ФЕВРУАРЧЕТО мечтай лятото да няма край

• 25 293
  • 279
  •   1
Отговори
# 165
Ами децата са добре, като се има предвид, че Емо е вече голям и всичко разбира.
За съжаление те са също една от причините за отънелите ми нерви - като котка и куче са у дома и вместо да се прибирам от работа за да отдъхна се превръщам от майка в звероукротител. Всичко повтарям по 10 пъти, после крещя, после наказвам, а накрая Емо изяжда и по някое попляскване зад врата... не за друго, а защото просто не е владея много добре, а той е мн. груб към Тея - блъска я, взима й някоя играчка (а тя през това време пищи) и не й я връща, плясва я през ръката, ако тя иска нещо да пипне от неговите играчки и пр.

Като ученик е старателен, но много завеян и отнесен, не взима участие в час по простата причина, че не чува въпроса на учителката защото блее нанякъде. От другата седмица тръгва на уроци по барабани, негово си е желанието, така че го подкрепяме.

Тея ходи с удоволствие на ясла, преди 3 седмици изкара грип, но много леко слава Богу, приказва чудесно. Думи като "туче", "баба Тани", "туто", "икам" и т.н. вече звучат "куче", "баба Фани", "вкусно", "искам"... На "р" обръща спец. внимание - репетираме и тя усеща, че работата е в езичето, остава да го накара да трепти.

За косопада, фризьора при който се подстригах ми каза да си направя кръвни изследвания, но аз вече ги бях направила и той ме попита как ми е хемоглобина - е, естествено нисък ми беше. Затова наблягам на яйца (жълтък), черен дроб, спанак, магданоз и т.н. А хран. добавка е "Комплекс -коса, кожа, нокти" - 90 таблетки -47 лв. Вземам по 1 на ден. Знам, че освен "Амуей" и "Аквасорс" имат подобен продукт, но не съм го опитвала досега.

СРЕЩНАХ Мериа (помните я от форума) съвсем случайно. Гледах я като гръмната  отначало защото наум ми е "А, Мериа!", но се опитавх да си спомня истинското й име. После казах на Филип Боби..., абе въобще... А той какъв пич е станал - чаровен, пусна ми усмивка. Питах я защо не пише? - Чета, ама ме мързи да пиша.

Какво конкретно искате да споделя за недв. имоти? Питайте?

За бременната, за която някои знаят, а други -не, аз не можах да се сетя. Колежката от шести отдел - изплюй камъчето  Grinning  Козметика на Амуей не съм ползвала - пас!

За ваксините - твърдо против!!!

Скъпата и аз имам малко проблеми на работа, макар от друго естество - синът на шефката ми лази по нервите и ми няма никакво уважение, а е на 20г. А аз не съм от много търпеливите - по-добри агенции и условия -бол, а вече натрупах доста опит... Ти сега какво работиш?

Лека от мен! Пак се олях!

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 23:38 от Игси

# 166
# 167
Аааа,проследихте ли,че имаме още една бременна  Heart Eyes Клю-клю, удържам се вече месец да не снеса новината  Crazy  Mr. Green  Flutter

Е как да проследим като тя не се включва, ама аз съм от шести отдел и се досетих за кого става въпрос, още повече щом ти знаеш от месец  Wink  Да й е честита новината   bouquet

Лелеее, големи сте образи  Hug Да не става въпрос за мен?

Да ви кажа не влизам често в темата, не знам защо, изгубих нишката и вече се чувствам като натрапник  Embarassed

Преди малко повече от месец реших да ви се похваля. Вечерта тихо и кротко започнах да пиша и както си седях на стола изведнъж започнах да кървя много силно, чак до глезените. Уплаших се, изключих компютъра и бегом в болницата. Лежах до преди два-три дни. През това време пак си сновях из форума, но така и не се наканих отново да пиша в темата  Embarassed
До сега, когато влизам и какво да видя, някои от вас вече знаят  Laughing

Та така...кървенето спря, пия купища лекарства, всяка седмица ми слагат инжекция Прегнил. Не ми позволяват да вдигам нищо, камо ли пък Митко и това много ми тежи, защото малко съм непълноценна спрямо него  Sad Той никак не може да разбере какво му говоря за бебето в корема ми. Като му кажа, че има такова там , той веднага заявява, че и той има, но неговото е мноооого голямо, а моето е малко. Да ме е яд един вид  Joy

Терминът ми е 8 май. Доста време има още да се притеснявам, но каквото сабя покаже.
Неочаквано дойде, да не кажа като гръм от ясно небе,  но не се колебах изобщо Heart Eyes

# 168
Здравейтеееееееее!

Така ми е драго, че има раздвижване тези дни  Heart Eyes

Дикси, честито! Значи аз съм точно между теб и Катето  Wink Дано проблемите ти намалеят и караш по-спокойно бременността  Praynig

Скъпата, хич не им се притеснявай! И аз взимам Ивана към 17.45ч и е все последна, но какво от това-нали са до 18.30ч - не мисля, че правя нещо нередно  Naughty И аз все се чудя другите деца как ги взимат толкова рано, но явно всеки си има помощници-баби, лели, каки и т.н.

Аз също съм против ваксините  Naughty

# 169
Хей, Дикси, честита бременност и на теб!   bouquet Дай Боже да няма повече проблеми и всичко да ок !

Слънчо, ти ли беше/си живуща в Хиподрума?

Тея я взимахме от ясла допреди 4-5 месеца винаги след 18ч. Най-редовно към 18:20 и 18:30. Раб. им време е до 19 ч. Три пъти се случвало (за година и половина) да я взимаме в 18:50 - 55. Никой - нищо. "Добър вечер, извинявам се, че... Много съжалявам, наложи ми се... " - "Не се притеснявайте, случва се!" и това е. Директорката и без това ги кара да стоят до 18:40 - 45, дори да няма деца. Ние нямаме баби и лели, които да се включват. Сега раб. ми време е до 17ч., но си тръгваме и в 16:30, така че вече нямам такива закъснения.

# 170
Ооо, Дикси, виждаш ли ква съм клюка  Mr. Green  Hug

Игси, много са ти хубави дечицата Simple Smile

# 171
Здравейте момичета!
Ние се завърнахме от почивката и бързам да се отчета. Прочетох много хубави новини тук за още бебенца. Честито на бременните и стискам палци всичко да мине леко и спокойно!  bouquet
Ние изкарахме чудесно в Куба. Маги много се забавляваше на морето, макар да нямаше детенце на нейната възраста около нас с което да си играе. Но тя си играе и сама, а и с бебетата и беше много весело. Не излезе от водата, само търчеше по плажа насам натам и вечер заспиваше от изтощение точно преди ресторанта и винаги го пропускаше. Дори една медуза успя да я парне, но Маги беше герой и почти не плака. Слагахме лед и след половин час каза че вече било минало. После направи извод че рибките в морето "апят", но не и попречи да влезе пак. Много се забавляваше с едни рачета които се разхождаха навсякъде. Научи се да казва "лачо леже либа леже". За Куба какво да ви разкажа. Чувставах се като западняк по нашето черноморие, по комунистическо. Курортите са им направени много добре, има всичко да туристите и персонала се върти на пета, особенно ако им дадеш бакшиш. Не сме ходили никъде, защото най-близкия град беше на 60 км. Ние бяхме на остров, който е изцяло само курорти и няма местно население. но кубинците като цяло живеят бедно. говорихме с много хора от персонала, но за сметка на това изглеждат много приятни и спокойни хора и за страшно дружелюбни. Децата станаха любимки на персонала и всеки се закачаше с тях. Плажът беше страхотен, водата много топла и чиста. Абе с две думи, всичко си беше много добре, само дето бързо свърши. Ето и снимки. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298242 Давам ви линк към семеийните, не съм ги подбирала специално, та на които му се гледа има и малки обеснения.

# 172
Честито на Диски и от мен! Лека да е докрая и безпроблемно раждане Simple Smile

Невенска, много хубави снимки, доста сте се забавлявали явно.

# 173
Честито, Дикси   bouquet Здраво и красиво бебе на финала  Hug
Отивам да се плацикам в кубински води  Wink (да видя снимките на Невенска)!

# 174
Привет мили майчета   bouquet Hug  bouquet,
първо Честито на новите бъдещи мами лека, безпроблемна бременност изпълнена с красиви моменти и емоции  Hug,искрено се вълнувам,
невенска благородно Ви завидях много готино сте си прекарали личи си от снимките Peace
Игси дано проблемите отлетят бързо и всичко се нареди както си пожелаеш Praynig Peace,прическата е един път Peace
Кате честита придобивка ,лек и безавариен път,
Мамо Нине бързо оздравяване на Лъчко прегръдки от нас, радвам се ,че нещата толкова бързо се наредиха в положителна насока за цялото семейство,
Краси ние редовно на два три месеца правим профилактичен глад hahaha, в кръга на шегата Боби си има такива моменти и след извесно време си наваксва,дано не е нещо сериозна, изследвания направихте ли се ?
Атракция ЧЕСТИТ рожден ден с голямо закъснение ,но важно е жестта, пожелаваме ти крепко здраве, прекрасни мигове  и много любов!
за нас - ние сме добре Коки  яде и спи, расте и дебелее на месец бяхме 4,300 и 54см.,Боби дивее и радва на бебока ,абе семейство Адамс пасти да  яде пред нас hahaha лудницата е пълна,за съжаление ми остава много малко време за форума ,но редовно влизам за чета
целувки и до скоро лека вечер   bouquet

# 175
  • София
Стефи, ваксината е  Инфлувак    Peace

nevenska, страхотни снимки, какъв мултифункционален татко си имате  Joy А двете ви принцеси са толкова чаровни  Heart Eyes

Ей, Боци , при вас е весело. Включвай се когато можеш  Grinning

# 176
  • София
Привет и от нас!

Много хубави новини чета...
 Дикси - желая ти лека и безпроблемна бременност от тук на татък!

Слънчо - честито и на теб! Лека бременност!

Невенска - прекрасни снимки. ИСка ми се и аз да съм там. А цвета на водата е приказен. 

Май не съм писала в темичката ни има няма 2 седмици. Новото при нас е, че Рая миналата седмица пак тръгна на ясла. За съжаление не я преместиха в групата на по - големите/а уж директорката беше казала, че ще е там/ а е с "бебетата" на по година, година и нещо. Има още 1-2 дечица на нейната възраст. Последните 2 дни миналата седмица я оставих да спи там. В четвъртък я взела баща й, със все още мокра коса от спането и непреоблечена - спала е с блузката с която я пращам на ясла. Лелята казала на мъжа ми, че не била потна, а децата я били пипали с мокри ръце по гърба.В петък им занесох тънка долна блузка с която да спи. Взех я последна в 17:50ч. Беше вън на двора по пантофи, но с яке, и с гол кръст - явно е пишкала и не се е загащила /то тя и не може/, а лелите не обръщат внимание на по - големите.
 И резултата от едноседмично ходене на градина е...гнойна ангина. Цяла седмица си е в нас. Беше с много висока Т, постоянно главоболие и болки в корема. В момента пие второ шише Зинат, а трябва да го пие поне 10 дни - кръвните й изследвания хич не бяха добри.
 ЗА взимането от градината - в дните, които я прибирам аз си тръгвам час и половина по - рано за да стигна на време. Както писах по - горе - взимам я една от последните. Работата е там, че в градината никъде няма написано до колко им е работното време. Когато зимата бях питала до колко работят - ами децата ги били взимали към 17:30ч и лелята миела най- късно към 18:00ч. Сутрин отварят в 7:00ч, логично е и вечер да са до толкова.

Рая напоследък се изживява като бебе - лигави се, само ми бърка под блузата - искала да я кърмя, иска да я гушкам като бебе, да я оригам..май покрай племеника ми и тя се е вбебила.

# 177
  • София
Честит рожден ден, Стефи!
Жива и здрава бъди, заобиколена от приятели и много любов!

С майка сте астрални близначки  Simple Smile

Иринополис, дано оздравее по-бързо Рая, нали на морето трябваше да се е калила, ама то от нечия немарливост се е получило така  Close Дано след това шише антибиотик вече всичко е наред. Hug

Приятен ден от мен!   bouquet

# 178
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , СТЕФИ!!
ИСКРЕННИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, УСПЕХИ, МНОГО ТОПЛИНА И ЛЮБОВ
!!!

# 179
  • София, България
Ох, като не вляза във форума няколко дни и вече съм изпуснала страшно много новини!

Дикси, честито бременеене, дано да няма повече проблеми и всичко да мине леко до края   bouquet

Невенска, и на мен ми се приходи в Куба, много е хубаво, особено, ония снимки дето си с един син бански и има една лодка на фона ... красота неземна  .... а пък момиченцата ти май на теб приличат, Маги има малко и на татко си, но Симонка си е изцяло на теб ...

От яслата и ние се взимаме последни, заедно с още едно детенце - Ния, наште двете са все последни, коментирахме си веднъж с родителите на Ния, какви са тия хора, дето си взимат децата в 16,00, не ходят ли на работа  newsm78. Веднъж отидох в 17,00 и имаше само 5 деца ... Много ми е гадно като закъснея след 18,15, защото ги обличат и ги строяват на една пейка пред входа, като наказани дечицата, всяко си стиснало чантичката и чака ... много е гадно  Tired

Иринополис и ние сме на Зинат, имал бронхит дребния, тая седмица сме си вкъщи и си се гледкаме, държи почти постоянна температура и много лошо кашля .... дано да отива на оправяне вече ...

Скъпата, намериха ли ти работа вече ... Ние сме си вкъщи и вече тотално забравих за работата, но ми се обадиха колежките, че са обявили следващия купон  Grinning аз ще се опитам да се измъкна ... Нашто семейство в събота бяхме на сватба, на едни колеги, бяха поканили половината банка, така че си изкарахме супер - като на един от купоните на банката, само дето бяхме по семейному ... Ние даже си водехме и детето ... направихме егати панаира ...

Чудя се, като му издавам тия сто шишета с лекарства, които пие сега, дали да не почна с някакъв имуностимулатор. Лятото пи Есберитокс, но сега лекарката му изписа някакъв Рибумил  newsm78 или нещо от сорта. Пиело се 5 месеца, по някаква схема, някой знае ли нещо по въпроса. Много съм против и аз тия неща и против ваксините, но ми писна вече от тия болести, те край нямат  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт