Темата на бъдещите 5-то класници...

• 14 689
  • 336
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Хубав празник на Краси!!! Много усмивки и за Daninka!!!

.............Новото при нас е че Никол ще става кака и както се очертава ще е около св. Валентин..............

Това е много хубав повод да направите ремонт  Wink - леко бременеене   bouquet

# 286
Айдееееееееее -ДЕН ПРЕДПОСЛЕДЕН от нашата ваканция.В понеделник юруууш на крушата. #CrazyЩе се черпите ли с петокласниците си ,като свършат първия учебен ден.Аз мисля да отразим една почерпка bowuu

# 287
  • Пловдив
Айдееееееееее -ДЕН ПРЕДПОСЛЕДЕН от нашата ваканция.В понеделник юруууш на крушата. #CrazyЩе се черпите ли с петокласниците си ,като свършат първия учебен ден.Аз мисля да отразим една почерпка bowuu
Дойде си като нищо. Да си призная, започнах леко да се притеснявам. Каква ще ни е класната, какви ще са останалите преподаватели и т.н.
Иначе за почерпката, всяка година на 15-сти се събираме с братовчедките и сестра ми и се черпим с децата. Тази година смятаме отново да го направим.

# 288
Нашия ще ходи с други дечица от класа на панаир, в момента тече в градския парк, тъй че родители не са им нужни явно... Joy

# 289
  • Sofia
Здравейте и от нас  Laughing.
 Честит рожден ден на  патерица   bouquet.Много здраве и успехи !
 И нашата почивка свърши , настроени сме на вълна училище. От една майка разбрах, че един от 5-тите класове е разформирован, но не знаем кой. Синковеца не е много притеснен, общо взето децата се познават , и където и да отиде - ще се справи.Та при нас всичко ще е ново - и учители и стая и деца.Дори да не е разформирован нашият клас, ще имаме поне 6-7 нови деца. Родителска не сме имали , викали ни на 15-ти в 8.30, как ще се търсим - не знам.
Свърши ваканцията ,започват ангажиментите.А пък моят реши,че от тази година иска да тренира и баскетбол . Добре ,че вече е голям и ще си ходи сам.
 За почерпка - винаги е имало ,няколко дечица от класа ходехме на сладкарница.Сега обаче приятелите ни се преместиха и не знам.

# 290
Честит рожден ден на Краси на Данинка / с известно закъснение/  bouquet  bouquet  bouquet
Mother of pearl, страхотна новина! Радвай се на тези прекрасни дни!
Свърши си ваканцията, тъй си е. Това не ме тревожи особено, вероятно защото съм си в къщи. Таткото да му мисли, дето трябва да я води на училище и на плуване. Иначе се уговорихме с една леля да я прибира от училище и от Алианс. Единственото ми притеснение е, че от училище до Алианса ще трябва да ходи сама. Две спирки са с тролея, ама все пак...
Решила съм тази година да оставя Яна да се справя сама. Четири години и висях здраво на главата, сега първо  - ще ми е трудно с бебето, второ- ако тази година не я оставя да отдъхне малко, после няма кога, трето - време и е да поеме сама отговорност за постиженията си в училище. Иначе май излизаше, че аз са тревожа повече за контролните и тестовете. Освен това Яна порасна много последната година, вече определено може да се разчита на  нея.

# 291
Здавейте .Искам да ви питам за утре цветя ще купувате ли? Аз се чудя само за класната ли да вземам ? Ами ако е класен:))?

# 292
Аз,вече купих цветя.Взех само един букет за класната им.Пък и класен да е пак щях да купя,все пак сега се запознават,а и това е вид уважение.

# 293
Моя реши тази година да подари на класната си бамбук в еко почва.На мен идеята ми хареса и на купих и на 3-те класни.С това реших проблема си.

# 294
  • София
Аз взех цвете в саксийка. Така ще уважа Госпожата и заедно с това ще знам, че има шанс цветето да изкара повече от седмица. А и може да си го вземе по- късно. А може и да послужи за освежаване на интериора в класната стая...
За почерпката- със сигурност ще има.
mother-of-pearlS- страхотна новина. Честно казано и аз си мисля за бебче, но още не ми е минало от последното. Така ще имаш повече време и за каката Heart Eyes.

# 295
  • София
Включвам се да пожелая много успехи на петокласниците ни през новата учебна година!  bouquet

Купух само един букет за класната /разбрах,че ще е класна/.
Днес след обяд купихме и раница.
За черпене не знам,защото Алекс е в нов клас.Вероятно на място ще се реши.
Хубава вечер! Hug

# 296
Здрасти, момичета!
преди малко се прибрахме от морето и чак сега като ви четох се сетих, че трябва и цветя да се носят, а утре преди 9ч надали ще има от къде да купя и май ще се чарвят децата ми без цветя Embarassed! Мъжа ми казва да вземем бомбони, направо не знам  Thinking!
А, какви са тези род. срещи през ваканцията и раздаване на учебници ooooh!!

# 297
  • София
Влизам да пожелая на всички успешна учебна година!
Че ще върви по вода, е ясно тази вечер...
Mother of pearlS, честито, лека бременност!
Агли, и аз планирам повече свобода и самостоятелност - дано и на практика се получи така. От една страна беше добре, че покрай малката изкарах повече време с него в първите класове, от друга не е толкова самостоятелен, колкото бих искала. Или аз не се доверявам, знам ли. Татко му е обещал, да поеме по-голямата част от возенето тази година, мисля аз да дам малко заден съвсем умишлено  Simple Smile.
Хубава седмица  Hug

# 298
  • Sofia
Успешна година на всички наборчета и от мен   bouquet.
 Цвете съм взела ,не знам класен или класна ще ни бъде ,ама ще носим.
 От миналата година е напълно самостоятелен , а сега е и по -голям, та ще е по-самостоятелен и за извън класните дейности.
 Дано само утре не ни вали.

# 299
  • София
valieta не се притеснявай!Обзалагам се,че утре още от 7 часа ще работят цветарските магазини.Ако утре не направят удар,кога?

Общи условия

Активация на акаунт