Отговори
# 105
Ей развеселихте ме с тия кореми, мерки и теглилки Joy

# 106
Ох, Пуки, много ме разсмя  Joy Joy Joy А бе то, бебто е едно, а лентичките са две, защото и на двете пише по нещо интересно за всяка седмица, та си ги оставих и двете.

# 107
Сев изглеждаш чудесно и не бих казала че си огромна, а напреднало бременна Peace
Айди кукли влизам в една среща и после газ към Хасково, че на две сватби оро ще играем Laughing После дано се наканя вече да сваля снимките от апарата и да кача, че само ви обещавам, но така ме мързи вечер във вкъщи, дори на комп. не ми се сяда Praynig
И да се пазите, че жеги го дават през уикенда Hug

# 108
  • Варна
Ей, девойки, аз наистина взех да се плаша, че ми е много малък корема... тази сутрин го измерих 90 см., да не си родя някое котенце накрая  Laughing. Сега нямам време да разглеждам снимките, но довечера ще ви видя  Simple Smile.
Сикониум, ти при Йорданов ли ще раждаш? Май той е шеф на отделението. Сестра ми ражда при него преди 2.5 години и остана много доволна. Аз може като изляза в болничен да отида малко на гости на мамини в Добрич и ако имаш желание може да се видим. До тогава и Фийл_Ю трябва да се е завърнала, а имаше и още една добричка мама, която нещо се покри  newsm78.

# 109
Хеленка, Йорданов ще ми следи бременността за сега Simple Smile С удоволствие ще си спретнем една срещичка -
драсни като си тук Simple Smile

# 110
Момичета много благодаря на отзовалите се на молбата ми. Положението с банката обаче се оказа ужас и сега се чудя адвокат ли да търся, финансисти ли  newsm78 Бе само в БГ има такива безобразия  #Cussing out

# 111
  • Варна
Момичета много благодаря на отзовалите се на молбата ми. Положението с банката обаче се оказа ужас и сега се чудя адвокат ли да търся, финансисти ли  newsm78 Бе само в БГ има такива безобразия  #Cussing out

Кво е станало бе Мими, че чак до адвокат да стигаш?

# 112
Ето ме тук съм  Heart Eyes
благодаря на Недялка,че се сети за мен  Hug
Коремчета мерите и моя е 116  Blush а на Сев и на Пуки са много сладурски коремчетата така че не се навивайте на такива коментари  Naughty
Ние вече направихме малко ремонтче-то аз нищо не съм пипала де ама свекъра и свекървата ме отмениха  Laughing и сега сме готови за покупки за бебо. Искам да кажа на Хеленка за тези околоплодни води, че и мен така ме наплашиха,че 36 седм трябва да вадим бебка и дрън дрън ама сега всяка седмица си ходя на тонове с коланите и на ехограф и си расте детето и се чувства ок, така че няма страшно. Плацентата ми е 2ра степен, е не е 0 но все пак си мисля че е добре за 33 седмица.
Госпоице и другите които се депресират от стоенето вкъщи:и мен отвреме на време ме връхлитат такива мисли ама като си помисля след около месец какво щастие ме чака, гледам да не се сдухвам.
Радвам се за мама Поли и Калоянчо, дано да се гушкат скоро  Heart Eyes
Другия уикенд сестра ми се омъжва а аз още нямам тоалет и прическата не съм оправила ама тази седмица набързо ще се стъкмя Simple Smile

# 113
  • София
Госпойце, нощницата е много сладка. Видях ги и в София, който се интересува ще кажа къде. Само че ги гледах в розово, но зеленото е по-удачно, че в розавото ще съм като прасенце.

Ей, върнах се от педикюр - много е хубаво човек да се поглези малко. Пък и се радвам на картинките, които ми нарисуваха. Wink
В понеделник съм на козметик.

Неди
, мускулната треска вече ми мина и от утре пак се заемам с чистенето.
А пък прозорците мисля да ги мия като влезна в 9 месец, за да са по-дълго чисти. Но усещам как майка ми ще ме отмени в това начинание.

# 114
  • Варна
Хеленка, за кафето-ние щото по комшийски ще се намерим и затова така ограничих бройката до 3  Laughing, но после-като излезеш в отпуска ще направим една официална среща. Само не разбрах Шики къде живее?

За нощницата-купих я от Чаталджа-пазара, ама сега как да обясня-две магазинчета са едно до друго-все за бельо и пижами, намират се по-към края на пазара-там,където вече се излиза от пазара,но не са външните бараки,които са на пътя вече
Уф, като се видим ще ти обясня някак-български са и са по 15лв, имаше и в розово, и в синьо.
Другите,които бях харесала-с разни жирафи, мишки и т.н.-сигурно се сещаш..едни такива много наситени цветове са по 25лв, ама те са точно,както ги написах-за китайките,ама ти си по-нисичка-може пък да ти стигнат до коляното

Чекайте да ходя да гледам таз слоница Северинка, че мож се депресирам доплюнительно,че ми е малък тумбака  Laughing

# 115
  • София
Алелуя! Пуснаха ни нета, ей умрях от скука. Толкова ми липсвахте  Hug
Не съм ви чела още, сигурно сте изписали няколко теми вече. Надявам се, че всички сте добре и ви тресат само положителни емоции.  Simple Smile После ще наваксвам с новините.

Мими ме информира за първото октомврийско бебче. Искам да честитя подранилото щастие на мама Поли и да й пожелая скоро да си гушкат малкия Калоян!    bouquet А вие стискайте още малко, че ни е рано!

Ние сме вече в новата квартира, явно ми е много уютно щом вече спа като пън  Mr. Green У нас първо бяха свекитата, пренесоха багажа, после майка дойде за 4 дни да чисти и подрежда. Лудница си беше общо взето, още не всичко е съвсем наредено, но явно това ще се случи след като родя.

Мъжът ми ходи с майка на първия бебешки шопинг  Simple Smile Малко по-късно ще си добавя снимките в албумчето и ще ви покажа новите придобивки. Ходили са до Джъмбо, но останали малко разочаровани, че много неща липсвали в асортимента. Имаме и сглобена кошара и матрак  Flutter Гледам си ги тука и си представям малкото чудо в тях  Simple Smile

Я, да видя какво сте писали и ще се включа пак. Няма да се отървете от мен вече  Mr. Green

# 116
Северинка толкова си хубава с това коремче,направо страшно ти отива и въобще не е агромно ,моето е като гледам същия размер а аз съм едва 32 седмица ,така че не им се връзвай!Аз се шегувам че бебо се разполага нашироко и важното е на него да му е добре,обиколката ми права е 104см ама на моя ръст и размери изглежда голям.
Да се похваля днес си взехме креватче и сега го монтирахме,пасва идеално на другите мебели в спалната и е само 219лв ,като понаредя вътре ще го снимам за отчет!Взехме го от пигис хаус и беше последното от този модел ама нищо чудно ,то беше едно от най-сносните за тази цена.Айде ще пусна една снимка че знам колко сте нетърпеливи. bowuu

# 117
Майлили, добре дошла! Hug

Нямам шивашки метър, да ви кажа как се отнася коремът ми към вашите Simple Smile Но вече само се подхилквам на подмятанията, че съм много слаба за толкоз бременна, да не съм била на диета и т.н. Ми така де, не е задължително да ставаш тюлен, а пък и да станеш - твоя си работа!
За дечицата, дето уж вървели назад, да ви кажа един от хитовете на моя доктор: "Умните мацки си ги раждат малки и после си ги отглеждат!" Grinning
То нашето уж върви по термин, но пък коремът ми бил с 3-4 седмици по-малък и така.

# 118
  • Варна
Майлили, и ти ни липсваше много, но сега ще наваксаш вече. Hug

# 119
radkakaka , пускай, пускай снимка  Simple Smile
И ние от там си поръчахме креватчето  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт