Общо събрание на СНБМ 2008

• 13 647
  • 227
  •   1
Отговори
# 120
  • СОФИЯ
Не е гласувано - не е решено.

# 121
Отводите не се ли разбрахме да се правят тук? Аз имам такъв спомен. До момента няма отводи.
Днес ще пусна финалния списък в пощата и моя всички, които имат да си правят отвод - да го направят.

Саня, до момента винаги сме избирали първо председател, зам. и нататък.  Предлагам този път да продължим така, а ако за по нататък ще има промени - ще ги говорим на 28-ми  Peace

# 122
Таня, не е ли рано да приключваме с предложенията?Нека още някой  ден да има  за закъснели кандидатури.... newsm78

# 123
Ани, бях помолила до 20-ти. Днес е 23-ти. Не е фатално да се добавя, разбира се, но като гледам списъка вече..... Grinning

Пратих го в пощата. Ако има допълнения или съм пропуснала някого - свиркайте силнооооооо

# 124
Саня, има си ред за избор и той е гласуван на миналото ОС.

Танче, аз не съм пуснала, защото няма сайт и не мога да гледам имената. Нека да го пуснат  Peace

# 125
Списъкът е в пощата.
Хриси, нещо не те разбрах  Embarassed Какъв сайт нямаш

# 126
Танче, няма ни го сайта, закъснели сме с плащането на хостинга  Sad

# 127
Знам, че няма сайт. Днес хриси ще го плати  Peace

# 128
Аз мисля да не пускам предложения в пощата, всичките ми фаворити са вече предложени.

# 129
  • София
Отводите не се ли разбрахме да се правят тук? Аз имам такъв спомен. До момента няма отводи.

таня, аз си правя отвод от позицията.  Peace

Таня, не е ли рано да приключваме с предложенията?Нека още някой  ден да има  за закъснели кандидатури.... newsm78
таня, според мен също е рано, редно е поне до края на работната седмица, да не говорим че има хора които дори идея си нямат че има някакви предложения Rolling Eyes

Аз мисля да не пускам предложения в пощата, всичките ми фаворити са вече предложени.

не пречи Grinning

примерен текст за пълномощното:

" да ме представлява на общото събрание на сдружението, което ще се проведе на 28 септември 2008 г. от 16 часа в гр. София и да гласува от мое име при взимането на решение от общото събрание, както и да предприема в случай на необходимост конкретни действия от мое име във връзка с провеждането на това общо събрание."

примерно е казвам

# 130
Ели, преди 15 дни написах как ще се процедира. никой не е възразил. не е нормално списъкът да се коментира да петък, като събранието е в неделя. И кой по-точно не знае за него, като тук се пише поне от 2 седимици по темата.
и още нещо - дали има някаква грешка или не виждам твоя кандидатура в списъка....може и за да греша. моля да бъда извинена, ако е така

# 131
  • София
таня, правя си отвод от моята позиция в момента!

И кой по-точно не знае за него, като тук се пише поне от 2 седимици по темата.
тези които не влизат тук!

не е нормално списъкът да се коментира да петък, като събранието е в неделя.

кое по-точно не е нормалното? има почти 2 дни между петък и неделя- не мисля че е фундаментален проблем да се допълни списъка с тези предложения които биха евентуално се появили до това време. нищо не пречи да обобщиш тези момента и просто да допълваш (ако изобщо има с какво)!

# 132
  • София
не е нормално списъкът да се коментира да петък, като събранието е в неделя.

кое по-точно не е нормалното? има почти 2 дни между петък и неделя- не мисля че е фундаментален проблем да се допълни списъка с тези предложения които биха евентуално се появили до това време. нищо не пречи да обобщиш тези момента и просто да допълваш (ако изобщо има с какво)!

Според мен има хора, които няма да могат да присъстват на ОС, а искат да изкажат менение по темите, които ще се коментират. За целта е нужан предварителен обобщен списък. Дори според мен вече трябваше да сме приключили с предложенията и да имаме обобщените предложения. Та тези хора имат нужда от време за да изпратят писмените си мнения, които да бъдат обобщени до ОС

# 133
  • София
.... мнение по темите, които ще се коментират....
куки, аз говоря за списъка с предложенията за конкретните позиции, които ще бъдат избирани на ОС и по-точно списъците с имената на отделните хора и позиците които да заемат. за това говоря аз, предполагам и таня също.  Thinking
това за което ти говориш според мен е друго и по него  аз лично нямам нищо против Peace

# 134
ок. допълвайте до петък. ще обобщя петък вечер. няма проблем , еличка! Извинявам се за острия тон, ама Макс е много болен и съм сама и съм полудяла....не че е извинение.....

Общи условия

Активация на акаунт