Споделете 76

• 32 745
  • 989
  •   2
Отговори
# 90
Защо толкова много жени се обличат като труженички от околовръстното?

# 91
Споделям чуденка. Дали е нормално дългогодишен мод да си изпуска лаишки нервите, а?

Да, нормално е. Нали модовете все пак са лаици.
Не са професионални психолози или психиатри.
То професионалните си изпускат нервите, та...
Човешко е, хора всякакви, както би казал Вълкът.

# 92
Ако не знаеш правилата на шаха и гледаш двама като играят, нищо.
Ако научиш правилата и ги гледаш, почти нищо.
Обаче ако ги гледаш дълго, започваш да предвиждаш и да оценяваш красотата на играта.
Същото е и с модовете - като ги гледаш дълго, почваш да се кефиш.
Ео, страхотни неща. Дай линка в темата "Покажи ми красота".
Тоя прилича на Франклин.

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 21:02 от Вълкът с дълъг ник

# 93
  Споделям, че днес открих една пекарна за бутиков хляб. Житото ти го мелят пред теб (без да го пресяват и докарват да остатъчния чисто бял продукт, наричано бяло брашно) и после пекат хляба от него , самото жито е екологично и въобще всичко е много хубаво.
 Всъщност ето за това става въпрос. Хапнах едни многозърнести соленки с маслини, зехтин, риган, домати и козе сирене, ммммм вкусотия.

# 94
Споделям с вас нуждата от помощ
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=324302.new#new

Никъде не открих конкретно из нета Наредба по повод издаването на документ за попечителство  над лица, навършили 18 години при 100% пожизнена инвалидност и ментални увреждания.

# 95
  Споделям, че днес открих една пекарна за бутиков хляб. . Хапнах едни многозърнести соленки с маслини, зехтин, риган, домати и козе сирене, ммммм вкусотия.
а защо на сайта пише, че от 1 август фирмата прекратява производството на хляб и хлебни изделия  newsm78

# 96
 Балу настойничеството и попечителство се урежда в Семейния кодекс, а не с Наредба. За да бъде назначен на едно навършило пълнолетие лице попечител, то трябва съда да е наложил ограничено запрещение на лицето. Оръганът по настойничество и попечителство е кметството по местоживеене на лицето. След излизане на съдебното решение се подава молба там за назначаване на попечител и заместник попечител, това е процедурата.
Само ще се допълня
ОСОБЕНИ СЛУЧАИ НА НАСТОЙНИЧЕСТВО И НА ПОПЕЧИТЕЛСТВО

Чл. 128. (1) (Изм. - ДВ, бр. 63 от 2003 г.) Настойник на малолетен с неизвестни родители е управителят на специализираната институция, в която е настанен малолетния.

(2) (Изм. - ДВ, бр. 63 от 2003 г.) Попечител на непълнолетен с неизвестни родители е управителят на специализираната институция, в която е настанен непълнолетният.

(3) Настойник на поставения под пълно запрещение или попечител на поставения под ограничено запрещение съпруг е неговият дееспособен съпруг. Ако няма такъв, родителските права и задължения се упражняват от неговите родители освен ако те са неизвестни, починали, лишени от тези права или са в невъзможност да ги упражняват.

(4) В случаите на предходните алинеи не се назначава настойнически съвет и заместник-попечител и не се образуват настойнически дела.

ал. 3 е за твоя случай, но преди всичко първо трябва да има наложена мярка от съда. Подава се ИМ до гр. о., брачната колегия, прилагат се всички документи и епикризи и тн.

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 21:28 от Кифлата

# 97
  Споделям, че днес открих една пекарна за бутиков хляб. . Хапнах едни многозърнести соленки с маслини, зехтин, риган, домати и козе сирене, ммммм вкусотия.
а защо на сайта пише, че от 1 август фирмата прекратява производството на хляб и хлебни изделия  newsm78

Май става въпрос за фурна Касанови, пекарна "Слънце Луна" си бачка.

# 98
Добро утро! Споделям кафе 3 в 1, купено от местния европейски магазин, пирожки и това, че спря да вали тази седмица!

Освен това искам да ви питам нещо.. Но ще пусна тема май.

# 99
Изключително съм благодарна за ясния и конкретен отговор! Hug  bouquet

# 100
  • София
Споделям, че толкова ми писна от "почивка" с децата, че догодина се отказвам доброволно, в полза на който се прежали да крещи по цял ден по две диванета по плажовете. ooooh!
Още, че утре е последния ден от морската одесея и мисля в тази чест да отделя две вечери за релакс с форум и скайп.  Mr. Green Люспесто, къде си? Heart Eyes

# 101
Споделям: Днес в 11.30 телефонът ми умря. Без нищо да съм му правила пареше като ютия. Почаках, помислих и тръгнах нервна (почти бясна) да си купя нов телефон, който няма да ми погажда подобни номера. В магазина установих, че всъщност въобще не си знам ПИН, или какъвто и да е друг код... Купих си фотоапарат и мисля, че съм по-щастлива. И без това мрязя телефони.

# 102
# 103
Балу ошамати ме! Благодаря!
Сега разбирам защо толкова мразя телефони. Мислех, че е от възрастта.
Ще се наложи да имам и нов телефон.
Но въпреки това се радвам, че прочетох това след като си купих фотоапарат. Още повече, реших, че този на никого да не го подарявам.

# 104
Споделям, че днес беше неофициален дъждовен ден в офиса. По план график трябваше да забравя пътя до там. В 9ч. излязох от вкъщи уж за час по лична работа и оттам като ме центрофугира деня и като ме залашка  ooooh!...Наложи се да кръстосам София два пъти и да си бия камшика обратно до офиса точно три пъти, като между другото успях да свърша толкова много неща до 19ч., колкото с предварителен план би било невъзможно. Откъде да зная, че това бил начинът? Laughing

Я да се поФаля. Сервизните помещения в бъдещия Биг брадър ще са със спениш теракота внесена от нашата фирма. bowuu Само дето някой ще трябва да ме върже и преди това да ме набие, за да седна да го гледам. Не зная докъде е стигнал ремонта в театър "Сълза и смях", но и там се изказахме.

Чета, че спретвате Калпазанка.  Да, наистина бяхме близки в най-бесния ни форумски период. Mr. Green И пак да - много шашава, но и много колоритна, многолика и интересна личност е всъщност...Много отдавна не съм я чувала, покри се и изчезна изведнъж.

Тони, периодично имаш включвания и си тъжиш писмено за нея,а?. Ако знаеш какво мило, медено гласче има...  Да чуя офертата ти за гесемето й.Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт