ФЕВРУАРЧЕТО мечтай лятото да няма край

• 25 257
  • 279
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте мамчета!

Гледам, че по това време темата за училище е много актуална  Flutter И аз се вълнувам, въпреки че ще започва детска градина, но нали си ми е малка ученичка и си е тръпка  Heart Eyes И Ивана с нетърпение чака този момент. Отдавна вече говори, че не й се ходи при бебешорите и че й е писнало да й реват на главата  Laughing

По отношение на детските стаи, аз съм обещала от сто години да кача снимки  Embarassed , но тъкмо след морето направих снимки и ха да ги кача, но с тази промяна в снимка.бг , въобще не можах да се ориентирам. Е, оказа се, че все пак съм качила 2 снимки, но сега пък не мога да сложа линк. Ето линк към албума, последните 2 снимки са на стаята: http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=10132

Боци, пусни си телефона на лични на някой, за да сме своевременно информирани  Heart Eyes , късмет и леко раждане!

Не се притеснявай, с Боци си поддържаме връзка непрекъснато, така че няма да изпуснем добрата новина  Wink Hug

Успешен ден   bouquet

# 31
  • София
Привет момичета  Hug!

Прибрахме се от морето, въпреки че изобщо не ни се прибираше. Прекарахме си супер, времето беше перфектно, морето чисто и най-важното е , че не ни хвана никакъв вирус в сравнение с мин.година. 
Правихме си разходки до Ботаническата градина в Балчик- невероятна е  Heart Eyes, ходихме до Мадарският конник и до Царевец в Търново на връщане, а две вечери ходихме на разходки във Варна. С ръка на сърцето ви признавам, че Варна е градът в който се замисляме да емигрираме. Много чист, подреден и красив град. Преди 9 години съм ходила, но оттогава доста се е променил в положителна посока. Толкова пешеходни зони няма в друг град.  Краси, количката ви случайно да е зелена?

Ще пусна някоя снимка по-късно и ще ви прочета.

Боци  Hug Heart Eyes

# 32
Zdraveite  i ot men. Hug
I nie sme na tema uchilishte.Dnes Niki zapochva uchilishte.Snoshti si prigotvi novi dreshki,izpravihme kosata s presa,lakira si noktite i taka...gotovi za uchilishte.Tuk ima strahotni namaleniq na uchenicheski neshta,samo edin primer shte vi dam,predi mesec i kupihme tetradni sas spirala ,golqm format,70lista -10 takiva za 35 centa,strahotni namaleniq na absoluitno vsichko za uchenicite... :roll:Sega sled 2 meseca gledane na Luchko,kaka nqma da q ima do 3 sledobed i mnogo shte  mu lipsva,a i toi na neq,taka si sviknaha zaedno,po cql den se gledaha Sad
Ne pomnq dali vi kazah,no na 22.09 pristiga moqta svekarva(dadoha i 10 godishna viza),i se nadqvam moqta domakinska rabota da olekne,che neznam kolko oshte shte izdarja na lipsata na pochivka. Whistling
Za bebencata-nie kazahme na Niki vednaga sled kato si napravih testa...tq beshe na sedmoto nebe ot radost Joy
Imam novi snimki...dano skoro uspeq da vi gi pokaja(kupihme kolelo na Lucheto)
Priqten den na vsichki..az tragvam PAK na rabota.. #Crazy

# 33

Прибрахме се от морето, .........

Я, виж ти  Shocked Ние не разбрахме, че сте тръгнали, а вие вече сте се прибрали  Rolling Eyes Разказвай-къде бяхте, за колко време ..... newsm78

# 34
 Crossing Arms Ели, що не се обади, че ще идваш, аз не съм разбрала, а колата ни е синя, но тя беше доста развалена последните две седмици, та може и да не съм ходила в града. Да Варна е един европейски град, само дето пътя за Галата пропадна и сега цял един квартал е отдалечен от града и правим едни големи обиколки докато си се приберем, причината за пропадането естествено е строеж  Rolling Eyes
Ботци, вземи прати един телефон на ЛС, да разберем кога ще се случи щастливото събитие. Аз ще ти пратя моя.
Олимпия, това бебе ще направи коремни мускули от смях, много е сладка  Hug
Руми, котетата особено тия които живеят на улицата не са най-безопасното нещо за една бременна, виж ако си стоят само в къщи и са ваксинирани е друг въпрос, но на улицата.............. нали знаеш, че те в повечето случаи са само преносители на заразите, а видимо самите животинки са си здрави.
Аз чета малко диагонално темата, но все не ми остава време, а искам да съм в час с всичко, вероятно така съм пропуснала кога Еликс е дошла във Варна.  newsm78
рибче привет!
Хайде весел слънчев ден!

# 35
Току що си прочетох писанията, в стремежа си да се разпиша и това да стане по най-бързия начин, звуча като някоя лелка дето говори  Naughty ей така поклащайки показалец. Извинете ме, за което ама цял ден се движа със 100 км в час та затова  Crazy За протокола едната продавачка ще напуска (тоя път поне предупреди), другата обаче си счупи крака без предупреждение, а третата е в отпуск, аз направо съм на седмото небе  Crazy

# 36
  • София

Прибрахме се от морето, .........

Я, виж ти  Shocked Ние не разбрахме, че сте тръгнали, а вие вече сте се прибрали  Rolling Eyes Разказвай-къде бяхте, за колко време ..... newsm78

Grinning  ще ти пиша на скайпа утре, бяхме на Кранево за 10 дни, супер спокойно и чисто селце, плажа е страхотен, който е ходил на лагер  знае  Laughing  Догодина живи и здрави пак.

Краси, имам предвид детската количка дали е зелена Laughing

Ето оттук започват снимките, на който му се гледат

# 37
Охо, отдавна сме я зарязали в мазата, дори не помня от кога.  Wink

# 38
  • София
Ухх , добре че не се развиках из мегдана  Crazy  ooooh! Припознала съм се, но беше тъмно , момичето беше русо като тебе, с момче колкото Кали и момиченце колкото Криси. За секунди се разминахме и не бях сигурна, дали сте вие.

# 39
  • Пловдив
Ехо, здравейте мамчета  Hug

Еликс, радвам се, че ви е харесало. Ние бяхме на Кранево някъде 2004 год. с мъж ми, още като гаджета, но имах лоши спомени от там. Бяхме в хотелът, който е точно на плажа (не му помня името, май нещо райско беше). Плажът е чудесен, но пък душовете с минерална вода осмърдяват целия плаж на сяра т.е. на развалени яйца Sick, направо ми се повдигаше и незнам защо, но тази миризма привличаше осите и имаше доста, както и доста комари вечер. Аутана не ни спаси даже, прогониха ни на 5-тата минута, а мислехме да си изкараме романтична вечер на плажа и да гледаме залеза и изгрева  Heart Eyes После пък си изкълчих крака и така...А до центъра на селото, където бяха кръчмите и дискотеките имаше бая ходене и то по един диг  Tired Там имаше и клуб Плейбой със стриптийз, дали още съществува  newsm78 Ние с мъжо се набутахме в една дискотека, много добре изглеждаше и вътре имаше доста дечурлига по на 7-8 до 10 год. По едно време към 10 часа като почнаха да се разхождат едни каки по бельо и да се кълчат между чашите ни, ние направо ей така  Shocked Въобще не се очакваше и никъде не пишеше, че има такава програма, пък и входът беше съвсем символичен. Мъжо чак го хвана срам, а малките русначета пъхаха смело по 1 $ в бикините на каките и се кефиха Laughing

Малката ти е много сладка на снимките, прилича ми много на моята Руми, само че в по-светъл вариант  Laughing

Краси, ти ли ще заместваш и трите продавачки  Laughing Много трудно се намира качествен персонал, особено пък сега лятото  Confused

Рибче, добре дошла! Успех на изпита!
Мама Нина, дано свекито се справя добре като майка ти! Аз от моята много мога да се оплаквам, но ... няма да го правя сега Crossing Arms
Слънчо, отваря ми се заглавната страница, не видях снимки  Sad

Хайде приятна вечер!

# 40
  • БГ
Привет и от нас!!!   Hug

Аз си ви чета, и понякога пиша, от служебния комп, защото на домашния просто не мога да се вредя, а и нямам никакво време за такива екстри.  Tired Нещо изоставам с домакинската работа, а за готвене и дума не може да става, ама какво да направя като вечер се прибираме към 21ч и освен прането, гладенето и къпането за друго време не ми остава!?

Марти е добре, ходи с удоволствие на ясла, макар че, от понеделник си имаме нови попълнения в групата и има тъжни моменти на раздяла между дечица и мами, ех, кога мина една година ...

Новото при нас е, че си купихме кола. И по този повод татито реши да си направим един морски уикенд, та така, миналата събота и неделя бяхме в Китен, разходихме се из Созопол и Бургас. Тази седмица мислехме да си отидем до Пловдив, но днес "варналийте" се обадиха, че ще уважат поканата ни и пристигат в петък да ни погостуват. Мисля да им спретна програма и да не ги оставя да скучаят, за първи път ще идват в Хасково и региона!

Краси, в много неприятна ситуация си, дано намериш по-надежни продавачки!

elix, добре сте си дошли, напълно те подкрепям за мнението ти за Варна, обичам го този град и даже малко съжалявам, че бях приета във ВИНС-а, разколебах се и не се записах да уча там.

OLIMPIA, клипчето ти дружно ни разсмя, гледахме го с колежките и всички страшно се забавлявахме! Да са ти живи и здрави дечицата!

Нинче, желая много успех на Ники и през тази учебна година!!!

Хайде, чао от мен, че и работното ми време е на приключване.

# 41
  • София
stefaniika - честита ви придобивка! Леко и безаварийно шофиране.
 А за домакинската работа - тя няма край. И аз сега се прибирам от работа не по - рано от 19 - 19:30ч. И пак нямам време да си погледна къщата - само през почивните дни..Добре, че мъжа ми работи на смени, та основно тий готви в нас...Но от другия месец, когато Рая пак тръгне на ясла ще трябва да излизам час и половина по - рано от работа, за да мога да стигам в Божурище до 17:30 - 17:45ч и да я взимам от яслата. И то тя ще едно от последните дечица в групата. Е, тогава как ще смогвам със всичко не знам  newsm78

Ели - много ми харесаха снимките Ви от почивката. А Мадарския конник изглежда толкова "малък" на снимката...НЕ съм ходила в Тази час на България. Все мрънкам на половинката да си направим една екскурзия на там, но все го отлагаме за в бъдеще.
 Сега нещо ми се върти едно ходене до Крушунските водопади и се каня да поразпитам по - подробно Атракция за там, ама като се върнат от морето ще да е  smile3539

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 00:46 от irinopolis

# 42
  • София
Хелоуу!  Simple Smile

Кате, нямам представа къде точно сте били, аз за първи път ходя там и не познавам района. Не е добре, че сте прекарали така, но е имало и весели моменти  Mr. Green Да, съществува тоя бар, вижда се от главната улица.
Питаш за зоологическата градина, работи от 9.00- до 19.00ч.  ето тук   така пише.  Животните са на линия, ако има прибрали се по собствено желание,  пак могат да се видят отвътре. Има разни капанчета и кафенца , но незнам дали може да хапнете нещо повече от пържени картофи и скара.

Стефи, честита да ви е, да си я карате със здраве и да правите големи пътешествия!  bouquet

Иринополис, верно е много малък, аз очаквах да е по-внушителен  Rolling Eyes Не само на снимката, а по принцип си е малък.  На водопадите и на мен ми се ходи. Имаме един познат, има къща в Летница и ни е обещал да ни води, само че незнам кога ще е.

Ох, Олимпия, да го изядеш това бонбонче, сега изгледах клипа и се смях заедно с вас ..Сладурчета  Joy

# 43
Здравейте,момичета! Аз не съм писала от сто години,но от време на време ви чета.
Честито на всички бременни мамчета! Леко бременеене. Hug
Боци,леко раждане и да не забравиш да се похвалиш. Wink
Ели,трябваше все пак да се обадиш щом си идвала тук във Варна.Щяхме с голямо удоволствие да се запознаем.Виж Стефи като идва се обади и се видяхме.Другият път като идваш се обади непременно.То и аз бях в София цяла седмица ама нали не съм взела на никой телефона и затова не се обадих.
Рибче,успех на изпитите.Вие май пропуснахте тази година да дойдете насам? Heart Eyes
Олимпия,твоите дечица са много сладки,а бебка само как заразително се смее. Joy
Ние нали с Красито си преместихме децата тука на Галата в нова ясла/градина и са вече двамата Чечо и Мони в една група.Много се забавляват а им и харесва тука понеже всичко е новичко и особенно играчките. Laughing Моят звяр не беше ходил два месеца на ясла зада си ходим на плаж и от тази седмица тръгна на яслата и вече лепна вирус.От снощи през половин час повръща и е хремав.За сега няма разстройство  и се надявам с това да се разминем.Сега спи и ще е на диета горкият два дена.Май в понеделник ще пропуснем яслата. Sad Да се похваля ще заминаваме живот и здраве на почивка с мъжо и компания,без чечо на 28-ми този месец в Анталия.Ще бъдем в 5*хотел и се надявам да си изкараме хубаво.Като се върна ще пусна снимки,че аз не съм пускала от цяла вечност и сигурно вече сте ни забравили.Да издам че и Красито заминават сега на 12-ти цялото семейство и те за Турция. Embarassed
За сега толкова от мен другият път ще пиша повече за нас какво правим,че да не ви отекча сега. Laughing

# 44
  • БГ
Ехооо, има ли някой друг като мен, в натоварен работен ден, да наднича във форума?  Laughing 

Благодаря на всички за хубавите пожелания, относно новото ни возило, е, друго си е, няма спор, още свиквам с екстрите му! И този уикенд попътувахме, макар и само в региона. Нашите "варналии" дойдоха, погостуваха ни, поразходихме ги и вчера си се прибраха. Изкарахме си чудесно, ето ви и кратък снимков материал от Перперикон и Дяволският мост (близо до Ардино):

Незнам дали добре се вижда, но на една от снимките има скорпион, истински черен скорпион, е, не съм вярвала, че ще видя такова чудо вървейки си спокойно по черен път!!!  Shocked

Мами, днешният ден е двоен празник за хасковлии - малка Богородица и ден на Хасково! По този повод от днес започват и празниците на града, през цялата седмица ще имаме различни културни мероприятия, а това е програмата: http://www.haskovo.bg/news/news_143.html  Заповядайте при нас, ще се повеселим заедно!!!

Общи условия

Активация на акаунт