Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нормално втвърдяване на корема без болка?
Защо Марина е претърпяла цезарово сечение, въпреки че е имало признаци за нормално раждане?
Какво е влиянието на близостта на слънчевите и лунните затъмнения върху живота на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нормално втвърдяване на корема без болка?
-
Защо Марина е претърпяла цезарово сечение, въпреки че е имало признаци за нормално раждане?
Марина претърпя цезарово сечение поради проблем с една вена на крака й, който се възпали по време на бременността, и защото при второто фетално сканиране беше установено, че пъпната връв е усукана около врата на бебето два пъти. Тези проблеми биха могли да създадат рискове по време на нормалното раждане, така че се наложи цезарово сечение.
-
Какво е влиянието на близостта на слънчевите и лунните затъмнения върху живота на децата?
Влиянието на близостта на слънчевите и лунните затъмнения върху живота на децата е тема, която предизвиква различни интерпретации. Някои източници твърдят, че това има отрицателно въздействие, докато други го описват като положително. Все още няма научни доказателства в подкрепа на твърдението за влияние върху живота на децата.
-
Какво представлява нормалното кърмене и какви са съветите за успешно кърмене?
-
Как мога да разбера дали терминът ми е определен правилно?

мама danip – очаква първото си дете
Втора градска болница /Пловдив/ нормално 

!!!
, пък после ще наваксваме

Само дето ако не тръгне нормално
Сега имах много весел разговор с баба ми. Жената все си ме мисли и ме проверява, ама е голяма скица
Сега вече давам зелена светлина на детенце да излиза и тъй като днес с татко и имаме годишнина от залюбването