Удължаване на косата- 9

• 45 421
  • 364
  •   1
Отговори
# 300
  • при Arctic Monkeys
и за какво е този спор изобщо?! помогнахте ли на някого с това? или просто ви прави кеф да се джафкате? има си ЛС, изяснявайти се сложните взаимоотношения там.

# 301
каrmakoma, права си Peace
Има ли някой, който си е свалил косата и в какво състояние е собствената после?

# 302
Извинявам се, че предизвиках спор, мисля че беше ясно, че изказването ми беше по-скоро шеговито, отколкото нещо друго. Blush

Влизам в темата просто от любопитство и харесвам красивите удължени коси (каквито съм виждала в темата). Peace За мен красива удължена коса е такава, на която не й личи, че не е естествена. Hug Само мога да си представям какви грижи трябва да се полагат за една такава коса, затова е похвално, че някои момичета се справят страхотно. Crazy
Вече за косите, на които от километри им личи, че са слагани, имам друго мнение и това не е от злоба.  Peace За съжаление доста такива съм виждала и по улиците, и навсякъде...

Мисля, че Slav4e_Av4e щеше да си сваля косата скоро. Simple Smile

# 303
Моята удължена коса е носих 3-4 месеца, бях с капси и зашиване.Свалих е ,защото ми омръзна и след свалянето състоянието на моята коса си беше много добро. Изобщо не беше проскубана или нещо от този род, но предполагам, че ако на някоя тънка и изтощена коса се сложи удължение, ще има лош ефект след свалянето.

# 304
Зори, а къде ти слагаха косата?
Понеже моята собствена коса е гъста и здрава поне оная част, която не изгоря от много химия Mr. Green се спрях на тия коси
http://www.dimastyle.com/?id=5
За gold collection става въпрос. Искам да е естествено руса, да не е минавала никакви химически манипулации, абе девствена коса Laughing Моята коса е леко чуплива, но я нося изправена. Чудя се дали и присадената трябва да е чуплива или да е права? Все пак едва ли винаги ще имам време винаги за изправяне.
И понеже е гъста моята собствена, доколкото разбирам трябва да е на капси. Обаче няколко въпроса:
1Капсите напипват ли се при моиене на косата?
2Скубят ли
3При ресане не закачат ли?
5Ако я направят на ленти много ли ще се увеличи обемът? Това е нещо, което не желано при мен.

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 11:16 от galana_s

# 305

Аз съм на кичури (както беше и Славчето,която наскоро си я свали),та преди това си правихме поправки и при свалянето на косата,при положение че бях с нея 8 месеца без да я свалям,останах очарована,защото косата ми не беше изобщо увредена,а само за мое щастие беше доста пораснала.Много се страхувах преди да я сваля,но останах приятно изненадана!На поправката си Славчето също беше казала че няма никакво увреждане на собствената и коса,а не си беше махала кичурите повече време и от мен.Не мога да кажа нищо за другите методи на слагане и споделям само за кичурите,защото само ние с нея сме така,тя наскоро ги свали и сега само аз съм на кичури.
Та накратко исках да кажа,че аз съм ужасно доволна от тоя метод,като нямам никаква вреда от него,а също така съм ужасно доволна и от ефекта на самото удължаване.Затова ще съм на кичури,докато мойта коса не порасне необходимата ми дължина. Hug

Ето цитат от поста на Slav4e_Av4e след нейната поправка:

"Момичета любими да ви се похваля,че след сто месеца канене,най-накрая свалих кичурите за поправка,до няколко дни трябва да ми ги сложат,но не мога да се разбера с фризьора за боята и пак ще имам спорове, ужас.Та да си кажа след 10 месеца с кичури,"които били толкова вредни,и съм щяла да остана без коса",косата ми си е както преди да сложа кичурите,само малко по-дълга.Нищо не е окапало,освен космите които са си падали 10 месеца,но на тяхно място са си порастнали нови ,така че всичко е 6.От тук нататък съм категорична за методите и особено за момичета,които искат нон-стоп да са с удължени коси."

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 12:02 от djolii

# 306
galana_s   , моята коса си е слагах в Пловдив, в салона на Christian of Roma , намира се на бул.В.Левски (с/у Ескейп), слагането ми беше 100лв (3 реда) , косите там са 200лв и са хубави, но моята е бях взела от изложението в панаира за 150лв, и за 250лв се получи доста добро удължаване, а относно капсите  - нито се виждаха нито ми пречеха...
Сега ще има пак изложение в панаира и ще има намаления и презенатации на всички методи на удължаване, ще ида да разгледам, защото съм се навила пак за удължаване, но със стикери.

# 307
Мацки да се гмурна и аз при вас,мислих много по* върпоса с удължаването на моята коса след изчетено доста от тук се реших другия месец и аз да си направя... Моята коса обаче наследствено си е с тънък косъм,иначе мисля,че не е рядка,иска ми се да сложа за постоянно,тоест да не е на щипки....
Зорница какво ще рече удължаване със стикери,нещо като капсите ли е или друг метод? И за мен като вариант да се видя с по обемна и дълга коса поне за 6,7 месеца кой е най добрия вариант,тоест да не я свалям вечер,ще се радвам на съвети.... Много ме обнадежди и това ,че не се скапвала естествената лична коса bowuu
И аз съм от Пловдив може би ще трябва да намина до Кристиан оф Рома  Thinking

# 308
В Пловдив няма. Може да поръчаш, ще ти го доставят по куриер.

Момичета какво е skin weft?

Ето така изглежда:

http://www.ssb4.net/users/13794/100_7655.jpg
http://www.bestallwigs.com/_Manage/product/bigImg/38.jpg

косъмчетата излизат от нещо като прозрачна лепенка

Това е коса на малки стикери,които се поставят като се залепват без никакво усилие или допълнителни материали.Като след 1-2 мес (не съм сигурна колко точно беше) се преместват пак нагоре в корените.Видях този метод на поставяне в Магама,не излизаше много скъпо!

Тони  да те питам само понеже си взех спрейчето против заплитане от EXTEND ,та като слагам от него да не слагам ли от балсама ,който си го отмивам?

Тук писахме за тези стикери!

# 309
# 310
анаморф   , не знам много за тези стикери, точно за това ще посетя изложението в панаира да се информирам и да преценя дали с тях или с друг метод ще си е удължавам пак. Щом си от Пловдив, иди на изложението, сигурна съм, че ще ти хареса, поне ще видиш всичко, ако не се лъжа е на 24,25 и 26 октомври в панаира.

# 311
Здравейте момичета,
не съм се включвала отдавна та днес реших да ви навестя и да ви покажа новата си прическа.
Нося си все още удължената коса с кеф,само смених цвета.Ето снимчици:
http://mariyana80.hyves.nl/fotos/360642783/0/r_D6/
http://mariyana80.hyves.nl/fotos/360642821/0/OXAd/

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 17:19 от мими23

# 312
  • при Arctic Monkeys
мими, много си добре!!
аз пък тази седмица не можах да пътувам до Варна и нищо не направих, но другата със сигурност ще посетя Красен стил.
Някой чувал ли е във Варна салон "Дързост и красота"? newsm78

# 313
Galana_s, не съм искала да споря  Peace Но ми се стори доста пресилено изказването ти, не ми се връща назад да цитирам кое по- точно ме провокира да отговоря. Естествено, че приемам чуждото мнение, въобще не искам всички да мислят като мен. Абсурдно е. Crazy
И за други неща не си ме разбрала правилно. От думите ти излиза, че според мен всички , които нямат удължени коси завиждат. Това е велика глупост и не вярвам, че съществува човек, който разсъждава по този начин.
Както и да е, спорът е безсмислен.

Започвам по темата:
Чудя се дали и присадената трябва да е чуплива или да е права? Все пак едва ли винаги ще имам време винаги за изправяне.
И при мен съществуваше тази дилема. В крайна сметка си взех права коса и ми е много по - лесно така. А и не ми се налага постоянно да я тормозя с преса или сешоар (както правя с естествената).

1Капсите напипват ли се при моиене на косата?
2Скубят ли
3При ресане не закачат ли?
5Ако я направят на ленти много ли ще се увеличи обемът? Това е нещо, което не желано при мен.[/b]
1. По принцип удължената  се мие отделно. Аз даже я давам на фризьора ми да я мие.

Иначе да, биха се напипали при миене.
2. Не скубят.
3. Да, закачат, затова удължената се реше предварително, преди да си я сложиш.

Ако под ленти имаш предвид треси, обемът зависи от броя на тресите. Аз също не исках обем и 3 ми бяха достатъчно. За обем се слагат 4, 5 дори 6.

Да похваля мими23 , много ми харесва косата ти  Flutter

# 314
мими23 косичката ти е страхотна  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт