Американски колеж-първа тема

• 222 840
  • 1 273
  •   1
Отговори
# 90
Ами... По пощата, ако Ви е удобно така?  bouquet

# 91
Искам да ви попитам: какъв втори език изучават в АК?

# 92

Мисля, че след 8 клас може да се започне като 2ри език немски, руски...за други не знам

# 93

Мисля, че след 8 клас може да се започне като 2ри език немски, руски...за други не знам
Имаше и японски...

# 94
Оооо,тема в кандидат-гимназистки дух надушвам тук май.Аз не си спомням вече при мен как беше всичко,много време мина newsm78
Знам обаче от наши познати в бг че сега цялата тази кампания за влизане в елитни школа се е превърнала в комерсиално дерене на кожите на родителите по тяхно желание Grinning
Сега малко по темата:Аз за този колеж само хубави неща съм чувала,мисля,че имахме познати,завършили от там newsm78Не знам дали някой е споменал,но ако става въпрос за същото учебно заведение мисля,че се плащаха някакви годишни такси,от по над 1000 евро поне бяха,но пък обучението е на много високо ниво.
Mm Elei споко,това е нормално,почти всички ненормално се отпускат преди такива важни в живота неща Winkтам преди изпитите ще се постегне детето,не го карай на сила да прави всичко,гледай само и да не му изпуснеш юздите и всичко е ОК
Е,успех на кандидатстващите Wink fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 95

Имаше и японски...

Профил език са немски, френски и испански. Другото са сипове и не могат да заменят някой от предните три езика - взимат се допълнително.

# 96
Втори език  - френски, испански и немски. За японски не съм чувала. За руски също.

# 97
Имат само френски, испански и немски като изключим английския и българския разбира се. други нямат и съм сигурен защото в моето училище има деца напуснали от колежа. ако ви трябва друго инфо мога да попитам няма проблеми.  Simple Smile Sunglasses Wink

# 98
Имат само френски, испански и немски като изключим английския и българския разбира се. други нямат и съм сигурен защото в моето училище има деца напуснали от колежа. ако ви трябва друго инфо мога да попитам няма проблеми.  Simple Smile Sunglasses Wink
А защо са го напуснали?  newsm78

# 99

Има, но са СИП, а не профил.

# 100
Големият ми син тази година завършва 12клас с втори езики испански а приятелката му учи и СИП Японски език. Много съм доволна от образованието което получава сина ми в това училище.Учителите материалната база-всичко е на ниво.

# 101
Хееее..й! Здравей! c_v_e_t_i_t_o_

Кажи ни какви са тези работи с гоненето на ученици от колежа?... там поради нисък успех... отсъствия?... всъщност изгонените наистина ли не стават... или то детето беше добро, ама така се случи...Наистина ли толкова много хора гонят?

# 102
  • София
Вчера записах Дани за изпита. Искам да предупредя мамите, които още не са записали децата, че е задължително документите да бъдат подадени от родител. Има две декларации, които се подписват от родител. Казвам го, защото видях как върнаха няколко деца, които бяха дошли да се записват сами!

# 103
  • В центъра на мръсотията
И аз записах дъщеря ми днес за изпита. Това, което не разбрах, е - съвсем ли не могат да носят мобилни телефони, или не трябва да ги изваждат по време на изпита.  newsm78 Не попитах и колко време трае самият изпит - според моите изчисления би трябвало да е 2 часа - 30 мин. за есето и 4 раздела по 25 минути.  Thinking

# 104
Хееее..й! Здравей! c_v_e_t_i_t_o_

Кажи ни какви са тези работи с гоненето на ученици от колежа?... там поради нисък успех... отсъствия?... всъщност изгонените наистина ли не стават... или то детето беше добро, ама така се случи...Наистина ли толкова много хора гонят?

Никого не "гонят". При успех по-нисък от 4 (ако не се лъжа), те изключват. Peace
И какво значи "не стават"? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт