Нищо ново при нас, т.е човече пак е болно-тоя път е на Панцеф, ще го пие 10 дни
Чакаме резултата от носен секрет,че му се стичали "страшни гноищаци" в гърлото. Почнах Изопренозин, както и едни нови витамини Yuommi bears. 
Бързо оздравяване им пожелавам!
Поради тия работи я задържам и да не ходи на ясла, доки беше против, каза че веднага щяла да се разболее и то сериозно, така че да не я пускам. А като четох какво е писала Иринополис, май ще си я гледам колкото и да ми е трудно поне до 3 год. Казват, че имунитета след 3 год. вече бил съвсем друг.
Освен това имаме и една работеща баба (майка ми), която разполага с доста отпуска за ползване, обаче не винаги я пускат, когато ми трябва.
Все се успокоявам, че и други са минали по този път, ама като си помисля какво ще е и ми става зле. По-добре е да ходи на ясла или градина според мен и от гледна точна на възпитанието също. Само тия болести да ги нямаше или да следят по-стриктно да не влизат болни дечица в заведението, както и да не играят изпотени, да ги преобличат и т.н.
Благодаря на всички за хубавите пожелания, да ви се връщат стократно!!!
Как са днес бременелките ни? 
за Райчето, как е тя? Дано се възстанови бързо и отново да се радва на добро здраве!!!
Пак се оплаках, но кво да правиш, тревожа се.........., хайде лека вечер. 

От раждането на Марти, си му чистя ушите с бебешките клечки и то почти през ден. Чувала съм за проблеми със слуха в следствие на натрупване на ушна кал и образуване на тапа, ама си мислех, че това може да се случи на по-големите, обаче случая на Бужи направо ме хвърли в тъча.