Удължаване на косата- 9

• 45 474
  • 364
  •   1
Отговори
# 210
Момичета,и аз се реших на удължаване на косата.Бихте ли ме посъветвали колко см да бъде,че не мога да предценя като се има предвид,че искам да бъде наистина дълга.Спряла съм се да бъде на клипси.Цвета също не мога да го определя каква да я поръчам.Благодаря предварително на всички,които ще се включат Hug

Ами 50см е до кръста,60см до дупето,аз съм с 50см и ми е идеално!

# 211
Благодаря ти djolii за бързия отговор,а би  ли споделила твоята коса на щипки ли е или е шита и от къде си я взимала. Hug Hug

# 212
Благодаря ти djolii за бързия отговор,а би  ли споделила твоята коса на щипки ли е или е шита и от къде си я взимала. Hug Hug

Моята е на кичури от Магама,това ми е най-удобния метод! Hug

# 213
 HugБлагодаря ти. Аз май вече взех решение за дължина от 50 см сега обаче стигам до дилемата от къде да я поръчам качествена и на разумна цена

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 13:04 от ^EVELI^

# 214
аз също искам присаждане, но не искам да е дълга... най- много до сутиена, целта ми е да ми стане по гъста  Confused това колко см ще ре4е и горе долу каква ще е цената (извинявам се за глупавите въпроси ама и идея си нямам за тея коси)

# 215
Коса,стигаща до сутиена би трябвало да бъде  30-35см,ако греша някай да ме поправи

# 216
Момичета,не ме разбирайте погрешно, ама четете малко тези теми де.писна ми на всяка страница да чете едни и същи въпроси за коси и цени.
Как да кажем цени,като има варианти на треси,на кичури,треси със щипки,треси зашити,треси с капси,лепящи се стикери.Всичко на различни сантиметри,и спореде това на различни цени.Различни коси,пак различни цени.Какви цени да ти кажем -от 180-лв до 1500 са цените.

ЕВЕЛИ,И ти прочети малко,на всяка страница се обсъждат салони,и сайтове.

# 217
Да благодаря вече прочетох и дори избрах най- удачния вариант за мен Peace

# 218
Да благодаря вече прочетох и дори избрах най- удачния вариант за мен Peace

Радвам се за теб.  Надявам се да останеш доволна, и ако решиш пусни снимчици да видим как се е получило,когато се направиш. Simple Smile

# 219
Благодаря ,Славче и аз се надявам да остана доволна Peace Peace PeaceКато се направя ще пусна снимчици

# 220
Ох,що така запустя тая темичка,като видя че има нов пост и умирам от кеф! Mr. Green

# 221
Е,няма как.Няма какво да се пише просто.

# 222
момичета да ви се похваля,вчера ходих на фризиор да ми извади наново кичури за да ми стане по светла косата отгоре,а удължителите ги оставих както ми бяха и стана мн добре поне според мен.ето ви малко снимчици да кажете как е според вас  Grinning
file:///D:/pic%27s/snim4ici/kosa/PICT0064.JPG
file:///D:/pic%27s/snim4ici/kosa/PICT0068.JPG
file:///D:/pic%27s/snim4ici/kosa/PICT0065.JPG

# 223
момичета да ви се похваля,вчера ходих на фризиор да ми извади наново кичури за да ми стане по светла косата отгоре,а удължителите ги оставих както ми бяха и стана мн добре поне според мен.ето ви малко снимчици да кажете как е според вас  Grinning
Първо трябва да ги копнеш от диск Д
и да ги качиш някъде из нета,
а след това може и ние да успеем да ги видиме Wink Hug

# 224
Първо трябва да ги копнеш от диск Д
и да ги качиш някъде из нета,
а след това може и ние да успеем да ги видиме Wink Hug

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт