Юлските дечица мечтаят за братче или сестрица

• 13 132
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, сладурани и сладурковци.  Hug
И аз набързо да се разпиша. Embarassed
Честито на всички имали поводи за празнуване. Пожелавам ви преди всичко много здраве, любов, щастие, мир, разбирателство и каквото си пожелаете да се сбъдне, успех във всички начинания  bouquet
Последните няколко часа никак не ми беше скучно с вас, доста новини разбрах и доста снимки разгледах. Страхотни сте. И моля тези, които са обещали снимки от Велинград да не се услушват, ами да качват. Wink  Че на на есен пак замислям кратък релакс там, но ми се иска да не е в Гранда.
Това е засега. Ставам, че моите мъже вече ме гледат на кръв и се чудят какво да измислят, за да ме изместят от компа. Спокойна вечер. Hug

# 106
А къде ти е миялната?
Хваща паяжини в България! Mr. Green Тук все още си нямам, и още ми е нанагорно с това миене, не бях мила на ръка от близо 4 години. Stop

# 107
Честито на всички рожденички от последните дни! Пожелавам ви много здраве, любов и щастие!!!

Пиги, дано всичко при вас се оправи много бързо, да оздравеете и да забравите за тези проблеми вече.

Ели, как ще си стара! Изглеждаш като момиченце. Ще се справиш! А за брат ми какво да ти кажа - стандартното - лекарска грешка. Повече от месец са го лекували за какво ли не, сменили са няколко антибиотика, а той горкичкият е бил болен от пневмония. В последните дни са извикали консултация от Пловдив и доктора веднага е чул на слушалка, но е било вече много късно. След това са идвали при нашите някакви от комунистическата партия да ги питат дали искат да заведат дело срещу лекарката, която е допуснала това. Но уви... други са били времената.

Ронка, гледам малко остава до идването ви в България. Сигурно с нетърпение чакаш деня. Весела сватба и много положителни емоции!

И сега да се похваля: преди малко разбрах, че Гергана от 15.09 ще бъде ученичка. Пропускаме яслата и минаваме директно в градината. В нашето ОДЗ са открили междинна група между яслата и първа редовна група. Една от госпожите ми е братовчедка и Гергана ще бъде при нея. Много съм щастлива и не бих пропуснала да споделя с вас. Дано се адаптира бързо. Сега трябва да пускам изследвания и да пазарувам разни неща за там.
Иначе при мен нищо интересно, сдухаха ни вече в работата тези австрийци. Дано е за хубаво. В скоро време сделката трябва да е приключена и да се разбира кой, какво и защо. Неяснотата ме изнервя и съм станала много неприятна. Чак аз не мога да се понасям.

Хайде лека нощ, че се улях.

# 108
  • През девет земи в десета
Диди,лекарството се казва Arixtra на Glaxo Smith Kleine-синтетичен хепарин,все още не е одобрено за Европа и в момента правят клинични изпитания,тромба е в повърхностна вена и не може да се придвижи до сърцето,само до белия дроб,пак е толкова опасно,но има време за реакция,още повече като го очакваш. Онзи ден докато лекаря гледаше крака на доплера,каза,че няма нито една разширена вена и дълбоките и повърхностните са нормални,не страда от венозна недостатъчност и може би затова се навиха да го включат в програмата,а иначе за операцията,знам,че е безобидна в нашия случай няма да изтеглят вената а само ще я легират за да не се движи тромба,както и да е обаче легнеш ли под ножа,винаги има риск.

Изчезвам бебе и тати не искат да спят без мене Wink

# 109
Пиги  операция звучи страшно наистина, но вземете я направете, като чета какво разказва Дидито,че се предвижва ужасссссссс Shocked

Дю ,страшно нещо ги е сполетяло родителите ти,ужас Confused

Честито за ученичката!И Блазе ви,няшата мома чак на градинка ще тръгва догодииииина ooooh!

Ани аз щях да пускам снимки от Велинград.......ама на вас пак ли натам ви се ходи,аз вече не ща скоро то няма нищо друго какво да се прави в този град освен да си седиш в хотела

# 110
Добро утрооо.

Дю, наистина много болка са изживяли родителите ти. Cry
Честито на малката ученичка. Бърза адаптация на Герито. Hug Все си мисля, че ще й хареса там с децата. Wink
И да, остава още малко време. Само за това мисля и броя дните, както се вижда и по лентичката. Laughing Мерси за хубавите пожелания.

Ние с Емата след малко излизаме, пак документи ще оправяме, нямат спирка тези тук. Голяма бюрокращина, голямо нещо. #Crazy

Приятен ден.  bouquet

# 111
  • Варна
Здравейте мацки.

Рони ,какво да пиша за двамата сладури ,освен че ме побъркват.В очакване сме единия да тръгва на градина другия на ясла.Докато тръгна на работа ще ми изпият соса.Така се надявах да тръгнат по-рано за да мога малко да се поглезя.Козметик ,сауна ,фитнес.Да ама не.Друго,опитвам се от 40 квадрата апартамент да направя 80 ,ама и това не става  WinkЧудя се кое е по-малкото зло.Разтегателен диван или легло тип сандвич. newsm78.Та такива неща ми ангажират времето.

Но ,на фона на това което Арлина и Пиги преживяват,моите са бели кахъри.

Heart Eyes

# 112
  • София
Пиги-направо се чудя на смелостта ви.Но щом сте го решили сигурно са направени достатъчно изследвания и ви дават някакви гаранции,нали?В смисъл-сигурно са ви казали какъв процент от хората,които са се лекували по този начин са се излекували.Всеки случай-успех!
Сузи-направо не знам как се оправяш с две малки дечица-аз се побърквам само с Владката,пък представям си още един такъв-сигурно ще вляза в лудница! #CrazyВъпреки,че много зависи от характерчето му,като чета какви послушни деца има-направо не мога да повярвам,такива и три мога да гледам. Simple SmileНие като малки имахме двуетажно легло и беше много удобно. Peace
Дю-милите ти родители! SadА имаш ли други брат или сестра?А малката толкова е пътешествала,толкова хора са били около нея,че мисля,че изобщо няма да е проблем с адаптацията в градината.Още повече,че ще е при твоя близка-какво по-хубаво!
Ели-верно някои млади момичета толкова кофти се гримират и така са се запуснали,че изобщо не приличат на млади момичета,а на лелки.Така че-споко-ти си направо момиченце! Peace

# 113
Благодаря ви за съчувствието  Hug
Диди, имам по-малка сестра и тя е най-добрата ми приятелка. Много я обичам!  Heart Eyes

# 114
Сузи, явно не ти се усмихва щастието да починеш и поглезиш малко. Нищо да са ти живи и здрави буболечките.
Ако тип сандвич имаш предвид двуетажно легло, май това ще е по-удобно, че този разтегателен диван, не знам доколко ще е удобен за спане. Ние сега спим на тип Клик-Калк и не е много удобен. Успех в избора. И най-вече ти желая скоро да имаш жилището за което мечтаеш! Hug

Диди, искарено ти съчувствам. Не знам как е с палаво дете, но важното е да са здрави, всичко друго е преход и изпитания през които трябва да се мине. Hug

Аз се побърквам вече, пак ме върнаха за други документи от Бг. Направо ще лудна. Но този път поне попаднах на светен служител-мъж. Записахме му името и следващият път като ходя ще се обадим да питаме кога е на смяна и ще ходим при него. Така шанса ни е по-голям. Crazy

# 115
Ронка, какви точно документи подготвяш? За вашето пребиваване там ли?

# 116
Ронка, какви точно документи подготвяш? За вашето пребиваване там ли?
Дю, документите ни за пребиваване са оправени.
Оправям документи за помощи за Ема. Като майка на дете до 3 г. имам право на 172 Е месечно. Отделно искат всички док. за жилището което наехме, трудов договор на Калин и доходите ни 2 год. назад. Та за тези доходи ме разкарвам много време. Всеки път попадам на различен служител и всеки ми вади някакви док. за попълване в Бг. Обаче те не са нужни, защото аз мога да им извадя док. за доходите ни от Бг. Да го преведа и легализирам, ама чак този човек ме разбра и каза, че това е напълно достатъчно. Отделно научих, че ще ни помагат и за жилището, защото сме на една заплата и имаме прево и на тази помощ. Което много ме зарадва. Та като си отидем в Бг ще изкарам този док, ще го преведа и като се върнем дано всичко вече е наред и не ме въртят още. Хубавото е, че не губя нищо, защото ще ни изплатят всичко със задна дата, аименно откакто сме тук.Абе имат социална политика хората, помагат много.
Та така с мойте разправии. Всичко е добре когато завършва добре.  Wink

Дано всичко със сестричката на Арлина е наред и се възстановява.  Praynig

# 117
Еее Ронка кажи така бе,да идваме и ние,тук няма да ме огрее за майчинство Whistling   Mr. Green Crazy Flutter  Майтап Wink

Къде ли са Бибошка ,Лала,Пингвина,и все  мами с дълги постове,увлекателни и поучителни,не че имам време да чета сега, но липсвате bowuu И всички други които само четете!

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 118
Хм  newsm78  Никой не пише Crossing Arms

# 119
Аз съм тук  Laughing

Ще ме посъветвате ли какви памперс-гащи да купя за градината, че Гергана спи следобедния сън с памперс, а ми се струва, че с гащи ще е по-удобно за персонала? Предпочитам да са тънки. Тя се събужда със сух памперс, но все още не смея да я оставя без памперс по време на съня.

Общи условия

Активация на акаунт