Американски колеж-първа тема

• 222 747
  • 1 273
  •   1
Отговори
# 990
Текущите разходи си ги има навсякъде, независимо къде учи детето- джобни , учебници, екскурзии или други мероприятия.

# 991
  • София
Като казахте закуски и транспорт - в Колежа са си скъпички храните, наистина. Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 23:23 от t1n43t0

# 992
Аз лично бях на пълна стипендия от девети клас нататък. Но съм кръгъл сирак и доходите на баба и дядо, които са пенсионери, са адски ниски. Също така имах сравнително висок успех. Simple Smile

Което е супер, Тин, но на мен пък ми орязаха много помощта драстично в последните години - нищо, че мама ме гледа сама като се грижи и за баба и дядо, или пък че имам висок успех и т.н. Не знам, аз все още имам задръжки по отношение на системата им за предоставяне на помощ.
[/quote]
А аз си мислих, че веднъж одобрили те за да кажем 50% финансова помощ през следващите години обезателно (ако не се е променило нищо във финансовото ти състояние) ще ти отпускат приблизително същия процент.

# 993
  • София
Аз лично бях на пълна стипендия от девети клас нататък. Но съм кръгъл сирак и доходите на баба и дядо, които са пенсионери, са адски ниски. Също така имах сравнително висок успех. Simple Smile

Което е супер, Тин, но на мен пък ми орязаха много помощта драстично в последните години - нищо, че мама ме гледа сама като се грижи и за баба и дядо, или пък че имам висок успех и т.н. Не знам, аз все още имам задръжки по отношение на системата им за предоставяне на помощ.
А аз си мислих, че веднъж одобрили те за да кажем 50% финансова помощ през следващите години обезателно (ако не се е променило нищо във финансовото ти състояние) ще ти отпускат приблизително същия процент.
[/quote]
Не, всяка година се кандидатства наново за стипендия. И може различна сума да ти дадат. Wink

# 994
За трите пълни стипендии е малко по-различно - те се отпускат за пълния период на обучение, но май са обвързани и с успех  newsm78 Не съм сигурна за последното. О нееее, имате ли резултати от вчера?

# 995
  • България
За трите пълни стипендии е малко по-различно - те се отпускат за пълния период на обучение, но май са обвързани и с успех  newsm78
Права си, така е. Успехът трябва да е над 5.50

# 996
О нееее, а колко горе-долу момичета се отказват от колежа, от децата в СМГ, можеш ли да ми кажеш?

# 997
О нееее, а колко горе-долу момичета се отказват от колежа, от децата в СМГ, можеш ли да ми кажеш?
Със сигурност знам за 2 момичета, които няма да се запишат.

# 998
Благодаря ти много!Племенницата ми е от онези, на които не им стигнаха 1-2 точки, за да влязат и до колкото знам е сред първите 15 резерви, а пък много искаше да влезе. Ако има новини годе-долу до тук колко момичета се отказват, моля дръжте ме в течение Simple Smile

# 999
  • София
Аз също знам за 2. Едното не е от СМГ. Другото също мисля, че не е.

# 1 000
Ние се записахме днес. Надявам се да сме взели най-доброто решение  newsm62 и което е по хубаво сложихме една ооооооооогромна точка на дилемата  Wink

# 1 001
  • София
Поздравления!

# 1 002
  • България
О нееее какво стана със стипендията?

# 1 003
SofiaV - постигнахме частичен успех  Wink Благодаря много zuri!!! Благодаря и на всички останали мами за ценните съвети!!!

# 1 004
  • България
 Какъв % ви отпуснаха, ако не е тайна?
 На есен ви чакаме с моркови и зеле!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт