смесване на различни марки боя

• 10 821
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Безамонячните не си ли вървят с активатора към тях? НА мен никога не са ми давали отделно друг оксидант.

# 31
Безамонячните не си ли вървят с активатора към тях? НА мен никога не са ми давали отделно друг оксидант.
Понеже сайтът е предимно за фризьори и затова към боята няма оксидант.  Tired Оксидантът е отделно и от 1000мл. По принцип ще си го поръчам,  но за какво ми е такова голямо количество, ако може да се ползва и друг оксидант.
Нещо ми е останало в главата, че оксидантът е един и същ, не зависи от марката  Rolling Eyes Ако някой разбира да каже, аз не съм сигурна.

# 32
  Аз продавам бои и трябва да ви кажа, че редовно клиентки си купуват бои от различни марки, които смесват.Дори ми бе обяснено, че най-хубавото черно се получава от 210 номер на Гарние 100% color и Велатон 2/0. Laughing

# 33
Аз не бих смесвала, току виж се получила някоя реакция... знам ли.
По-добре е ако смесваш - да са различни цветове от една марка.

# 34
  • Торонто
Понеже сайтът е предимно за фризьори и затова към боята няма оксидант.  Tired Оксидантът е отделно и от 1000мл. По принцип ще си го поръчам,  но за какво ми е такова голямо количество, ако може да се ползва и друг оксидант.
Нещо ми е останало в главата, че оксидантът е един и същ, не зависи от марката  Rolling Eyes Ако някой разбира да каже, аз не съм сигурна.

Natasha, Нямаш никакъв проблем за оксиданта - един и същ е. Трябва само да знаеш какъв процент искаш, но смятам че фризиора ти е напълно наясно с това.

# 35
Sofi, благодаря ти за отговора   Hug

Общи условия

Активация на акаунт