Американски колеж-първа тема

• 222 800
  • 1 273
  •   1
Отговори
# 1 080
Искам само да попитам имате ли някаква информация колко деца са приемали от резервите миналата година?  Confused
Няма кой да ти даде такава справка, но знам едно дете, което нямаше никакви надежди, понеже беше доста под линията на основния списък и беше прието. Стискам палци.

Благодаря ти!!! Ех...не ми достига около един процент  ooooh! Няма значение. А сега не мога да разбера нали на 13 пускат още места, значи това трябва да е последното, ако записването трае до 15, така ли?

# 1 081
  • София
На 13-ти пускат останалите незаети места. Но може и да останат след 15-ти. Имаш шанс. Успех!

# 1 082
И моята племенница е вече поканена и утре ще я запишат!  Simple Smile Благодаря на всички мами от името на цялото семейство!  Hug

# 1 083
На 13-ти пускат останалите незаети места. Но може и да останат след 15-ти. Имаш шанс. Успех!

Благодаря!  =)

# 1 084
Rapids, мисля че имаш РЕАЛЕН шанс! Щом си момиче, ти е нужно да обявят още 6 места, нали?!

# 1 085
Rapids, мисля че имаш РЕАЛЕН шанс! Щом си момиче, ти е нужно да обявят още 6 места, нали?!

Мислите ли, че ще се откажат всичките?...Иначе да, даже познавам едно момиче което със сигурност ще се откаже...така, че остава само да чакам и да се моля Praynig

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 01:25 от Rapids

# 1 086
  • София
Rapids, не знам колко класирания има, но ти гарантирам че има доста отказали се - някои заради парите, някои просто предпочитат други училища, в случай че са приети и там Peace

Пу, 14 годишно момиче пише по-правилно от голяма част от съфорумките, има надежда в тая държава Mr. Green

# 1 087
  • София
Rapids , сигурна съм че ще те поканят. От самото начало желанието ти да учиш там е огромно. Успехът скоро ще дойде за теб както надявам се и за дъщеря ми Peace

# 1 088
  • Там, където ме обичат

Мислите ли, че ще се откажат всичките?...Иначе да, даже познавам едно момиче което със сигурност ще се откаже...така, че остава само да чакам и да се моля Praynig
Както вече писах и миналата година имаше доста отказали се. Причини най-различни. Така че успех и от мен!

# 1 089
Вярно ли е ,че може да се запише японски като втори език ?

# 1 090
  • България
Не знам. Това го чувам за пръв път.

# 1 091
Вярно ли е ,че може да се запише японски като втори език ?
Не, не е вярно. Вторият език може да е испански, немски или френски. Има СИП-ове (electives) по японски и руски, но е възможно някоя година и да няма (но май за двата езика не е имало такъв случай, поне докато аз бях в колежа, 2005-2010). Елективите (на колежански жаргон) са различни всяка година. Някои традиционно се повтарят, като Лицата на 20 век, Журналистика, Спорт (футбол и т.н.), но има и нови - например Poetry Workshop или Постмодернизъм. Зависи кой преподавател какво иска да направи, а и тъй като всяка година има нови, елективите могат да са най-различни.

# 1 092
А спорта , задължителен ли е ?

# 1 093
  • София
А спорта , задължителен ли е ?
Имаш часове по физическо, в които бая спортуваш - наистина. Имаш и така наречените electives (споменати по-горе), в които има и доста спортове. Wink

# 1 094
Ето ме!  Laughing Нямах нет...ъм благодаря и стискам палци, успех и на дъщеря ти Stelitka  Peace

Пу, 14 годишно момиче пише по-правилно от голяма част от съфорумките, има надежда в тая държава Mr. Green

Ахахах! Благодаря! (ако става въпрос за мен) Обаче ставам на 14 през септември...

Иначе в една брошура, която даваха когато ходихме да се записваме, пишеше че можеш да се се учи като втори език японски...но не знам (мисля, че този път се изложих със запетайките  Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт