Юлските дечица мечтаят за братче или сестрица

• 13 140
  • 303
  •   1
Отговори
# 150

Рони ти ли прави тортата за РД на Ема?Гледах в сайта ти  Wink

Неее, купена е. Имах големи мераци да й направя, но още не бях в час с продуктите тук. Кое как му е названието и отложих за другата година. Дано тогава успея. Въпреки, че май само си намирам оправдания Rolling Eyes Не съм голяма кулинарка, все гледам по бързата процедура да мина. Mr. Green

Дано приемат Юл на градина. От сега ли е записването?

# 151
  • somewhere over the rainbow
Ронка, не мога да се нагледам на снимките ти Crazy Разкош! Поне свят видяхте, ей Sunglasses
И аз искам Crossing Arms Никога не съм излизала извън Бг-то и така искам да отида някъде, да видя нещо и пак да се върна. Париж и Лондон са ми мечта Confused и ми се струват толкова далечни и недостижими, а всъщност не е така. Но все не достигат пустите му парички. Е, нали живеем с надеждата, че все някога ще стигнем Европата /по заплати Mr. Green/ и се надявам да сме живи и здрави и да си скъсаме гъза от обикаляне.

Днес заведохме Дая на ясла, след почти двумесечна ваканция. И уж не съм притеснителна, а ми едно такова свито, като първия път - дали ще се чувства добре, дали лелите ще са добри с нея, дали ще я разбират какво иска... ей такива неща, които знам, че всяка майка си мисли. Чакам 17 ч. с нетъпение да си я вземем, а и да разберем как се е държала. А сутринта се е държала добре, не е плакала, с удоволствие е хванала лелята за ръка.
Ще свикнем, няма как, а и аз трябва по-сериозно да се захващам за работа. С Даяна покрай мен не става Stop
Скоро чакаме и Криси на Мама Дани в нашата група Party

# 152
Абе Рони кво да ти кажа записването е колкото по- рано по- добре,даже вече е късно,за една до нас пък само декември е записването,но не исках там и така,записах я малко по- далече, но ще е с познати деца от бебе приятелчета ще са заедно поне Peace

# 153
Гали и той днес е на яслата,дано да не повръща вече.Дадох му пробиотиците сутринта.  Praynig

Записах Юл за детска градина! Whistling

Ели,а татито знае ли   Joy Joy

Ивка,ами в момента е сезонът на стомашно-чревните неразположения.Според мен купи му пробиотик за сега.Те са безобидни и укрепват имунната система.  Wink

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 16:16 от Ренито

# 154
 Laughing Рени от други месец като почне той да я гледа, не на градина ми на ясла ще му се доще да я пусне  Mr. Green

От 1 седмица заспива след 15 часа,отелва ми вола докато я приспя,а вчера заспа в 16ч,днес пак в 15,08   ooooh! Аз се изморявам 300 пъти докато я приспя Crazy

# 155
  • София
Аз все пак звъннах на доки, тя каза ентерол да давам и аз сега се чудя ентерол или пробиотик  newsm78 Как ме стресна доки, като казах, че на Цеце акото е много светло жълто, към бяло, а тя олеее, а урината каква е? Да не се плашиш вика, ама виж урината, ако е тъмна, да не е хепатит  #Crazy И аз гледам на Цеци очите, че нали пожълтяват и те, не е жълт, във ужас изпаднах  ooooh!

# 156
Ивка не се поддавай на такива предположения.Те педиатрите са все едни шашнати,през главите им все най-лошото минава.Аз затова даже на мерки и теглилки не съм го водила Галин от 5-6месеца.Трябваше на 2г да го водя,но още си правя оглушки.  Whistling
Ще ми отровят детето с тяхните шашове  Naughty

# 157
Ивка, не се шашкай. Както е казала и Рени, най-вероятно е стомашно-чревно неразположение. А това с хепатита е върха. Моите и двете очи имат жълти петна откакто се помня пък съм здрава като бик(да не чуе дявола Whistling), така, че и това не е критерии.

И аз не съм водила Ема на консултация мнооого отдавна. Все заради болести, и само я тъпчеха с АБ, особно след като замина Калин.

Хайде ставам да си оправя къщата, че е лудница, всеки втори пост е мой. Срамота! Embarassed

# 158
  • През девет земи в десета
Ивка Ентерола също е от рода на пробиотиците,не е лекарство Hug
Ние утре сме на операция. Sad

# 159
  • Варна
Ронка,дано няма нищо притеснително със зъбките на Ема. Heart EyesБлагодаря ти за пожеланието за нов дом.Пожелавам  и на  вас да можете по-бързо да съберете парички,за да се радвате на собствено жилище.

Ивка не се шашкай,много зависи и каква храна е ял Цецко.Мойте преди седмица и двамата бяха така.Нищо не ядяха освен палачинки,топено сирене  и кисело мляко.Няма как да не е жълто.

Пиги,съжалявам мила ,че се стигна до операция Sad.Стискам палци  да мине успешно и бързо да се възстанови.Да можеш после и на себе си да обърнеш внимание.

Анет,направо ме хвърли в тъча.Как може да се получават такива резултати от изследванията без да има причина.Явно  някой не си е свършил работата.

# 160
  • Варна
Пиги  fingerscrossed
Рони, Ети, НанДю много хубави снимки! И на мен ми се празнува и пътува, на скоро не се очертава Cry
Сузи и аз бях много учудена, но джипито взе да ми обяснява, че здравната каса много малко пари превеждала на лаборатириите, а те за да не фалират използват по-евтини материали, пестят от работна ръка и т.т и всичко се отразява на качеството. Нищо не ме учудва вече. Когато щях да раждам пред мен ми изследваха кръвната група и добре, че си язнаех, че ми я изкараха друга ooooh!

# 161
  • София
Пиги-не се отчайвай,операцията е по-добрия вариант-сигурна съм!Успех на мъжа ти,дано всичко мине успешно-утре ще си мислим за вас-моля те,пиши как е минало! Praynig Praynig Praynig
Ама тази година много гадна,толкова кофти неща се случиха,да минава,че да идва нова-по-хубава!
Рони-разкошни снимки,особено на малките къщички-като от приказка са!А Емичка е толкова пораснала и сладка,и косичката пораснала,абе голяма сладурка-много да я нацелуваш! Heart Eyes
Дю-снимките са уникални,малката на теб се метнала-представяш ли си след време да стане шампионка по катерене,ще и показват снимките по телевизията откога е тази страст Laughing!А бузките вечно червени-само за целувки!А защо сте решили да я подстрижете-да и  се сгъсти косичката ли?И как беше при фризьора-плака ли?
НАН-И вие сте много красиви на сватбата,особено малката кукла-страхотна малка булчица! Heart Eyes
Анет-а ти защо ползваш държавна лаборатория?По принцип много частни работят със здравната каса,така че с направление не би трябвало да има проблем-поне аз така правя. Peace

# 162
  • Варна
Анет-а ти защо ползваш държавна лаборатория?По принцип много частни работят със здравната каса,така че с направление не би трябвало да има проблем-поне аз така правя. Peace
Диди двете лаборатории бяха частни и ние бяхме с направление и точно за това, че много малко пари им превеждала касата по направленията и тези пари не покривали разходите по изследванията и т.т.............
Забравих да ви кажа, че вчера четах много хубава статия от един ортопед за ходенето на децата боси - колко било важно и полезно да ходят боси по възможност на всякъде - и на вън и вътре / не с чорапи - съвсем боси/. Моя Тошко почти цяло лято шляпаше бос като циганче и аз все се тревожих да не се убоде, да не настине - а пък за мръсотията да не говорим ooooh! Но д-ра много хубаво е обяснил, че децата са леки и вероятността те да се убодат е по-малка и, че те непрекъснато са в движение за това и крачетат им не изстиват и именно от това бягане от една повърхност в друга се масажират крачетата  и се оформя свода, а тези обувки ортопедичните правят свода отдолу ленив ........ Много се разписах а ма за мен е ново и ми се искаше да споделя с вас!  bouquet

# 163
Пиги дано операцията да мине успешно и леко.  Praynig

Анет мдаа,поразкарали са ви за тия изследвания,много неприятно  #2gunfire  Ужас- едни изследвания нормални да не може да си направи човек  ooooh!

Галко не е повръщал от онзиден,а не е на диета,яде всичко почти.Ще продължа да му ги давам докато свършат каза аптекарката.Акото му обаче е още жълто..

Много хубави снимчици сте показали.Аз да взема да кача малко,че скоро е съм показвала  Thinking

Анет мерси че сподели за ортопеда.Наш Галин цяло лято шлапа бос.Навън също се събува ако му влязат боклуци в сандалетите,а като сме на пясъчника е неибежно.Даже веднъж се беше убол на едни стъкълца и имаше кръвчица,но му мина за минута и забрави.За свода на обувката го знам това от ортопед пак.Затова като купувам гледам единствено отвътре да е естествена стелката.И за сандали дори  Wink За да не се запотява крачето.

# 164
Пиги стискам за палци за днешната операция!!!

Дю-снимките са уникални,малката на теб се метнала-представяш ли си след време да стане шампионка по катерене,ще и показват снимките по телевизията откога е тази страст Laughing!А бузките вечно червени-само за целувки!А защо сте решили да я подстрижете-да и  се сгъсти косичката ли?И как беше при фризьора-плака ли?

Laughing Ща кача тези нейни снимки на сайта, тя е най-малкия човек за сега, пробвал стената. Реших се да я подстрижа, защото косата растеше много неравномерно, беше все още бебешка, а пък и нямаше кой знае колко коса, за да съжалявам, че съм я подстригала. Аз бях фризьора  Laughing Исках да го направя още преди месеци, но тя не даваше, плачеше и се криеше. Та в събота сама реши, че иска нова прическа, защото видя братовчед ми да си оправя брадата с машинката. И аз се възползвах. Малко се притеснявам, че от другата седмица е на градина, но предполагам бързо ще порасне.

Вчера са ходили с баща си и баба си да пускат изследвания. Като са я боцнали на пръстчето не е плакала, била е учудена от тръбичката, с която се взима кръвта, гледала е много любопитно всичко и е задавала много въпроси. Като се прибрах от работа само за това разказваше  Laughing Как са я боцнали, на кое пръстче и не е плакала, защото вече е голяма кака.

Рени, пусни наистина снимки да видим колко е пораснал Галко.

За ходенето боси - и на мен ортопед от Горна баня ми каза, че е много важно и полезно децата да ходят боси. Още от миналата година пусках Гергана босичка навън, в къщи през лятото също е боса, а зимата по чорапки. Това лято сама си събуваше обувките, обожава да ходи боса.
Анет, аз не купувам обувки с ортопедични стелки. Взимам такива само с равна стелка.

Ох, хайде, че и аз се улях, пожелавам ви усмихнат и весел ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт