ИКЕА! ИКЕА! - Тема 4

• 57 113
  • 370
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Следващата събота ще ходим до ИКЕА в Букурещ. От форума прочетох, че трафикът в града е ужасен ooooh!. Някой може ли да ме ориентира приблизително за колко време се стига от шадраваните до магазина?

# 121
Някои има ли от тази масичка -
laptop table?
Дали е здрава и функционална?
В края на седмицата съм в Солун и се чудя дали  да се бутам в Икеата.

Сега пак метнах едно око на гръцкия каталог и виждам, че я има масичката там. 25 евро струва.
Само дано да има налични като ходиш.

# 122
  • Плевен
Следващата събота ще ходим до ИКЕА в Букурещ. От форума прочетох, че трафикът в града е ужасен ooooh!.
По околовръстното е 2 часа, а през града за час, ако знаеш пътя може и за по-кратко. Crazy Няма табели, а където ги има е неясно (тяхното направо не е право, с една дума лудница) и имат много кръгови движения.

# 123
Следващата събота ще ходим до ИКЕА в Букурещ. От форума прочетох, че трафикът в града е ужасен ooooh!.
По околовръстното е 2 часа, а през града за час, ако знаеш пътя може и за по-кратко. Crazy Няма табели, а където ги има е неясно (тяхното направо не е право, с една дума лудница) и имат много кръгови движения.

в събота ходихме до икеа букурещ /правила съм го поне 7=8 пъти/, прекосихме града за 25-30 минути. наложи се в четвъртък пак да ходим, този път го прекосихме и в двете посоки - на отиване и връщане то1чно за по 2 часа и половина. Движим се с ГПС. просто отврат, няма такъв град

също така, пак по темата, направи ми впечатление, че на някои продукти, цените им бяха повишени, в сравнение от преди 2 месеца

# 124
  • Варна
Благодаря, че ме ориентирахте за времето Hug! Имаме навигация и се надявам с нея да не се лутаме много.

# 125
  • Бургас
имам молбичка: ако някоя от вас ходи до Икеа в Букурещ идните дни да погледне има ли вече налично бяло детско Hensvik, да не се разкарвам напразно пак! Tired

# 126
  • София
Ох, прекрасно е това креватче....да можехме и ние да се снабдим с такова. Само че не разполагаме нито с комби, нито с микробус за транспортиране  Sad

# 127
Ох, прекрасно е това креватче....да можехме и ние да се снабдим с такова. Само че не разполагаме нито с комби, нито с микробус за транспортиране  Sad
Всички легла се продават разглобени. Премери колко място имате от началото на багажника до предните седалки, ако пуснете напред задните. Може и да се вместите - зависи колко ви е голяма колата. Мери според дължината на леглото + 5 или 6 см., защото има малко стиропор в краищата на някои мебели, за да се запазят ръбовете

# 128
Опаковано е 163см дълго и 59см Широко и тежи 22кг  Peace

# 129
  • Berlin
ние бяхме уикенда в солунската икеа. купихме си възглавници и завивка, които сега разглеждам в каталога, че на прима виста ги избирахме.  Grinning също и някакви закачалки. за пръв път ходих до икеа и съм очарована. толкова много неща на едно място!  Whistling

# 130
  • Варна
LaDiDa, вероятно ще ходим в събота до Букурещ. В момента нямам време да разглеждам каталога. Ако можеш пиши на коя страница се намира това легло.

Abs, доволна ли си от качеството на възглавниците и завивките и на каква цена ги купи? И аз съм се настроила към този вид покупки, но не знам какво е качеството им в сравнение с българското. А има ли покривки за маси?

# 131
vstan, аз съм доволна много и от завивките и от възглавниците. Но не от тези с перушина - адски много шумят и създават дискомфорт. Полипропиленовите и другите изкуствени са СУПЕР.
Много е важно да си изберете правилни възглавници според позата на спане - има за такива, които спят по гръб, по корем и на една страна. Ако се въртите като мен, преценете в коя поза изкарвате най-много време или питайте мъжа си.
А завивките - има разни и разнообразни по дебелина. Ние имаме 4-ри сезонна, което е всъщност 2 завивки - зимна и лятна, които се щипват с тик-так копчета. Целогодишно спим само с лятната. Зимната е пробутвам на гости.  Wink

# 132
  • Бургас
LaDiDa, вероятно ще ходим в събота до Букурещ. В момента нямам време да разглеждам каталога. Ако можеш пиши на коя страница се намира това легло.

Abs, доволна ли си от качеството на възглавниците и завивките и на каква цена ги купи? И аз съм се настроила към този вид покупки, но не знам какво е качеството им в сравнение с българското. А има ли покривки за маси?
на стр. 218 от каталога е. Има го изложено където са детските стаи. Единствената ми молба е, ако се сетиш, разбира се, да погледнеш на етикета на леглото дали има знак червено сърце с ръчички. Когато на обратната страна на етикета го има означава, че го нямат наличен продукта към момента. Ако няма такъв знак, значи го има.
Иначе и аз купих спални комплекти за дъщеря ми, но все още не съм ги отворила, за да дам мнение дали са качествени. На вид поне са много красиви!  Crazy

# 133

Иначе и аз купих спални комплекти за дъщеря ми, но все още не съм ги отворила, за да дам мнение дали са качествени. На вид поне са много красиви!  Crazy

със страхотно качество са, имам всички модели, излизали през последните 3години. не са мръднали.

# 134
  • Berlin
още не сме ги разопаковали. Mr. Green довечера ще си купувам комлект спално бельо за тях и затова чакам. и възглавите, и завивката са с гъши пера и малко пух. завивката е 4ка - т.е. става за средно студено време - така пише на сайта, снощи четох. възглавите са май за странично положение, това в магазина хич не го и гледахме, защото не знаехме, че има различни видове и сме взели напосоки. като ги оползотворим, пак ще пиша. аз много исках спално бельо от икеа, ама им бяха без долен чаршаф и реших,че оттук ще си го купя.

Общи условия

Активация на акаунт