Любители на котки - тема 12

• 32 707
  • 620
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Шушулче, нищо не заслужават тези измамници! И мой Фокси преди малко се прибра от двучасово скитане по покривите. Видях го къде ходи на хората по терасите, на майната си чак, а то при нас са едни чупки - едната кооперация по напред, другата по назад и между тях скатове и керемиди. Ходи като разцепен крачол........ Дрънках с буркана с гранулите през прозореца, белким го примамя ама не - гледа нагло от оня край и не му дреме. Никаква милост за тези чудовища  smile3513

# 106
  • София
О, моя го е страх. Ако го кача на покрива ще одриска всичко от шубе. Виж на отворения прозорец виси. Ама му треперя да не се метне долу. На терасата само по теракота се въргаля. Не е проявявал интерес да се катери.

# 107
  • Варна
И нашият не проявяваше интерес, докато не се яви от някъде една мома. Сега няма спиране, много смел стана на дърти години.

# 108
Ама аз съм на ниско. Прибрах го. В последно време страдам от безсъние, а неговата сънливост е заразителна.
Аз ви оставям. Отивам да се гушкаме.

# 109
  • София
Туй от мен... че имам рожденик Simple Smile

# 110
  • Варна
Да ти е жив и здрав!
Лелееееееее, любимо мохито  Crazy

# 111
AnMary, честито ти рожденник! Да ти е жив и здрав! Я да гаврътнем по едно за отскок  Mr. Green

# 112
  • София
Утре ще го накарам да ме води на по едно Мохито. Ако няма ще го изнудя да си вземе Дайкири (хич не го обича), че да мога и аз да пийна една глътка  Joy

# 113
  • София
AnMary-честити рожденик .Много да те слуша.

# 114
AnMary , да ти е жив и здрав !!! Много да те глези, да те слуша и да те обича   Hug
Айде и аз опънах един гълток , нема да се цепа от колектива  Mr. Green

# 115
AnMary, честит ти рожденик! Значи и ти дева си "гледаш"  Grinning
Мойто мъж също се е пръкнал днес. Наздраве!

# 116
  • София
Ей,много станахте.
Честито и на мъжа на Fiama  bouquet

# 117
  • София
Честито, честито   bouquet
Някои деви са душички Simple Smile Аз съм от лошите Rage

# 118
Честито, честито   bouquet
Някои деви са душички Simple Smile Аз съм от лошите Rage

Хич не ми изглеждаш да си от лошите с тази миловидна физиономия  Wink

# 119
Ууууухаааа , днес ще се напиваме ... тая се е видяла Crazy

Fiama , честит празник и у вас  Hug
Да е жив и здрав и твойто мъж !!!
Ехххххххх , какви сме оправни само  Flutter , сдобили сме се с мъже от най-хубавата зодийка  Thinking (и мойто мъж е девичка  Heart Eyes)
Макар че, вчера попаднах на една тема тук из форума , гдето девите ги правят на бъз и коприва, ма то пък да беше нещо верно от туй дето са го писали , а то ... всичкото глупости на търкалета  Crazy (стиснати, неудачници , злобни, негодяи ... бе все ей такива за мъжете дева, ужаст направо, останах потресена   newsm78)

Общи условия

Активация на акаунт