За съжаление те са също една от причините за отънелите ми нерви - като котка и куче са у дома и вместо да се прибирам от работа за да отдъхна се превръщам от майка в звероукротител. Всичко повтарям по 10 пъти, после крещя, после наказвам, а накрая Емо изяжда и по някое попляскване зад врата... не за друго, а защото просто не е владея много добре, а той е мн. груб към Тея - блъска я, взима й някоя играчка (а тя през това време пищи) и не й я връща, плясва я през ръката, ако тя иска нещо да пипне от неговите играчки и пр.
Като ученик е старателен, но много завеян и отнесен, не взима участие в час по простата причина, че не чува въпроса на учителката защото блее нанякъде. От другата седмица тръгва на уроци по барабани, негово си е желанието, така че го подкрепяме.
Тея ходи с удоволствие на ясла, преди 3 седмици изкара грип, но много леко слава Богу, приказва чудесно. Думи като "туче", "баба Тани", "туто", "икам" и т.н. вече звучат "куче", "баба Фани", "вкусно", "искам"... На "р" обръща спец. внимание - репетираме и тя усеща, че работата е в езичето, остава да го накара да трепти.
За косопада, фризьора при който се подстригах ми каза да си направя кръвни изследвания, но аз вече ги бях направила и той ме попита как ми е хемоглобина - е, естествено нисък ми беше. Затова наблягам на яйца (жълтък), черен дроб, спанак, магданоз и т.н. А хран. добавка е "Комплекс -коса, кожа, нокти" - 90 таблетки -47 лв. Вземам по 1 на ден. Знам, че освен "Амуей" и "Аквасорс" имат подобен продукт, но не съм го опитвала досега.
СРЕЩНАХ Мериа (помните я от форума) съвсем случайно. Гледах я като гръмната отначало защото наум ми е "А, Мериа!", но се опитавх да си спомня истинското й име. После казах на Филип Боби..., абе въобще... А той какъв пич е станал - чаровен, пусна ми усмивка. Питах я защо не пише? - Чета, ама ме мързи да пиша.
Какво конкретно искате да споделя за недв. имоти? Питайте?
За бременната, за която някои знаят, а други -не, аз не можах да се сетя. Колежката от шести отдел - изплюй камъчето
Козметика на Амуей не съм ползвала - пас!За ваксините - твърдо против!!!
Скъпата и аз имам малко проблеми на работа, макар от друго естество - синът на шефката ми лази по нервите и ми няма никакво уважение, а е на 20г. А аз не съм от много търпеливите - по-добри агенции и условия -бол, а вече натрупах доста опит... Ти сега какво работиш?
Лека от мен! Пак се олях!
Клю-клю, удържам се вече месец да не снеса новината

Да й е честита новината 
Да не става въпрос за мен?
Той никак не може да разбере какво му говоря за бебето в корема ми. Като му кажа, че има такова там , той веднага заявява, че и той има, но неговото е мноооого голямо, а моето е малко. Да ме е яд един вид 

И аз все се чудя другите деца как ги взимат толкова рано, но явно всеки си има помощници-баби, лели, каки и т.н.

, в кръга на шегата Боби си има такива моменти и след извесно време си наваксва,дано не е нещо сериозна, изследвания направихте ли се ?
Дано след това шише антибиотик вече всичко е наред.
. Веднъж отидох в 17,00 и имаше само 5 деца ... Много ми е гадно като закъснея след 18,15, защото ги обличат и ги строяват на една пейка пред входа, като наказани дечицата, всяко си стиснало чантичката и чака ... много е гадно