Юлските дечица мечтаят за братче или сестрица

• 13 089
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
Ето снимчици Grinning да не ни забравите

# 271
Мерси за милите думи и силите, които ми вдъхвате. Hug

На мен вече 4-ти ден ми зацапва, както при последен ден от цикъла, някакво кафеникаво... Взех да психясвам вече, със страх ходя до тоалетната, мъжо ми се смее, че ходя прегърбена, ама какво да направя като имам чувството, че всеки момент ще изтече нещо.
Свеки пък вдигна Т., добре че Жоро е 3 дни почивка, а и утре наш'те ще дойдат да ни видят.
На Данката почти му минаха сополите, поне нощите са спокойни.
Жоржи, за палавника една голяма  Hug и бързо да се оправя! Heart Eyes
Синеоче и за сополивото носле на Лорето. Hug Много е пораснала. И каква хубава косичка има... Flutter
Рени, да пишеш как е Галко! Hug
Еййй, избягах за малко и веднага ме надуши, че съм пред компа...Айде по креватите! Hug

# 272
Синеочка  много хубави снимки,включвай се по често,как са Французойките не се обадиха  Simple Smile

Нани,видяха ли пола?  Пази се  Praynig аз само това повтарям ,ама много ми е мило за всеки един от нашата темичка!

Вече климатика му открихме топлия сезон,идва стууд  Whistling

# 273
  • Варна
Синеочка много е пораснала Лорка - и се е източила. Спомням си, че беше пухкавелка. И ти си с нова прическа. И на мен ми се ще да се клъцна на черта, а ма не мога да се реша - толкова я чакам да расте тази коса.
Ннани аз знам, че когато кръвта е червена тогава е опасна. За да те успокоя ще ти кажа,
че и аз с големия така си кървях първите месеци. Даже по-късно разбрах че съм бременна, защото първия месец направо си помислих, че ми дойде.
Моите и двамата са с някакви кашлици - водих ги вчера на лекар и според д-рката не е сериозно, но много е неприятно това време - влажно, ветровито и не е подходящо да ги извежда на вън, а пък в затворен клуб не ми се ходи......
Аз пък хич не съм за яслите и ако имахме свободна баба да го гледа изобщо нямаше да го дам. Много ми се струват мъничики и беззащитни да стават обществен продукт, а ма като се замисля сигурно аз на съм нещо в ред, че мисля така Embarassed , защото и големия все го имам още за малък и по цял ден го мисля как е в училището. ooooh! Това го казвам не за да се заформя спор, а просто споделям мнение! Hug

# 274
Синеочка  Hug Hug голяма сладурана тая Лорита.И с тая тротинетка...може ли да я кара  Thinking
Аз скоро не съм правила снимки на Гали,но ще трябва да направя.Все са ни по рожденни дни снимките.

Нани Гали как да е,накашля,има сополки но не се притеснявам.Той ще се пребори. Иначе си хапва.
Тук днес вали дъжд.  Wear Umbrella

Ели климатика още не го пускаме.Вечер става мн студено,но спим с 2 одеала и на открехнат прозорец.Не ми се ще още от сега да го затварям.Нашият тати нали е по-зиморничев и се измести в хола  hahaha Студено му е.

# 275
  • Варна
Ели климатика още не го пускаме.Вечер става мн студено,но спим с 2 одеала и на открехнат прозорец.Не ми се ще още от сега да го затварям.Нашият тати нали е по-зиморничев и се измести в хола  hahaha Студено му е.
Рени браво на вас! Ние всички сме толкова зиморничави -на мен все ми е студено cold

# 276
Eто не и мен!  love001
Нани-кръстницата на Венци беше с отлепена плацента още от 4 месец и си роди бебчо. Трябва повече почивка на легло и никаква домакинска работа. Мисли позитивно и всичко ще е ОК Wink
jorjito- първите дни на яслата са така, но ще видиш, че другата седмица ще е по-спокоен Друнделчето. Пък и е контактен и там ще му хареса.
И Венцито е от една седмица с хрема и кашлица ooooh! Не е вирус. Ние сме с алергия пролет и есен и сега му давам противоалергични лекарства.
Боби-Лорчето е станала много готина Crazy Пазиш ли ми я от нахалните мъжлета от нея, че сте много далеч. Нали ми е обещана за снахичка  Blush
Другата седмица щях да ходя командировка, но днес се скарах с майка ми и май ще се размина с почивката Sad Няма кой да гледа мъника. Бях се наточила на 3 дни релакс, но уви. Нищо-здраве да е.
Венцито последните два дни ми изпи мозъка #Cussing out Много мрънка това дете. Ей, много упорит. Навие се на нещо и си го отстоява, докато не го получи.   Sad Поне успях да направя основно почистване на апартамента. ooooh! Отивам да ви прочета, че много съм изтървала. До скоро  Hug

# 277
  • Варна
Отивам да ви прочета, че много съм изтървала. До скоро  Hug
Ети вярно е - къде се загуби! Hug

# 278
Отивам да ви прочета, че много съм изтървала. До скоро  Hug
Ети вярно е - къде се загуби! Hug
Напоследък много проблеми ooooh! Но дано вече се свършат тия пречки.  PraynigЗащото като се замислих от няколко месеца само негативизъм при мен. Крайно време е да изляза вече от тая дупка  Wink Та не исках да ви товаря с това. Hug

# 279
Ети,какво говориш,има гадже в яслата. Мирко се казва. Павлин само се ядосва като заговори за него а  пък тя всеки ден: Мирко това,Мирко онова..И като я взимаме той я изпраща ако е още там.Махни това ами сега пък от онзи ден за някакъв Сашо разказва.Баща и вика жална ми майка отсега Joy Joy Joy

Анет аз доста време се чудих дали да се подстрижа или не.Последно ми беше дълга до над кръста. Като я отрязах сигурно 20 см.ми махна.Но о тгодини не съм била с къса коса и сега страшно се харесвам, а и е удобно.

Ренка,кара я и още как.Даже в момента също. Вкъщи колело,тротинетка и какво още няма,само се препъвам.

Хремата и мина почти. Аз вчера почнах да и капя ксилометазолин.

# 280
Ох,и у нас много возила станаха и от утре ги пускам в продавалника че няма мястооо.Искам сушилня,къде ще я сложа просто не ми го побира акъла  ooooh! Ще трябва да го мисля.Имаме триколка с дръжка,такава без дръжка,люлеещ кон,количка,една кола с педали...аа и столчето за хранене смятам че е излишно вече.Вие вашите ползвате ли ги?

Нашият мъник много обича на бар стола да се храни и се е научил сам да се качва и да слиза.Високо е,но му хвана челъма  Mr. Green

# 281
Аз отдавна продадох столчето на Лора.Откак тръгна на ясла мин.г. просто отказа да се храни в него. Оказа се че много малко го ползвахме.

Сега пък сме надули и онази надуваемата къща батут и вече окончателно се задръстихме.

Лора също много обича да седи  на бар столчетата,само че мен ме е страх защото са без облегалка.

Рени ти само сушилня ли ще си купуваш? И я ми обясни каква е разликата между това и пералня със сушилня?

# 282
  • Варна
Рени Peace.столчето за хранене още го ползваме.обаче трябваше да купим такова което става и на столче с масичка.Димитър не може за се качи сам,и се ядосва и гледа на какво да се покатери за да се качи...  ooooh!.При нас пък цялата къща е в коли Shocked.само с коли си играе това дете...триколката ни /втората/отдавна е счупена. и така.прибрах му едни страхотни играчки които смятам да запазя за второто.всичко друго ще дам на някой дом за сираци.оставям само колите Peace
Нанни,и аз така кървях,кафеникаво.докато е така,няма страшно Hug
Ели,и ние днес пуснахме климатика че беше много студено Confused
Ети31 Hug

Момичета,направихте ли детски стаи вече?предстои ни да правим и събирам идеи.Купих си една книга"Фън Шуи за детското пространство",който е много интересна и полезна.ще ми се обаче да видя и при вас как са нещата.ако ви се занимава,да ми покажете снимки от вашите детски стаи   bouquet

# 283
  • Варна
Нашето столче също отдавна не го ползваме и аз го подарих, но с всичко друго много си играят моите зверчета. Даже от някой имаме по 2, че да не се карат ooooh! В къщи е лудница - тихи игри не се играят. Само се бяга, скача, карат се коли, рита се топка......Добре че под нас има гараж, че не ми се мисли..........
Жоржи аз направих детска стая когато големия беше на тази възраст.  Но детската ни е много малка и за това направих 2 легла едно в/у друго, но долното е на колелца и се издърпва на страни. Но и до ден днешен тази стая се използва самоза спане и за складиране на играчките. Така и не се научиха да играят в нея. Всички се трупаме в дневната, което на моменти е доста изнервящо! Crossing Arms

# 284
Не е удобно пералня със сушилня,тъй като абсолютно висчки модели са проектирани така,че половината праве трябва да се извади,за да се изсуши останалото и после се сменят ..Май не го обясних много правилно newsm78Аз специално не препоръчвам такава пералня.Изобщо не съм доволна и ако искате вярвайте лятно време предпочитам да си го просна на простира вместо да вадя половината и т.н.
Жорка,брависимо за плановете за второ.Аз също искам,но не зная в кой график да го включа..
Етко,я дай идея къде се пазари в Русе,че в сряда съм в командировка и мисля малко и на шопинг да отида покрай работата WinkЗная само улицата ,където са всички шивашки фирми и това е  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт