Лятото е в своя край, но в БУРГАС купона си е още НАЙ - 62

• 14 389
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
В Славейков само ние ли нямаме топла вода Thinking Някои да знае нещо?

# 211
  • Бургас
тики-такНе сте само вие без топла вода в славейков.
Споки, днес след 16,30 вече трябва да имаме топло, или поне така пишеше на бележката, която е разлепена по входовете Simple Smile

# 212
Благодаря ти за отговора, че много гадно да се къпеш със студена вода.... Blush

# 213
Здравейте,
някой да е водил детето си на художествена гимнастика в зала "Младост"? Моля ако имате впечатления, лични или от близки, познати, споделете!
Интересува ме също и танцово студио "Дюн". Имало група за танци за дечица 4+, дали ги занимават добре и доволни ли остават децата? Ако знаете, разкажете.
Като цяло искам да подхвана темата за различните извънучилищни/извънградински дейности за деца в Бургас. Споделете впечатления от школи по изкуства, танцови клубове, спортни клубове и т.н., които вашите деца са посещавали!

# 214
  • Бургас
Здравейте,
някой да е водил детето си на художествена гимнастика в зала "Младост"? Моля ако имате впечатления, лични или от близки, познати, споделете!
Интересува ме също и танцово студио "Дюн". Имало група за танци за дечица 4+, дали ги занимават добре и доволни ли остават децата? Ако знаете, разкажете.
Като цяло искам да подхвана темата за различните извънучилищни/извънградински дейности за деца в Бургас. Споделете впечатления от школи по изкуства, танцови клубове, спортни клубове и т.н., които вашите деца са посещавали!
И в двете съм водила детето си. Доволна съм много и от двата вида спорт, какво повече те интересува, например на лични мога да ти дам координати и телефони на треньорките. Успех!

# 215
Чували ли сте за някаква частна нова детска градина на ул."Кирил и Методи"44.Днес прочетох обява че приемат деца от 3 до 6год.Ако някой е записал детето си моля да сподели за какво става въпрос.
Благодаря   bouquet

# 216
Здравейте,
И в двете съм водила детето си. Доволна съм много и от двата вида спорт, какво повече те интересува, например на лични мога да ти дам координати и телефони на треньорките. Успех!
Ще съм ти благодарна за телефони.
А също от каква възраст приемат за ХГ, колко често са тренировките,треньорките имат ли добър подход към децата... такива работи

# 217
Ако наистина има частна детска градина и ние бихме искали да се запишем. Нещо не съм обднадеждена от Радост. Есна учителка и една лелка за 30 бр човечета.

# 218
Аз ходя всеки ден по разходки ще проверя как стои въпроса за частната детска градина.

# 219
Ако е същата, за която си мисля, "детска градина" е силно казано Stop 5-6 деца и един пригоден апартамент в стара кооперация. Сутрин играят в двора под една шатра.
Проверете на място как са условията, но според мен отстъпва на държавните ДГ по всички параграфи.

# 220
частна "детска градина", в истинския смисъл, отговаряща на всички необходими изисквания в Бургас НЯМА
има подобия, начерени занимални, приемни и т.н. 

..... но според мен отстъпва на държавните ДГ по всички параграфи.
  Peace

# 221
  • Бургас
Синя Морска, писах ти един ферман на лични!   bouquet

# 222
Евгени Мосинов от Бургас е бил нападнат с нож

http://www.focus-news.net/?id=n1035680
http://www.dnesplus.bg/Criminally.aspx?f=101&d=241708

пак ужасии и то посред бял ден  ooooh!
не знаех, че вече не преподава  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 23:42 от Amelia

# 223
  • у нас
Само да вметна, че името му е Евгений, не Евгени, както са го изписали в статията, а той много държи на това  Peace Дано да се оправи и всичко да е наред  Peace

# 224
  • Бургас
За художествената гимнастика в зала Младост и аз ще попитам /имам съседчета, които ходят редовно/

Моята малката е фен на балета, но ми се струва, че е още малка. Доколкото знам към операта има школа по балет. Приемат деца от 4 год. нагоре. Заниманията са 3 пъти в седмицата. Можете да отидете да погледате и детето да реши дали му допада. Една позната води 3 годишната си дъщеря и е много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт