Темата на бъдещите 5-то класници...

• 14 689
  • 336
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Привет мами!

Чета Ви,ама нещо не остававреме да пиша.
Добре дошли на новите мами!  bouquet
Моят юнак е на лагер,харесва му и се чувства щастлив.Гледам да звъня по веднъж на ден,че да не ставам досадна.
В събота след като го изпратихме инцидентно решихме да зачезнем и ние.Отидохме в Сандански и много ми хареса.За първи път отивам там.Не бях взела паспорта на малката иначе колко му беше и до Гърция да отскочим /мъжът ми щеше да получи удар/.
За първия учебен ден сме почти готови.Трябва да се върне за да търсим обувки.
Но за нататък не сме.Нямаме анцунг за физическо,гуменки,раница /той отказва нова,а старата е протрита/ и т.н.
Тетрадки не съм купувала,мислех да чуя изискванията на учителите,обаче ще купя по 60 и 80 л. да има все пак.
Лови знам го този магазин на Дебър,той е срещу ДСКасата,нали?Може да мина другата седмица да видя какво има.
Иначе аз съм фенка на Пикльовци срещу цветята на Красно Село,но той е за малки,а за големи е на спирката на 83.

Засега чао от мен,после пак!

# 226
А маратонки,най-много 35 лв някъде да има?
Дали имА В Джъмбо в СОФИЯ  към 36-ти номер?
Иначе в Гърция ще ходим от юг - от Гоце Делчев на 10 минути е границата.Край пътя там също има Джъмбо.Ще се отбием

# 227
  • София
Нямаме анцунг за физическо,гуменки,раница /той отказва нова,а старата е протрита/ и т.н.
В този магазин има анцуци по 20-ина лв. Аз взех на Дани. Много са хубави и с памучна подплата.
За подаръка МP 4- ката е мнооого добра идея. Може и да изплагиатствам  Grinning. Иначе приятелката на Дани каза, че щяла да се зарадва на дрехи, ролери...
Лили, имаше на Кооперативният пазар в Люлин. На Дани бяха 40 лв от Булдозер, но той е в мъжката номерация. Юношеската може да е по евтина.
Имам проблем, искам да взема на Дани маратонки с колелца. Но за съжаление всички които видях са до 40 номер  Sad. Детето е много тъжно. Някой дали е виждал по- големички  Tired. Иска ми се за РД да му взема

# 228
  • Sofia
Ние вече купихме всичко  Laughing.Маратонки,гуменки, анцунг, дънки, така че сме съвсем доволни.Купих 10-тина тетрадки , с 40,60 и 80 листа ,да има докато има кажат какви. Сега с нетърпение чакаме неделя ,да се топнем в Егейско море Laughing.
 Лили, в Люлин, в Силвър центъра има голям избор на маратонки на Матстар. Има юношеска номерация и избор на модели.Цените им са около 30 лв.
 Иначе на английски сме си записани , може би ще тръгнем от 15.09., да минем материала за 5-ти клас, че после от 1.10. започваме за 6-ти.На математика също се записахме. Сега остава да отворят басейна ,че моят иска да си сменя треньора , та трябва да се видим с този,който си е харесал.  Иска да продължи да ходи на шах, а напоследък от децата пред блока се е запалил и по баскетбол.Та не знам точно как и дали ще го включим в програмата.
 Е, от мен това /засега/, лек последен работен ден и много весел уикенд   bouquet.

# 229
Здравейте и от мен!
И понеже честичко си сменям името - пак да си кажа - Вейдър съм , щерката - Габриела и тук е момента да се запишем за юли месец> 27.07.1997 Laughing
В шаш и паника съм.
Детето също - страх я е ooooh! От това, че ще има каки и батковци, които ще ги закачат, от това, че ще има нови госпожи и господини, от....абе от всичко ooooh! Говоря, говоря, успокоявам....Ще й мине вероятно като си види аверчетата, но дотогава....

Подочух, че учебниците и тази година ще са безплатни - има ли нещо вярна в тая работа? newsm78

# 230

Подочух, че учебниците и тази година ще са безплатни - има ли нещо вярна в тая работа? newsm78

Peaceдо 7-ми клас вече ще се радваме на безплатни учебници!!!!!!!!!!

# 231
  • Пловдив

Peaceдо 7-ми клас вече ще се радваме на безплатни учебници!!!!!!!!!!

Друг е въпросът, че към всеки учебник вървят по 2-3 учебни тетрадки, които ние ще трябва да купуваме  Mr. Green. Отделно класическите тетрадки за работа в клас и домашна работа и съпровождащите аксесоари.  Rolling Eyes

# 232
Току що запазих място за РД на дъщерята.Един много готски и hahahaмодерен според приятелките на Краси-клуб.Посрещнаха ме с искането да платя веднага 50 лева за диско водещ. CrazyИзискване-мининум 10 деца и така......абе сугирно ще им е весело на децата.....ама си мисля ,че никак не е лошо на днешно време да си диско водещ-за два часа лапваш 50 кинти ,имаш по 4-5 рожденни дни ...ехааааааааа хубава работа Mr. Green

Даруся ,права си Peaceи към това учебниците по английски и т.н....абе нЕма начин. Rolling Eyes

# 233
Посрещнаха ме с искането да платя веднага 50 лева за диско водещ. CrazyИзискване-мининум 10 деца и така......абе сугирно ще им е весело на децата.....ама си мисля ,че никак не е лошо на днешно време да си диско водещ-за два часа лапваш 50 кинти ,имаш по 4-5 рожденни дни ...ехааааааааа хубава работа Mr. Green

Даруся ,права си Peaceи към това учебниците по английски и т.н....абе нЕма начин. Rolling Eyes
50 лв за два часа си е супер,тука искат по 100 #2gunfire

# 234
  • София
Имам проблем, искам да взема на Дани маратонки с колелца. Но за съжаление всички които видях са до 40 номер  Sad. Детето е много тъжно. Някой дали е виждал по- големички  Tired.
Лови, не мога да ти помогна за съжаление. Аз съм виждала само от оригиналните по близо 200 лева и ми се стори много. Имах и аз мерак да купя за РД, но сина ми е 38-ми номер като мен  Simple Smile Ти същите ли си гледала или има и нещо по-евтино?
Иначе за инфо да сподея, че Колев правят вече до 40-ти номер - видях им новата колекция и приятно се изненадах, защото тъкмо бяхме изпълнили последния им 38-ми номер. Лесно ми е, защото там водя и малката и баткото и им купувам с едно излизане. Зимата изкараха с еднакви ботуши, защото този модел мъжки най-много ми хареса и дребоса каза, че иска да е като батко си и се сдоби със сиво-зелени ботуши  Laughing
Мислех си тези дни - дали тази година ще продължат да пишат на малък формат тетрадки или ще минат на голям? Заради това и се въздържам да купувам.
Желая ви хубав уикенд, май се очертава да бъде последния ваканционен  Simple Smile!

# 235
  • Sofia

В шаш и паника съм.
Детето също - страх я е ooooh! От това, че ще има каки и батковци, които ще ги закачат, от това, че ще има нови госпожи и господини, от....абе от всичко ooooh!

Няма страшно ,спокойно  Grinning. Моичкият от 1-ви клас са с големи , в смяна понякога са даже с гимназисти , и не е толкова страшно. Колкото до различните учители - нормално е да и е притеснено.При нас хубавото е ,че от 2-ри клас имаме различни учители , а в 3 и 4 класната преподаваше само 3 предмета.Та децата свикнаха с различни учители ,и моят изобщо не е притеснен.Всички сме минали по този път /спомням си мен колко ме е било страх  Grinning/,но е въпрос на няколко месеца.  Peace

# 236
Ali_sun, то че така - така, ама ...не ми вярва госпоицата Laughing.Казвам й - спокойно, въпрос на дни е това с морковчетата и разни такива закачки.
Ходихме вчера до училище на разузнаване - кой клас ще е, кой ще е класният й ръководител и  т.н. , защото като завършиха 4-ти клас такава информация не ни бе подадена. Не знам при вас как е , но добре, че срещнахме случайно старата й класна, че тя ни разясни ситуацията. От четири паралелки 4-ти оформят три пети клас. Хубавото е, че нейният клас се запазва почти в пълен състав, още по-хубавото е, че ще имат няколко нови момичета. Досега бяха малцинство- осем девойки само в целият клас. И се очертава тази година силите да се изравнят Mr. Green Госпожата й каза, че класната й ръководителка(ще преподава български език) е много добра.Ха дано! Та след цялата тая информация, поднесена й от любимата госпожа, момата се поуспокои вече и започна да чака първият учебен ден с нескрит интерес. Flutter

Мисля за момента да не купувам нищо освен задължителните там химикали, моливи и тефтерчета разни. Знам ли какво ще им искат преподавателите?! Чудя се дали да не отида пак в понеделник и да издиря новата й класна newsm78 За 15-ти знам само , че в девет трябва да сме там ooooh!

# 237
  • Sofia
И аз видях вчера бившата класна ,но каза,че всичко ще се решава в понеделник.чакали някакви съкращения , и после щели да разпределят учителите. Стискам си полци да ни се паднат свестни преподаватели. При нас от 6 паралелки са напуснали 12 деца , та едва ли ще сливат класове. Най-много да имаме нови ученици, и дано са добри деца,че не ми се мили ако са някои диванета.
 А вас защо ви притесняват големите? Досега малките отделно ли са били?

# 238
В нашето училище е така - от първи до четвърти клас учат в отделно крило - нямат никакъв контакт с по-големите, защото и междучасията им са в различно време. А сега се местят в другото крило - на големите Laughing Реално няма нищо страшно, защото пак ще са с различни от на най-големите (от 7-ми нагоре) междучасия, но... Като ги емнат сега с уроците и ще я е страх повече да се яви неподготвена от това да  я закачи някой батко Laughing Mr. Green Всъщност и аз не съм много наясно, но гаранция ще ми се изясни ситуацията.
Факт е, че ние, майките, се шашкаме повече от децата ама.... Blush Blush Blush

# 239
  • Sofia
Като ги емнат сега с уроците и ще я е страх повече да се яви неподготвена от това да  я закачи някой батко Laughing Mr. Green
Да ,трудно ще им бъде .Според проуванията ми , по разказвателните материалът само се разширява малко , останалото се повтаря от м.г. С математиката е малко по-сложно.Дроби, фигури ,много и нови неща.По бълг. също ги чакат всички разбори . Абе ще се справят децата.Моят е оптимист, а аз - спокойна.В крайна сметка  колкото - толкова.Да са ни живи и здрави,това е по-важно.

Общи условия

Активация на акаунт