Тия дни не пишех, защото бях в депресия и не исках да натоварвам никого с черните си мисли
Първо на Арлина. Желая ти да е успешна операцията на сестричката ти и дано да пуснат зет ти с нея

Пиги, бързо действие на новите лекарства и дано не се наложи оперативна намеса и всичко да е ОК и при вас!

Ели-радвам се, че се оправило кучето ти.
Рони-аз давам мляко вечер. През повечето време си го изпива. Дори като отидем на магазина го питам какво да му купя, а той показва и със строг тон после ми казва- "и макооооо"
Аз пък се чудя до кога ще го пием 
Ние ходихме на балкан този уикенд и адски съм очарована от Трявна. Много красив град
Дори Дидо ми обеща да отидем пак след месец-два. Ще кача днес снимки, но като посвърша със задачите, че съм си поставила за цел да направя есенно почистване.Онзи ден "оженихме" старата кола.
На един сърбин. Огледа я за 5 мин. и си я взе
Някой запознат ли е, дали след продажбата трябва да се обадим в КАТ?

Пожелавам на сестра ти да е успешна операцията и в най-скоро време да може да си гушка детенцето!
Но преди 6-7 год така съветваха педиатрите, нямаше БГ мама, от където да се получи информация и така....... Много ме е яд на мен, че толкова дълго направо съм го тровила, но вече е сторено и не мога да върна времето на зад. Все си мисля, че Ема за толкова кратко време не може да развие флуороза.

и от сега ме е страх,ще взема да родя на стола от зор,без да съм бременна