Юлските дечица мечтаят за братче или сестрица

• 13 080
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Жорка,брависимо за плановете за второ.Аз също искам,но не зная в кой график да го включа..

Аз няма да правя второ бе душо Shocked,детска ще правя Joy

# 286
Аааааа,недей така,чета аз правилно NaughtyИмах предвид,че си писала,че пазиш играчките за второто... Laughing

# 287
Това което аз съм прочела за пералните 2в1 е че мн мачкат дрехите.Пък и аз имам пералня,така че ще трябва да купим сушилня.Но за целта трябва да поръчаме шкафче кухненско,в което да я сложа/вградя  Thinking Ще го измисля някак.И  ще трябва да е от тези,които се оттичат с ваничка,а не с маркучи.

Детска още не сме направили.Апартамента ни е 2стаен и незнам как ще стане.Освен спалнята да я направим детска.Но тогава ще трябва да сменяме обзавеждането изцяло и на 2-те стаи.  Thinking

# 288
Аз се бях засилила направо да си купувам нова пералня в едно със сушилня, но сега малко се разколебавам като чета.

Но пък само сушилня къде да я слагам?Траябва да махам един от шкафовете. Ренка кажи какви модели си гледала и как са цените?

Детската стая мислехме да я правим това лято но нещо не остана време.Другата година на лято.И без това Лора ги прави едни такива.Вчера падна от леглото си.Хем спи още в кошара.Как го напрви този номер незнам,но се изсули през дупката.Иначе не се буди и от тази гледна точка става да спи сама,но пък докато заспи я научих на приказки, песнички,та трябва някой да стои при нея.

А от мебелите които предлагат за детски стаи честно казано повечето ми изглеждат боклуци,нищо свястно няма.Например леглата. Едни такива мънички, мен ми се иска да е по-голямо.И всичко от пдч. За две години ще му види сметката моята госпожица.

# 289
Май 15 страница ще я списваме обичайните заподозрени-аз,Синеочка,Жорката и Рени Joy
Боби,моята пералня е на Бош,ама честно казано не си струва парите.С една дума не залагай на скъпо значи хубаво NaughtyПреди имахме "Аристон" и бях адски доволна,но решихме да я дадем на едната баба и се набутах с тази новата ooooh!
Аз ще правя специална детска когато дойде време за 1-ви клас Mr. GreenСега си има в стаята кошарата,скринче за дрехите и едно малко диванче за полягане на мама,докато го преспивам.Голям зор е с това заспиване и на моменти ми идва да го #2gunfire

# 290
  • Варна
Моята сушилня е в банята, но тя е много голяма и е суха, защото имам душ кабина. Много съм доволна от нея, но я използвам основно за бельо и чаршафи, защото за много от дрехите е противопоказно сушенето в сушилня - свиват се.  До като се научих да я използвам що дрехи унищожих, така, че внимавайте! Peace

# 291
Кой ще ни пусне нова тема?

Аз нямам сушилня но и място няма иначе ако е 2в1 с пералня само за чаршафите зимата си струва и някои дрешки дето съхнат бавно знам ли ако не се свиват

Детска стая  нямаме стая в една стая сме с спалнята и кошарката и ако бабата не беше с нас нейната стая веднага става на детска но няма как,евентуааално някога ще имаме детска но кога,иначе снимки от сегашното кътче мога да кача newsm78

# 292
Eli,бебчо е 3см, май е доста раничко за пола. Може би след месец, ще ми кажат. На мен ми е все едно какво ще е, само да е здраво.

Аз си настройвам пералнята на 1400 оборота и дрехите излизат почти сухи/зависи от материята де/, не се раздърпват и съм много доволна. А детската я направихме само с едно легло, 'щото плановете ни бяха различни. Живот и здраве ще размениме местата на спалнята и детската, като добавиме още мебели, но това ще се наложи чак след 2-3години, че той Дани както се научи да спи между нас, няма изгледи да спи сам в стая.  Rolling Eyes

Жоржи, ако искаш ще ти пратя снимчица на ЛС.

# 293
Ети,какво говориш,има гадже в яслата. Мирко се казва. Павлин само се ядосва като заговори за него а  пък тя всеки ден: Мирко това,Мирко онова..И като я взимаме той я изпраща ако е още там.Махни това ами сега пък от онзи ден за някакъв Сашо разказва.Баща и вика жална ми майка отсега Joy Joy Joy
[
Аууууууууу ревнувам. Голяма любовчийка е Лорчето  Crazy То и Венци си има едно Цвете Simple Smile Тя сутрин плаче за него, а той я гушка и и казва:Цете не пачи моя те Heart Eyes Гушка я и я хваща за ръка и влизат в стаята. Много са сладки на тази възраст Grinning

Етко,я дай идея къде се пазари в Русе,че в сряда съм в командировка и мисля малко и на шопинг да отида покрай работата WinkЗная само улицата ,където са всички шивашки фирми и това е  newsm78
Ами то най там има най-много избор. Другото е в комплекс Ялта на втория етаж. Там също има щандове на няколко шивашки фирми. Говориш за официални облекла, нали? По центъра има фирмен магазин на Аристон, Стела Белчева. По главната улица също има хубави дрехи. Понеже сега съм на пъпа на града и имам възможност да обикалям и да знам кое къде е. Обади ми се. Може да се видим за по кафенце.
Аз с ремонтите ще поотложа. Една приятелка направи това лято и нейното слънце, което е юнче изподраска всичко и сега съжалява. Ще поизчакам 2-3 годинки. Иначе и у нас автопарка е огромен-триколка, кола, ел.мотор, количка-едната я продадохме, а втората бях на път, но сега умните глави в Русе ще правят ремонт на яслата м. Февруари  Shocked и ще ходим на края на града на друга ясла и затова ще си я задържа малко.

# 294
Е,да на1400 оборота става,те излизат почти сухи. Моята е 1100 максимума, но пък така бумти и се  тресе,че ме е страх.Явно не е наместена добре.

Ети тоя вашият  Аристон едни цени вади, а пък размери от 50 нагоре . Всеки път като вляза в магазина в Скай сити си мисля за кого ги правят тези дрехи.Като знам че има и много по-слаби жени от мен, чудя се откъде си купуват костюми.Най-малкият възможен номер е 38,40.И винаги се свършва първи.

# 295
 Hug
След 3 дни ще ви пиша!

# 296
Ети тоя вашият  Аристон едни цени вади, а пък размери от 50 нагоре . Всеки път като вляза в магазина в Скай сити си мисля за кого ги правят тези дрехи.Като знам че има и много по-слаби жени от мен, чудя се откъде си купуват костюми.Най-малкият възможен номер е 38,40.И винаги се свършва първи.
Права си за цените  Sick Нямам поглед много за костюмчетата, защото винаги съм се носила с по спортни дрешки  Simple SmileПовечето ми официални дрешки сама съм си ги шила и никой не може да познае, че аз съм им майсторката  hahahaХубавото е, че си харесваш сам цветовете и материите.  Жалко, че машината ми е счупена от година  Sad
Рони-чакаме Wink

# 297
 Hug Опитах се но не мога да пусна нова тема,нека който може,то и с копи пейст не мога да се оправя  Rolling Eyes

# 298
Ети познаваш ли участничките от Русе в ББ4,гледахте ли?Аз онези дето танцуват не ги гледах но това ще го гледам ако ми остава време!

# 299
  • Варна
Момичета кажете ми тези от вас които ходят на ясла ,искаха ли ви васерман.Миналата година казаха,че отпада а сега ми го искат.

Общи условия

Активация на акаунт