Американски колеж-първа тема

• 222 693
  • 1 273
  •   1
Отговори
# 135
  • България
winkipinki - Би ли ми го изпратила и на мен

# 136
Дочух, че имало допълнителна дата за записване за изпита освен първоначално обявените. Много интерисно, вие чули ли сте такова нещо, на сайта няма нищо обявено? newsm78

# 137
Дочух, че имало допълнителна дата за записване за изпита освен първоначално обявените. Много интерисно, вие чули ли сте такова нещо, на сайта няма нищо обявено? newsm78

Има. На 25 февруари. Явно е имало голям наплив, че да добавят дати  #Crazy newsm78

http://acs.bg/en/index.php Точно на главната страница в жълтото квадратче го пише :]

# 138
winkipinki - Би ли ми го изпратила и на мен
Радзира се, но малко скенерът ни вкъщи си взима багажа и така, но скоро ще Ви го пратя... Simple Smile...

# 139
  • София
Един от родителите, който е записал сина си от последните на 21 февруари, ми каза, че номерът му е 47х и нещо... Да са станали 550 кандидатите с тази допълнителна дата...

Късмет на децата!  Praynig Вече са на финалната права, а аз така го чакам тоя изпит да мине!  hahaha

# 140
Момичета, това не е отчетна тема! Моля, личните разговори на ЛС!

# 141
Благодаря ти .Ели.! Нови сме тук, нали разбираш....

Момичета,

имам наблюдение, че тази година момчетата са с по-добра подготовка (опитвам се да го формулирам така, че да не обидя никой, влагам най-добри чувства Peace). Т.е. противно на обичайната практика момичетата да влизат с по-висок бал, мисля, че тази година ще бъде обратното.

Вие имате ли същото впечатление?

# 142
  • България
.Ели. - тъй като съм от скоро тук, би ли ми обяснила какво означава "отчетена тема"? newsm78

# 143
  • София
MM Elei, според мен ситуацията с момчетата и момичетата за този изпит е много по-равностойна, отколкото при другите изпити за гимназиите. Момчетата като начин на мислене може би имат известно предимство за този тип изпит, но момичетата пък успяват да компенсират с повече прилежност и повече отделено време за подготовката. Така че очаквам резултатите да са съвсем близки, а не с толкова голяма разлика като за езиковите гимназии например. И моят син ще кандидатства, готви се в една школа, в началото момчетата се справяха по-добре с пробните тестове, сега силите са изравнени.

# 144
Доматче сега се сещам, че гледам класиране само по МАТ. Момичетата ще дръпнат с есето и четенето, т.е. ще бъде както винаги.

Пропуснах да отчета този факт. Embarassed

# 145
Разговорите ви след забележката са отчетни. Те нямат нищо общо със заглавието и дискусията. Засягат кандидатстването по принцип и децата ви по принцип. За тези разговори си имате отчетна тема по възраст. Водете ги там.
Тази тема засяга конкретно учебно заведение, когато някой търси инфо за него не желае да чете 100 страници с лични разговори чие дете как и какво учи и т.н.
Влизате, казвате ако имате мнение за колежа, питате ако имате въпрос относно него, ако някой може да ви отговори го прави и излизате.
Хубав ден!
До довечера ще изтрия спама/флуда/чата  Simple Smile.

# 146
Разговорите ви след забележката са отчетни. Те нямат нищо общо със заглавието и дискусията. Засягат кандидатстването по принцип и децата ви по принцип.

Извинявай! Но искам да те поправя малко, пък ако искаш ме изстрии!

Говорим за кандидатстването в Американски колеж, чиито изпит е само след 15-сетина дена и темата е изключително актуална. Мисля, че по-актуално тема за АК в момента няма!

Като съдържание на изпита "есе" и "четене" (думи фигуриращи в постовете, към които е отправена забележката) има само в АК.

ситуацията с момчетата и момичетата за този изпит е много по-равностойна, отколкото при другите изпити за гимназиите.
- кой е "този изпит"- за АК

Това дали не трябваше на лични да го пратя. newsm78 Ще разберем!

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 12:30 от Mm Elei

# 147
Ти поне ме успокои  Grinning. Според мен дъщеря ми не учи достатъчно и чак се чудя как успява да се справи добре със състезанията и контролните в училище.
Ам девойката ни  се побърка...  #Crazy #Crazy #Crazy Пише миии по 7 есета на деннн!!! #Crazy #Crazy #Crazy И пререши за две седмици 12 сборника... Е, надявам се да успеее!!! Praynig Praynig  bouquet
winkipinki стискаме ви палци! Praynig

Ние сме горди, че успяваме да си напишем домашните! Но вече мисля, че трябва просто да поддържаме темпо, едва ли ще научим нещо ново за оставащите 2,5 седмици.
Мм Елей, ако можем ние да Ви помогнем с  нещо??? Ще бъде удоволствие за нас... Simple Smile)))...

А това в коя си част засяга Американския колеж?

Излишно е да спорите с мен. Аз не съм пристрастна и си върша работата, бях изключително любезна и тактична.
Ако имате забележки, обърнете се към администратор!
За мен разговора приключи.

# 148
Защо темата така замря...  Confused А иначе да ви попитам има ли някъде в Интернет тестове за АК, защото аз не намирам... newsm78

# 149
  • България
Аз също не намерих  Sad

Общи условия

Активация на акаунт