Септември иде, август отминава - коя ли ще е петата ни мама?

• 15 529
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
ПИАФ,ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕНЦЕТО И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!! Hug
Ееех и това утро започва с добра новина Hug
Аз си мислих тази нощ,че ще  раждам.. Rolling EyesОтивам в тоалетната и гледам малки капчици кръв на бельото.Хвана ме шубето ,щото тва ми се вижда най-неблагоприятният начин да започне раждането-предпочитам контракции и изтичане на води Mr. Green.След малко отидох пак до тоалетната за проверка-нищо newsm78.Оказа се ,че снощи съм прекалила с "почистването"с депилатоара и съм си наранила целостта на кожата -така де унесла съм се с ...и от там тази кръвчица... ooooh!Ама така ми се ражда вече,като четох и Ванчето одеве и вече много,ама много искам да го гушна моето бебче Heart Eyes
Ванче,радвам се ,че се справяте толкова добре  HugЩе се раздвижиш бързо и още как Hug
Мари П,в 5ч. имам час при един лекар(мойта нали е в отпуска).Та ще я видим тая работа накъде драпа нашта бебинка,що бърка посоките така Mr. Green
Момичета ,днес аз съм на ред да черпя-мойто мило има рожден ден Heart Eyes  party023 beer3 Popcorn  food010 cookНе знам как става номера със снимките ,та не мога да ви изкуша много с черпнята Mr. Green

# 226
PIAF

Ку-ку! Нямам много време за писане тези дни. Приятен ден на всички и стискам палци на раждащите!

# 227
Ха! Каква изненада!
Честито Пиаф! Да сте живи и здрави! Разкажи как мина.

# 228
Piaf, вчера като гледах списъка и си мислех, че и ти си наред, а то вече си гушнала твоето съкровище  Hug Да ти е живо и здраво и много да те радва  Hug Ето ти един линк, където можеш да изчислиш колко горе-долу изцедена кърма изпива бебчо http://www.kellymom.com/bf/pumping/milkcalc.html Успех!!!
danip да ти е жив и здрав мъжа  Hug Много да се обичате и разбирате   bouquet  Скоро да му подариш един ревящ вързоп  Hug

# 229
Сонче,мерси за пожеланията ,мила.Сега започвам да чистя(ще гледам да се понапъна Mr. Green),тортата е готова от вчера,та ако е рекъл Господ до довечера може и 2 повода за черпене да има Laughing

# 230
  • София
 Hug Обебен привет от една щастлива майка! Hug

Тук съм, добре съм, и Теди е добре. Сега отиваме да ни показват как да се къпем, да ни кажат кръвната група и след това идвам да ви разказвам!

# 231
ехххх , че хубажа сутрин, наистина.... честито PIAF , да ти е живо и здрво момченцето и много, ама много да Ви радва....ей, момичета... пиша като гост , щото съм на мъжо на компа а пък тук не си знам user-a i pass Simple Smile
аз само си мисля , че по някога имам контракции... незнам... може и да си въобразяжам, защото вече нямам търпение, но усещам странни болки ниско ж корема и кръста.... като преди цикъл....

оххх , стига съм Ви занимавала....

П.П. Чакам още бебета.... Simple Smile  bouquet  bouquet
[/color]

# 232
Да сте живи и zдрави с малкото юначе, Пиаф smile3525
Мале, малеее, 20 мин. не поглеждам и ето какво става. Много ми е хубаво така, всеки ден в очакване, а zа награда се случват такива хубави неща  Hug
Пиаф, аz също си мислех теzи дни zа теб, ама покрай усилено раждащите не остана време да питам къде си. Защото последно преди няколко дни писа, че май нещо... и иzчеzна. Много се радвам, като има време раzкажи малко, че сме като гладни хиени  Mr. Green .И моля те, не zабравяй името, да бъде zаписан човека..
А zа милилитрите, не zная точно, zащото едно е бебчо да е на адаптирано мляко, тогава се спаzват точни милилитри. Но мисля, че е раzлично при кърмата, тогава zависи от теб и бебето. Най добре педиатъра ще ти каже, Асето експерта в момента е zаета  Wink Joy
Между другото, zабравих, добро утро  Hug
А и, Дани, да те радва много мъжа, а и ти него   bouquet .Иzоставаме с тебеее, сериоzно. Айде, действай днес, пък утре ни zарадвай. Аz съм съгласна мойто да е след няколко дни, ама да не се проточва само  Praynig
Дидка, чакаме  Crazy

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 10:19 от desi manova

# 233
Ехее, благодаря ви момичета!
Колкосте бързи. Налага се да цедя първо, че много напрегнати все още, защото не сме влезли в ритъм и второ едното ми зърно хич го няма, един път успяваме, друг път не и така. Надявам се да се оправят нещата с упоритост и постоянство Simple Smile
Раждането мина нормално, без упойки, малко окситоцин накрая и силни напъни, че пъпната връв се беше заплела около телцето и аз напъвам главичката да излиза, тя я дърпа назад  Shocked  Wink Аз победих накрая  Laughing Имам и епизиотомия, която се опитах да кажа, че не е нужна, ама като си на леглото... Нямам вътрешни разкъсвания, изобщо като за 36 годишна ме похвалиха много, както се изрази единият доктор "една на сто на твоята възраст, ражда така". Всичко е въпрос на физика и пазене и поддържане на телата, те са ни за цял живот  Wink
Иначе емоцията беше страхотна като знаеш какво излиза накрая, още не мога да му се нагледам.
Успех и на всички вас, повреме на ражданията!
Крум се казва бебо.

# 234
Piaf, Честит ти малък Крум! Да ти пълни душата с топлинка! Успех с кърменето.

# 235
Пиаф, да ти е живо и здраво момченцето!  И много да се слушате! Браво на теб! Крум е прекрсно име! Мерси за разказа ти и дано бързо бързо регулирате кърменето и да нямаш трудности!
Дидка, браво на теб! Ти си герой! Как бързо си родила малкия Любчо! Чакаме с нетърпение да разкажеш повече!
Адиктед, можеш да видиш информация за слинговете в този сайт http://aninn.wordpress.com/  - има и снимки. Дано ти е полезен!
Относно бебешката козметика Ане ти е писала това, което и на мен ми се струва най-вярно и необходимо. Аз лично съм си взела и измиващо блокче - то е сапунче и се ползва само за дупенцето на бебето, след като е свършило "Голяма работа" ), а след това се забърсва и с омазнените кърпички на Себа Мед, и няма нужда от пудра за дупето.
Дани П да ти е жив и здрав мъжът и много весело да си изкарате довечера! Само, моля те, не се преуморявай днес, пази се! Аз вчера имах много гости у дома и със съпруга ми цял ден чистихме и готвихме и вечерта бях като парцал. Вместо да се насладя на гостуването на приятелите си, аз едва гледах и даже докато те седяха покрай масата, аз лежах на леглото до тях Sad

# 236
Дескаа,изоставаме я LaughingСнощи за първи път сериозно казах на мъжа ми  ,че ми омръзна вече да съм бременна Rolling Eyes
Флуч,обещавам да не се преуморявам HugМъжо ме убеждава,че хората знаят ,че всеки момент ще раждам и не очакват у нас да е като в аптека,ама аз до сега успявах да поддържам къщата и днес ще се справя ,пък каквото остане -за него ще е Mr. Green
Пиаф,страхотно име сте избрали за детенце HugНие нали още нямаме мъжко име ,ако нещо не са довидяли докторята и излезе момче...та казах на мъжо да мисли.Ако е мома ще е Яна,ама ако е момче...свекър ми е Начо..-как да си кръстя детето с такова име??? newsm78Та мъжо измислил име-Янаки ,е щях да припадна като ми го каза-то вярно ,че и на 2мата му родители имената е успял да съчетае ,ама по-добре на някой герой от "Междузвездни войни" да го кръстя hahaha Mr. Green

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 11:12 от danip

# 237
Пиаф честит да ви е малкия Крум...здрав и щастлив да расте и много да ви радва!!!
Радвам се че и при теб всичко е минало леко...дано и да си останеш само с едно цедене и малкия Крум сам да си върши работата  Wink.
Така като чета че всичко минава леко се успокоявам, аз не че съм се притеснила нещо но пак е по-добре като го от чуваш пресните родилки! Hug
Аз днес сутринта получих ужасно болезнена контракция..малко се стреснах, но нямаше втора... ooooh!..освен това се чувствам ужасно изтощена почти не успях да спа...то в тия жеги Crossing Arms...
Дидке чакаме и теб с интерес да ни разказваш за малкия Теди   bouquet  bouquet  bouquet

# 238
  • Варна
Честито бебче на Пиаф smile3525
Флучия, за да не става объркване - Дидка роди малкия Теодор, а Асето роди големия Любчо  Laughing

# 239
Жулико, мерси за корекцията! Simple Smile Права си разбира се, ама аз нали съм руса глава и от радост вече обърках имената на лъвчетата! Дидка, извинявай, дано не си ми се разсърдила!

Общи условия

Активация на акаунт