Американски колеж-първа тема

• 222 648
  • 1 273
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
ЗА децата, които са учили в СМГ до 7 клас, е трудно да се каже, че са се явили без предварителна подготовка. Подготовката за изпита за СМГ след 4 клас и по-задълбочените занимания с математика след това са достатъчна предварителна подготовка. Всъщност е важно да могат кандидатите да решават най-различни задачи и то да ги решават бързо. Също така да са спокойни и концентрирани по време на изпита. За всичко това учениците в СМГ са подготвени и затова се справят по-лесно и успешно с изпита и за АК.

# 1 231
  • София
Да, но онези деца,  за които казах, че влязоха без специална подготовка в колежа, не са били ученици в СМГ до 7 клас. Wink И не са  баш  изключения. Защото съм убедена, че и сред децата, влезли след подготовка в специализирана школа, има такива, които биха се справили съвсем успешно с изпита и без нея. Peace

# 1 232
  • София
Zdraweite, az sam 7 klas i sam pred golqma dilema. Kde da kandidatstwam. Iska mi se w AK no tam bilo qko u4ene, pak mejdodrugoto imate li nqkakwi primerni testowe. Kazwat mi `e 2nemska bila dobre i az sega u4a nemski i ne mi hareswa mnogo. Molq wi ako imate primerni testowe ili po podrobna informaciq za koleja molqwi pishete. BB Hug
Ако те плаши "якото учене", мила... По-добре се подготви, че оттук нататък животът си е само "яко учене". Wink И по-добре да е от осми клас, както Колежът прави, отколкото по-късно. Simple Smile

# 1 233
Здравейте ,момчета и момичета ,аз съм седмокласник и ще кандидатствам в АК.Ако може някой ,който е преминал изпита , да сподели дали е бил труден или си под напрежение заради малко време.Аз лично не съм ходил на специални уроци за АК, но предполагам това няма да е проблем?Ходил съм на обикновени уроци и винаги съм имал над 5.50 за годината .Ако можете споделете информация за теста.   Simple Smile

Благодаря предварително.  Hug

# 1 234
  • София
Здравей! Wink Аз съм от Випуск 2010 на Колежа - тоест, кандидатствах и бях приета там през 2005та. Изпитът не е кой знае колко труден - кофтито е, че имаш малко време и не изобщо не ти стига, за да вникнеш във всеки един въпрос. По-тежкото е есето - там трябва повече мислене, а и не се знае кой точно ще ти го проверява. Всъщност, вече няколко години подред - от 2007ма, ако не се лъжа, дават значително по-лесни теми на есетата, така че... Simple Smile Но на изпита трябва да отидеш НЕпаникьосан, иначе си изгубен отвсякъде. Wink

# 1 235
Едната част от изпита е есе-ок.А преди това под каква форма е изпита-тест?

# 1 236
И кога са изпитите като дати?

# 1 237
# 1 238
  • София
Едната част от изпита е есе-ок.А преди това под каква форма е изпита-тест?
Когато аз се явявах, беше тест - да. Мисля, че още е така. Wink

# 1 239
Тест е обаче броя на задачите всеки път е различен но винаги имаш по 25 минутки това ми го казаха,когато бях на деня на отворените врати ,което беше вчера. Simple Smile
Датата на изпита е на 20 март и трябва да се регистрираш на 9, 10, 11, 16, 17 и 18 февруари 2011 г.; 14:30 - 17:00 ч. или на 19 февруари 2011 г. (събота); 9:30 - 16:00 ч.
Simple Smile това го видях на страницата на колежа.

P.S. Благодаря за информацията t1n43t0 . Simple Smile
Ако имате и друга информация моля,споделете.
P.S. Извинявам се за запетайките обаче бързвам и нямам време да проверя Simple Smile

# 1 240
  • София
И по мое време беше на 20-ти март. Mr. Green
Казвай ми Тина, или Тинче. Wink

Ако нещо те интересува - питай. Не искам много да говоря за самия изпит, тъй като съм го държала преди 6 години - доста неща се променят за толкова време. Мога повече информация да ти дам за самото учене там. Wink

# 1 241
Добре Тинче Simple Smile благодаря много за съдействието Simple Smile  Hug

# 1 242
Сега докато вечерях ми дойде на ум един въпрос.Мисля, че го няма в темата а и в сайта на училището не можах да го намеря ,може би не съм търсил на правилното място но както и да е.Та въпросът ми е в колко часа започва училището тъй като аз живея далеч от АК.
Благодаря предварително. Hug

# 1 243
  • България
Понеделник - 8.55,
Вторник - Петък - 8.15
Успех!

# 1 244
  • София
Сега докато вечерях ми дойде на ум един въпрос.Мисля, че го няма в темата а и в сайта на училището не можах да го намеря ,може би не съм търсил на правилното място но както и да е.Та въпросът ми е в колко часа започва училището тъй като аз живея далеч от АК.
Благодаря предварително. Hug
Часовете започват в 8.15. Wink

Общи условия

Активация на акаунт