Любители на котки - тема 12

• 32 694
  • 620
  •   1
Отговори
# 585
и при нас положението с водене някъде е  Shocked
някъдето е на вет само, но става лудница
Как разбира какво сме замислили не знам
Уж сме супер небрежни, нищо няма,  ден като ден
мац,мац,мац уж да я погаля и сме до там
почва се едно гонене едно мятане на хавлий и одеала
с триста зора я хващаме
Иначе като види входната врата отворена сяда на прага и гледа коридора, ако Анук излезе в коридора  тя става от прага и почва да
вири глава какво прави Анук но не тръгва.
И на балкона като излиза не се катери  на перилата само долу си седи
Отвреме на време хваща някое врабче и ни го носи

# 586
  • София
Да си направим котко-колаж Simple Smile

# 587
Привет, аз вече съм нетърпелива, дано мъжо се съгласи още утре вечер да си го вземем сладура.

Идеята за колажа ми харесва.
Може ако има някой възможност да сложи на първа страница снимчици на всяка котка член на форума с името под нея, нямам представа възможно ли е, просто ми хрумна. Е аз още не мога да се включа със снимка, но в най - скоро време ще навксам  Grinning

# 588
  • София
AnMary идеята е страхотна.

miracle - имаме албум за котки,можеш да се включиш в него.По принцип имаме и албум за любителките на котки,ако искаш да се включиш със свои снимки,за да се запознаем виртуално.Ако се срещнем някъде да се познаем  Mr. Green
За албума за котки се обръщаш към Шушулче,за албума за котколюбки към мен.

# 589
AnMary идеята е страхотна.

miracle - имаме албум за котки,можеш да се включиш в него.По принцип имаме и албум за любителките на котки,ако искаш да се включиш със свои снимки,за да се запознаем виртуално.Ако се срещнем някъде да се познаем  Mr. Green
За албума за котки се обръщаш към Шушулче,за албума за котколюбки към мен.
Благодаря много за инфото, в скоро време ще се възползвам. До сега не съм качвала снимки в нета, но покрай котьо ще се науча на нещо ново, а и ни предстои нов комп с нов интернет доставчик - по -бърз, така че ще мога да го тествам. Да се надяваме това да стане още този уикенд.

# 590
Миръкълче, добре дошла  Hug Кво става в рицарската тема? мене ме е срам да се вяствам там, като нямам резултати  Blush

# 591
 Simple Smile   ехееее...вашите котета хващат връбчета,  мишлета....а нашето коте набляга на мухи и подобни    Laughing   имаме едни такива странни насекоми - приличат на комари, ама са с много големи криле и се появяват точно вечер, когато си мисля колко е хубава тишината и тогава Лайзи започва лова    Flutter

Като прочетох и как децата си играят с котетата - ами...много ми е познато. Ние преди да вземем Лейзи имахме друго коте. Тогава Лили бе на 3 години и само как се радваше, ама и как тормозеше милото коте. Точно го хващаше през задната част на корема и го тантуркаше по пода /примерно/ и като питам "Какво правиш?" тя ми отговаряше "Разхождам Джовани". И обяснявах и приказвах и така и не се случи котето да получи мир и от един момент натам стана така, че котето започна да напада Лили. Примерно Лили си играе, Джовани е под дивана и в един момент изскача, тича до Лили и я одира по бузката. И сега какво се прави? Направо не знаех как да спра това. Случи се няколко пъти и трябваше да раделя окончателно котето от детето. Сега вече Лили разбира повече, ама пак от време на време има нужда да я въздържам за нещо. Мисли си, че както кучето я слуша и изпълнява команди, то така и Лейзи трябва да прави каквото и е казано    Joy   и разбира се, че Лейзи не мисли изобщо, че трябва да прави нещо    Simple Smile   голям смях е понякога    Simple Smile

Ние между другото се изнесохме и при родителите ми /в София/ остана на Лейзи къщичката. Не знам дали има смисъл да се занимавам, ама съм се сетила, че ако някои иска къщичка за коте може да ми пише на ЛС. Сега ще се опитам да намеря снимка

....ами...нямам снимка точно на къщичката, ама се надявам да можете да се ориентирате - на една основа има две стълбчета. едното е с триъгълна черна-бяла къщичка, а другото стълбче е с бяла "градинка" все едно    Peace

# 592
.......ух, забравих да пиша, че къщичката си Лейзи не я позлвала изобщо. В началото спеше на нашето лгело, а после се премести да спи с кучето    Wink

# 593
  • София
Аз стигнах до тук

Някои от снимките ги взех от албума, който Шушулче е дала в 1вия пост на темата. Някои от снимките ги вадих от темата, но не я прерових цялата. Затова например имаме "красавец", защото не му пишеше името на тоз красавец Simple Smile
Може колажа да се допълни, но ще трябва да се сложат снимки на котаците в албума.
Или в албума да се направи албум "за колажа".

# 594
Албумчето е много сладурско, ето една снимка на Рижко, да го цопнете и него там ако може  yes

http://media.snimka.bg/0352/006959884-big.jpg

# 595
  • DE
AnMary, страхотна снимка е станала, браво!  bouquet

Аз ви чета, нямам много време за писане, пък и като няма какво...
Днес стават 3 месеца, откакто Пусана я няма и ми е криво, но пък снимчицата й на колажа определено ме стопли, благодаря, AnMary  Hug

# 596
  • София
Копнах снимката на Рижко.
Аз трябва да добавя и малкият, но не сме му измислили име. Но пък живее при нас (за сега), ще му турна снимката Simple Smile

# 597
  • София
wild flower - Много сладко изглежда в скута ти.

# 598
Ехееееееееее и моите диванета там  Hug Супер е AnMary  Hug
Днес Зоро направи бела и изяде един тупаник от баща си  Naughty и сега има забрана да влиза в саите... само в коридора има право да стои  Cry Вчера си купих едно цветенце и си го засадих с такъв мерак... подредих си рафтчето ,което си го изпросих от шефа  Rolling Eyes и го цопнах най  горе и .......... тази сутрин дребния събори въпросната саксия...падна в/у едната тонколона на уредбата  ooooh!... навсякъде пръст.... добре ,че опръскания тапет се изчисти. Whistling Аз всичко оправих ама..... ква файда  кат мъжу беше свидетел ... и  #Cussing out. Има срок 1 седмица да се превъзпита иначе............ надявам се да му мине..  Whistling

# 599
  • Враца
 AnMary а Java ще добавиш ли  в общата картинка Praynig

Общи условия

Активация на акаунт