ФЕВРУАРЧЕТО мечтай лятото да няма край

• 25 304
  • 279
  •   1
Отговори
# 150
Да, още съм в бранша. Идеята за адаксите е супер, но това е друга тема (колко съм против Топлофикация...)
Да, още е в "Успение Богородично" на бул. България. А за благостта в очите му...  Crazy , тя е от мъченичеството му поради живота му с мен  Joy Joy Joy
Шегата настрана, наистина ще ви направи да почувствате този ден като празник, какъвто е и освен това много се радва на деца.
За косопада - мн. е неприятно - мен ме спаси една хранителна добавка. И кожата ми се белеше и ноктите ми се съсипаха, а с нея още на 5-тия ден имах прекрасен резултат и така досега.

А освен "лекуване" с подстрижка, беше писала и нещо за "...с бебе..."  Wink  Ами то от т'ва по-хубаво лечение няма - я виж колко бремелинки си имаме в темичката...  Heart Eyes

Тук е момента да честитя на бременните мами: Прегръщам ви силно момичета, желая ви лека бременност и безпроблемно раждане, здрави и спокойни бебчета, всеотдайни съпрузи и каки/батковци, които да ви помагат с много желание!!!

# 151
Privet i ot men,miili mamcheta.  bouquet
Otpraznuvahme si  zavarsvaneto na 1ta godina v amerika i....zapochnahme 2ta.Pojelahme si mnogo zdrave i da prodaljim uspeshno da se borim s trudnostite na noviq jivot.
Inache vsichko e nared,samo Luchko mi e malko bolnichak,obache(da chukna na darvo0,tuk se razbolqva mnooogo rqdko,i vse se opravqme samo s T ponijavashti,nishto drugo,nqma AB,nqma drugi siropi.dano prodalji taka.Mnogo e nerven naposledak i vse si mislq,che mu vliqe palnolunieto.Ima li i drugi ot vas,koito sa zabelqzali promeni v nastroenieto,kogato e palnolunie...ili...moje bi,az sam izkrezila veche/ newsm78
Utre mi e pochiven den i mnogo se radvam,zashtoto shte sam s nego cqqql den,mnogo mu lipsvam i neznam dali nervnostta ne se dalji i na tova.kakto i da e...dano mu se razminava barzo tazi nervnost. Thinking
Rumi,ako reshite da idvate v NY za koleda(tazi ili druga godina),nepremenno da se obadish Hug Hug
Nqmah vreme da snimam ukrasenite navsqkade kashti(skoro i tova shte napravq),no slojih v albumcheto,snimki na magazinite,da vidite kak zarejdat za praznicite,ima mnogo zabavni neshta.Ako vi e interesno,mojete da gi razgledate v albumcheto.
Sega sam na tema kuhnenski mebeli,trqbva mi masa i stolove za kuhnqta..shte pogledna v nqkoi saitove...leka nosht(a pri vas dobro utro) ot men Heart Eyes

# 152
Ето при мен напр. от страхотно нервно напрежение (работа, деца, първокласник, болести, пари и пр.)  се поболях (още се лекувам) и не ми стигат другите неразположение покрай неврозата ми, ами и като резултат от нея косата ми започна да пада като есенен листопад.

Игси, това звучи много тъжно  Cry Съжалявам много за проблемите ти  Hug Не си споделяла  Confused
Така ми се иска да те видя с новата прическа! Като знам каква дълга и гъста коса имаше  Shocked
То наближават празниците, така че ако успеем да направим една срещичка ще е супер  Peace

Иначе и на мен много ми пада косата от след раждането, но не съм взимала никакви мерки  #Cussing out

# 153
  • София, България
......без да рискуваш няма как да спечелиш.......
Права си, разбира се, но все още детето ми боледува често в градината и това ме кара да седя на държавна служба, както и перспективата за 2ро - в бъдеще неизяснено. Половинката ми реши драстично да се преквалифицира и си избра хобито за професия, нито има общо с образованието му, нито със стажа му досега, което доста ме притесни. Браншът е силно зависим от доходите на населението, конкурентнонаситен е, с дъмпинг отвън и силно текучество, в комбина със слабограмотни работодатели. Тъй че не смея да кажа, че доходите са много стабилни. Когато вляза в такъв период - мрънкащ се лекувам с курс по нещо, със смяна на работата, с основен ремонт,  с бебе  Embarassed, или със свръхкъса подстрижка. Да видим сега ...... newsm78.
Хармони, чудесен лек за мрънкащия период е да се запишеш на някакви танци, ако си някъде близо до Младост мога да ти препоръчам моите народни танци в Младост 1. Много се разтоварвам и много приятно си изкарвам всеки път, пък то си е и някаква тренировка. Смел мъж имаш, браво, много хубаво, че е решил да превърне хобито си в професия. Нали знаеш, че Господ обича смелите, стискам палци да му потръгне  Wink

Игси, за какъв бранш говорите, ти не работеше ли в някакъв детски клуб  newsm78 Сподели каква хранителна добавка те е спасила от косопада, натурална ли е, каква е  newsm78

Мама Нина, много е хубаво, че на Лъчко добре му влияе климата. Аз имам големи проблеми с гъбички и разни течения, но като бяхме в щатите преди няколко години, още с пристигането ми спряха всякакви болежки и доста време след като се върнахме, нямах никакви проблеми (после пак се появиха де). Та може би на нас добре ни влияе смяната на климата (едва ли и американците почти не боледуват  newsm78)

Слънчо, а ти като каза, че наближават празниците, можем да се организираме и да направим в някое детско клубче Коледно парти, мисля, че предлагат такава услуга - Дядо Коледа, подаръци ..... А за косопада, сега недей да взимаш мерки, нито се подстригвай. През бременноста хормоните влияят (тва така ли се пишеше) много добре на косата. Става по-гъста, по-лъската, абе ... по-здрава. Подстригни я веднага след като родиш, че тогава хормоните я изоставят и става страшно ... ooooh!

# 154
......мъченичеството му поради живота му с мен

В тоз контекст, мъ4еническият ореол на моя Делян сигурно му стиска ве4е, аз по характер съм такава "Власеница".

Ще проговорим у дома за кръщенето и ще ти пиша. Да попитам защото в София има няколко църкви с това име, въпросната да ли е: храм Св. Успение Пресветая Богородица, прот. Румен Йонов (???) жк. Хиподрума, ул. Отечество № 3.

.... за лекуването с бебе, както многократно писах, амиии не ми стиска още. свикнала съм да работя, да планирам важните моменти и така...... перспективата да изпусна нещата от контрол ме плаши доста. ще из4акам да порентиерствам, за да преодолея най-притеснителния фактор и ......каквото е писано (и да реша малко здравни проблеми, които ужким не били пре4ка, ама аз съм хипохондричка тееежък слу4ай).

Игси, моля сподели за добавката. На мен мерки ми се налага да взема защото косата ми е тип бебешка- тънка, доста рядка, русолява , ужас с една дума.

Мама Нина, честита авантюристична годишнина. Желая ви да решите битовизмите леко и да намерите такава работа, което да ви позволи да сте по-дълго с децата.

Сашо е с много променливи настроения, според мен е от т.. нар. бебешки пубертет между 2 и 3 г., а не от луната. Надявам се с израстването този период да отмине и пак да си имам послушно мом4енце. Сега е грозна гледка- тръшкане, реване, кара се и заплашва 4е ще ни застреля. У нас нямаме играчки оръжия , но явно в градината има, защото добре знае как и за какво се ползват. иска да е лошия герой по филмите- включително от спайдърмен 3.

Радос, аз съм на другия край в Люлин, но за съжаление нямам никаква възможност за такива "извънкласни занимания".

# 155

Слънчо, а ти като каза, че наближават празниците, можем да се организираме и да направим в някое детско клубче Коледно парти, мисля, че предлагат такава услуга - Дядо Коледа, подаръци ..... А за косопада, сега недей да взимаш мерки, нито се подстригвай. През бременноста хормоните влияят (тва така ли се пишеше) много добре на косата. Става по-гъста, по-лъската, абе ... по-здрава. Подстригни я веднага след като родиш, че тогава хормоните я изоставят и става страшно ... ooooh!

Благодаря ти много за съветите  Hug Аз не, че съм тръгнала да взимам мерки, щот съм си така от 2г  Embarassed А иначе без поне обиране на връхчетата сигурна няма да мина  Naughty

Може срещата да си я направим и малко преди коледното джумбуре, което ще е навсякъде точно около празниците, а?

# 156
Много ви благодаря, момичета, за топлите думи...
Не съм споделяла защото просто ..., ами някак такъв ми е характера - да не тревожа другите около мен, да не излезе, че се оплаквам, а оплакването не ми олеква, а напротив - още повече се вдълбочавам в проблема/проблемите... Така, че когато нямам какво положеително да споделя обикновено се "изгубвам" от хоризонта. Започвам да споделям, когато нещата се разплитат вече - примерно започва оздравяване, или финансовото ни състояние се подобрява, или косата ми се възстановява и т.н.  Вече съм по-добре, макар, че другият петък пак съм на изследвания и от време на време ме навестява температурата, но... ще се оправя.
Много съм навита да се видим, може и по-скоро от Коледа Wink (не съм заразно болна и температурата ми не е от такова естество Simple Smile  )
Радос, не ми достигнаха силите и нервите да докарам детския клуб до печалба, успях от минус да стигна до 0 - колкото приходи, толкова разходи, но все пак поне да можех да се похваля, че кафето ми днес (разбирай тогава) е било от печалба  - много търпение и усилия трябват, а аз се раздавах докрай и това ми коства и семейни проблеми и здравословни и пр. Просто в онзи момент нямах сили да продължа, сигурна съм, че ако бях продължила още 1 година щях да постигна целта си - клуба да се издържа от приходите си - да има за разходи, заплати и т.н. и все пак да остане нещо и за мен... Не съжалявам придобих опит, който ми много полезен и ако някой ден реша да стартирам свой бизнес ще бъде в ПОДХОДЯЩОТО ЗА ТОВА ВРЕМЕ. Просто не можех да смогна на напрежението и децата бяха по-малки и така. Сега съм брокер покупко-продажби от 1г и 2 месеца и съм много доволна (е, чак пък много Wink ). Занимавам се и със спестовни застраховки в своб. си време.
Хармъни, това е храмът - да.
Слънчо, ще ти пратя снимка да ме видиш Grinning - косата ми е до раменете и бретона ми е по-къс (беше най-оредял, но сега слава Богу е сравнително добре и се подобрява още).
Хран. добавка е абс. натурална ще ви я напиша като се прибера, че не помня как се казваше точно. Леля ми е дистрибутор на Amway. Взех си и разни други витамини от нея (Витамини група Б за нервите ми, Калций и магнезий, Ц против стреса и като антиоксидант), вече повече от месец ги пия и се чувствам определено много по-добре, лошото е че са скъпички, но за здравето си човек прави всичко и не са като химията от аптеката.
Пак ще пиша.

# 157
Игси, дано всичко върви само на хубаво при вас - знаеш, че след дупка, следва и издигане  Laughing
Ще ни даваш ли съвети относно имотния пазар  Embarassed
Охххх - аз 5 дена си седях на един стол зад вратата в стая (2 на 2) с 4 колежки - накрая шефката ми каза като влизаше, да си мръдна малко стола встрани, че като влизала и ме бутала по краката....а в същия момент има 2 стаи с по 4 работни места, които ме чакат..., но аз съм упорита и няма да се нервирам  Mr. Green а обяснението й дойде на 4-ия ден - малко била заета.
Мартин също е доста нервен на моменти - вика, кара се, а това, че не пуска децата да се пързалят на пързалката и им се заканва с пръст като им вика НЕЕЕЕЕ! МОЙООО!, е в реда на нещата - все пак той е мъж с характер  Blush
Как се справяте работещите майки с взимането на децата от яслите? Аз си счупвам краката да бързам и вчера първо взех Пепи в 17.30 от у-ще, а после Марти в 17.45 от ясла и беше последен от тяхната група, а в двора имаше само 2 дечица още  Shocked Е всички ли имат баби или не работят ли? или работят до 16ч  newsm78 и ...така - не стига, че се пребивам от бързане, ами и лелите ме гледат малко по-особено....

# 158
Игси, спокойствие и само спокойствие, както казва Калрсон. В тази тема други откачалки не се допускат- нервачката съм аз. Лесно ми е да го напиша, но всъщност както всяка жена , всички си преживяваме дълбоко. Думите ти ме подсещат, че и аз трябва да си направя хормонален скрининг, но кога ще успея не знам. Ще се радвам да споделиш, какво мислиш за пазара. Аз го следя, но само за удоволствие вече, от любопитство и си правя някакви мои си изводи.Ако ти е приятно, нека те чуем като пряк участник.

Скъпата, купи си вестник и седни насред коридора Simple Smile та барем, се сетят, че ти тече заплата .

Сашо е същия, брани, защитава, кара се "оставете ме на мила","иди си на майката ти там стой","тука аз си иглаа ти там", ""не пипай бе, мамоооотой ми го пипа". Имаме си едно момиченце приятелка, от бебета са заедно. Тя е като кукла много крехка и нежна и ме е страх да не и налети по-грубо някой ден като се карат. Децата така бързо си сменят настроенията, че както се гушкат , по4ват да се бият. Останалите дечица , с които играе са предимно момчета или са по-големи и не ме е страх толкова.

Детето не успяваме да го вземем преди 18 и обикновено е последен.Не знам как успяват другите работещи и "безбабилни" като нас. Засега нямам проблем. Още преди 2г. скръцнах, че градината работи до 19 и ако ще ми налагат друг час да ми покажат правно-регламентиранокъде е уреден този въпрос.

# 159
Здрастите!
Аз все пак успявам да се включа понякога Simple Smile Бужака пак е цифлив, 2 седмици вече, ту спре,ту се засили, почна и да покашля, ама кво да с прави, лекувам доколкото мога и пак на ясла, че много работа имам.
Иначе е в период "Ти си лош", това е на всяка 2-3 дума,ние отговаряме ти си добър, на което ни беше изцепено-"Ти пък си нормален"  Laughing
Бъдете здрави всички!  Hug

Аааа,проследихте ли,че имаме още една бременна  Heart Eyes Клю-клю, удържам се вече месец да не снеса новината  Crazy  Mr. Green  Flutter

# 160
Здравейте!
Кате, хотелът където бяхме се казва Гранд Ефе, на около 40 мин път е от Измир, иначе наистина има полети от София.
Нинче, браво на вас, цяла година вече, за на пред все по-успешни да са годинките!
Игси ти току изчезнеш, обаче като се появиш е трайно  Mr. Green
И Мони е все последен, аз ако нямах толкова ангажименти не бих го пуснала на ясла, а явно щом другите родители успяват да си вземат децата в 16,30 не са особено заети. Но това е въпрос на личен избор.
Мамета аз имам много голям проблем с апетита на Момчил, не ще и не ще да яде това дете, в Турция беше само на захар на бучки, сок и таратор. Просто е кошмарно  Sad

# 161
  • София
Аааа,проследихте ли,че имаме още една бременна  Heart Eyes Клю-клю, удържам се вече месец да не снеса новината  Crazy  Mr. Green  Flutter

Е как да проследим като тя не се включва, ама аз съм от шести отдел и се досетих за кого става въпрос, още повече щом ти знаеш от месец  Wink  Да й е честита новината   bouquet

Бужи пие ли витамините и другите имуностимулатори? Такъв е сезона просто  Tired

Кали пък се е научила да вика на бабите- Такава си маймуна  Crazy  защото естествено си го връща. Иначе мога да се похваля , че вече повече от година не е била болна , да чукна на дърво. Дано така продължаваме и тази зима  Praynig

Кате, честита ви придобивка   bouquet Със здраве да се возите във най-хубавата кола- новата  Laughing

Мама Нина, наистина колко бързо лети времето. А там имате ли приятели българи, правите ли сбирки?

Оо, Игси, изгуби се ти бе човек  Grinning Преди години и аз бях представител на Amway, хубави са повечето продукти, само от козметиката не бях впечатлена. Щом се чувстваш по-добре е естествено да си ги купуваш дори и на сериозни цени. Колко струват м/удругото ?

Краси, не си единствена с тоя проблем и Кали е така. Или не ще да яде или хапне 2 залъка и готово. Има си любими манджи, но като цяло не е от ящните. Има разни продукти за апетит, но не смея да давам, за да не се получи обратен ефект  Rolling Eyes

# 162

Е как да проследим като тя не се включва, ама аз съм от шести отдел и се досетих за кого става въпрос, още повече щом ти знаеш от месец  Wink  Да й е честита новината   bouquet

Бужи пие ли витамините и другите имуностимулатори? Такъв е сезона просто  Tired

Joy Ще й направя остра забележка  Grinning
Бужака пие кво ли не вече. Сега купих и бронхо ваксом.
И вас да питам за противогрипните ваксини (ако се повтарям,сори) - ще слагате ли на децата? Моя мъж е твърдо против да го бодем, аз се колебая, едни педиатри са за,други против...

# 163
  • София
Ваксина няма да й слагам, но ние с баща й вече си сложихме. Определено съм за ваксинирането и мисля, че по-този начин я запазихме и нея миналата зима да не боледува. Защото пък по миналата зима не си сложихме и непрекъснато си предавахме вируса, един на друг  Close Кали не стигна до антибиотици тогава, но аз лично пих 4 вида, натрових се , отслабна ми имунната с-ма , а въпроса колко пари сме дали за лекарства е съвсем друг  #Cussing out

# 164
  • БГ
Привет и от мен!!!   Hug   Благодарение на богата футболна програма и аз, като бял човек, имам възможност да седна пред компа, иначе, татито не отстъпва заветния стол!  Confused 

Мдаа, и за се поразрових и сравнително бързо я открих, да се надяваме, че скоро ще се включи и официално ще ни уведоми.  Laughing  Леко бременеене на мамчето!!!    bouquet   

elix, как се казва противогрипната ваксина, която си сложихте? Свекито вчера се е имунизирала, по препоръка на педито, аз се колебая, още проучвам кое е най-доброто на пазара?  newsm78

Игси, добре завърнала се!   Hug   Не пишеш нищо за децата. Как е първолака, а Теа?

krasykm06, а как е положението в яслата? Мони храни ли се там, с другите деца?

Мами, не бойте се за дечицата ви, перосонала е длъжен да си гледа работата и да си спазва работното време, и Марти всеки ден е последен, ама какво да направя, татито го взима след работа, някъде около 18ч, ако зависеше от мен щеше да е даже в 18,30ч.!!!

Относно косопада - ами и аз съм в кюпа, все си мислех, че е сезонно, но като прочетох какво сте написали, май ще трябва да се допитам до лекар, не че имам много време, ама...  newsm78

Хайде, лека и спокойна вечер!!!

Общи условия

Активация на акаунт