, другото като започнат училище. Иначе щерката ходи на репетиции, има стихчета за посрещането на първокласниците. Родителска среща няма очертана все още. Не познаваме никой от преподавателите, но за класната имаме информация че е много строга. Преподавше частни уроци на едно съседко дете. Единственето ми опасение е, да няма наши и ваши и да се държи по различен начин към децата на които е преподавала на частно.

# 253
  • София
Така като Ви чета май съм направила удар.Дънките и панталона,които му купих вчера ги взех съответно за 25.50 и 31 лева.Втория има тънка памучна подплата освен плата и много се чудих дали да го купя,че ми се струваше голям,той се и оказа дълъг и няма подкъсяване.А и близо 60 лева не ми се даваха.Но факта,че са качествени надделя.Иначе и двата са за пролет-есен.
Истината е че бях излезнала служебно и минавайки покрай магазина видях,че все още имат 50% намаление,но всъщност късмета е че той е дребен за възрастта си и все още се побира в детската номерация.
И при нас няма родителска среща или поне аз не знам  Rolling Eyes.

# 254
 ShockedКаква ти родителска среща ooooh!Говорих вчера с госпожа зам. директорката  - драсна ми на едно листче името на класният ръководител и ни изпрати по живо, по здраво."Елате на 15-ти в девет, намерете си класа и тя класната ще ви се представи...."  Tired

Общи условия

Активация на акаунт