Любители на котки - тема 12

• 32 730
  • 620
  •   1
Отговори
# 15
Следобеден музикален поздрав от нашата котинка

http://www.vbox7.com/play:54a549a3

Тя току-що се събуди (нали води активен нощен живот  Crazy ) хапна, пи мляко, след това поиска да я кача в едно сандъче на тераста, за да гледа какво става по улицата  Laughing голяма клюкарка е Laughing след десетина минути гледане обаче реши, че й стига и сега пак си избира място за сън  Grinning Още не знае, че ще я водя на кастрация  Rolling Eyes

# 16
Ми, кажи й де. Не крий така от нея, не е хубаво

# 17
  • София
Привет и от мен.Не съм писала отдавна ,но съм ви следяла,и то почти всеки ден.Имахме малко премеждия ,покрай мацката.Беше болна ,след това се пооправи.
Тази нощ пренощувала под открито небе.И представа си нямам как е излязла.Навсякъде беше затворено.На сутринта чувам кучето на съседите да лае.Отивам още сънена навън ,и моята красавица във вътрешния двор на блока.
Имам съмнения ,че може да е й бременна.Стискайте палци,да е така.Ще си проличи ,предполагам скоро.Държи се странно.Някой знае ли дали има начин да разбера дали е бременна?Не искам да я мъча,като я водя на вет.
Сега мис/мисис Пухка спи.
Поздрави и целувки на всички!

# 18
Айде да се похвалим и ние, колко много ни е пораснала козинката  Flutter

Това е Гугумънгито точно след офъкването :                           Ето ни днес :

жегааааааа  Crazy

Гугумънгинце 

# 19
Айде и аз да се запиша в новата тема.
Много ме мързи да пиша иначе почти всекиден ви чета.... ама вие по много изписвате. Човек трябва да си вземе почивен ден за да навакса.
Мойта маца май ще започне да ме обича пак... време е. В последните нощи все в мен се вре. И е ненаситна на храна - чак се плаша.Постоянно пищи за храна.Освен че си изяжда нейната, сутрин ходи и краде от на кучетата купите. Голямапартия са с Мо - той не дава на майка си да му яде от чинията, но на Сода дава. Ама и тя му се отблагодарява подобаващо.

Djindjari голям красавещ твоя Гугу... пу (да не го урочасам)... най ги обичам пуФкавите.  стази окраска ми напомня маааалко на първата ми котка.

Мила от Марс това като го гледам това маценце ми иде да го взема, да го маначкам да го нацелувам... само как сладко се е разпльоскало....

# 20
  • София
Много бързо му расте на Гуго козината Mr. Green.Той си е вече за нова прическа.

# 21
Много е хубав Гугу,  Hug изглежда това му е любимото местенце.
Нашата се наяде с пастет, изкъпах я и сега се приготвя за спане.

# 22
  • Враца
много пуфкаф Гугу  Hug Hug Hug

ето оттук започват новите сесии на бебовците преди да заминат

# 23
  • София
Пу-пу, какви хубави котета имаме Simple Smile
Харо в момента се е покачил на раклата и пази хъркащият ми мъж. А може би се чуди дали да не се включи в похъркването Simple Smile
Говорихме с мама по скайпа и показах Харо на камерата. И пак имаше "ой, на мамааа" Simple Smile
Щях да ви питам г/д по колко грама ядат вашите четирикраки любимци. Харо май унищожава доволно количество суха храна.

# 24
  • In a surreal moment!
Здравейте , нови коткоманиаци приемате ли ?!!
Наскоро Ви открих и сега се престрашавам да се включа , че ние не сме породисти ,но пък
може да Ви очаровами с чалъми и стойки - това е сигурация Simple Smile !
Аз съм Вили , а те са :
Шуши и Нашо
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164334

Бате Писанчо
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121355

Извинявам се , че снимките ни не са актуални , но съм затруднена с фотото, ще се постарая с нова сесия съвсем скоро . Като ви намерих , получих вдъхновение ! Simple Smile

# 25
  • София

Три броя ли имаш?

AnMary- мен все ме е страх,че му давам много храна и наскоро ми го обидиха,че бил дебел  Crossing Arms.На мен ми се струва,че изглежда много добре.Той се издължи още.Теглих го 5 кг. Чух,че трябва да им се дава определен грамаж,но колко е вярно newsm78.Някой да има идеи или да питам ветеринара  Thinking

wb-малките са големи сладури.

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 09:31 от mausbeni

# 26
Я, имам си адашче, но кое от 2-те е?

# 27
Ей, само за пиИнИ мислитИ... cheers Темата видях, темата  newsm44

Джинджи, преди няколко дни като се рових тук из форума, намерих решенийце за твоя проблем. Става въпрос за космарландията на Гуго (мамин, сладък, да го нацунтиш) след като се роди бебо, живот и здраве. Малко е скъпичко това решенийце, но щом е за идеята... Не казвай на мъжо, че аз съм ти казала  Joy

Ако ви е писнало от космите по пода, и се чудите как да похарчит … та на благоверния

# 28
  • Видин
Добър ден   bouquet
Искам да се включа и аз към котколюбителите!Имам си една маца, която със съпруга ми взехме от улицата преди 3 години и много я обичам.
Ето ви малко снимки да видите моя красавец  Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247167

# 29
  • Враца
Добре дошли  Другарче...големи сладури са котенцата...в първия момент като ги видях реших че някой ми е сипал нещо в кафето, че виждам двойно  Joy Joy Joy

mausbeni не се притеснявай за дИтето...котетата на систъра на мъжо са по 6-7 кг и двата, което им обяснили че е заради кастрацията...но тя им прави всяка вечер тренировки в двора с кучето, а откъм храна продължава да си ги тъпче със стекчета и воденички...

иначе  Джуванийка докато бяха бебовци при нас на ден за четиримата заминаваше една консерва и поне 3-4 пауча, но и те си имаха апетит, както и около 100-150гр суха храна (нея нощем си я похрупваха, освен ако не я ползваха за играчка по пода в кухнята)...най - веселото занимание сутрин беше да скочиш в сухата храна тя да се разпръсне а другите дебнеха кое ще хвръкне най - далеч или пък другия вариан заставаш пред водата и удряш силно с лапа ...целта е с един удар да се разплиска повече вода...

обаче сега Java като е сама май похапва само малко месце ако има пилешко за предпочитане и предимно с буболечки се изхранва  newsm78 паучовете са почти недокоснати, за консервите да не говорим, гранулките също...дори започнах да се притеснявам за теглото и че е доста слабичка...та се сетих да ви питам...опасно ли е да дъвче непрекъснато буболечки - мухи, пеперуди, скакалци всичко дъвче...може ли нещо да и стане

amanita много глезена маца си имате...мърррррр

Общи условия

Активация на акаунт