ФЕВРУАРЧЕТО мечтай лятото да няма край

• 25 272
  • 279
  •   1
Отговори
# 45
Ехооо, има ли някой друг като мен, в натоварен работен ден, да наднича във форума?  Laughing 

Има, има и аз не пропускам да хвърлям по някое око  Wink

Страхотни снимки, Стефи,  какви красоти само !

Честити празници на града ви и весело изкарване Party

Преди малко се чух с Боци! Последни приготовления прави и живи и здрави утре трябва да си гушне бебчето  Heart Eyes

# 46
  • Пловдив
Ехо, мамчета къде сте се скрили... newsm78

Боци дали е родила? Ще надникна после пак тук, дано вече има новини Praynig
Стефи, много хубави снимки, но скорпионът не ми хареса, бъррр, тръпки ме побиха, ще ме е страх да си се разкарвам ей така и да знам, че мога да настъпя скорпион.
Тонита, Краси - приятно изкарване в Турция! Ние сме ходили само в Кушадасъ, че е по-близко, но следващия път съм се замислила за Анталия. Само чакам да направят чартъри от Пловдив или Крумово, да не бием 2 часа допълнителен път до София, че малката много трудно ми пътува.
В тази връзка да ви се оплача - тръгваме за хижа Здравец, ама не можахме да стигнем до горе ooooh! "Лошо ми е, лошо ми е" и почва да се дави...ще трябва да почвам с хапчетата, а то не може всеки път да го планирам 2-3 дена предварително, за да ги давам. Tired Спирахме 3 пъти по 20-30 мин. се разкарваме из гората, пак бяхме на чист въздух сред природата, ама ми се искаше да стигнем до горе, пък то стана обяд и трябваше да се прибираме...Тази неделя пък направо ме разби - бяхме до Гребната база (напоследък всяка неделя ходим) и на връщане се качваме в колата и на 2-та минута Руми пак вика "Лошо ми е!", едвам се прибрахме, а пътя е не повече от 10 мин. и мъжът ми караше съвсем бавно и внимателно, без резки спирания. Така ми се иска да идем някъде по-далеч, ама с това нейното лошо никъде не може да иде човек.
Хайде чао до после и ако някой се чуе с Боци - много поздрави да й предаде от мен и Руми!

# 47
Ехооо, ето я и добрата новина! Боци вече си има здраво и сладко момченце - Константин, 3 100 гр и 51 см! Да й е честито и само хубави наща на това мило семейство!

# 48
  • Пловдив
Ураа! Да й е честито, да е здраво, много да я слушка и да я радва!

# 49
  • София

Честит син, мила Боци!!! Да е много здраво, красиво и винаги усмихнато детенце за радост на мама, тате и бате!

На теб бързо възстановяване!  bouquet  bouquet  bouquet

# 50
  • БГ
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ, Роси!!!
Да ви е живо и здраво и много да ви радва!!!

Кате, по повод прилошаването по време на път, педиатъра ни изписа хомеопатични капки, които се дават час преди тръгването. Купих ги за да се застраховам, но не съм давала на Марти, просто не се наложи, утре ще ти кажа името им. Възможно е, обаче, прилошаването й да е в резултат на някаква страхова невроза, може би е по-добре да се посъветваш с лекар.

# 51
Честито бебче на Боци! Много здравичко и късметлийче!   bouquet

# 52
Боци,ЧЕСТИТО БЕБЧЕ! Здраво и щастливо да расте.  bouquet Joy

# 53
  • София
Боци, да ти е жив и здрав малкия юнак!

Леко възстановяване ти желая!

Стефанийка - много хубави снимки! А относно скорпиона - едни познати живееха в къща в Стара Загора, и една сутрин момичето беше намерила скорпионче в чехъла си. Но до колкото знам, тези в БГ за безопасни. Но са си плашещи все пак.

Кате - не знам до колко е вярно и ефикасно, но съм чувала за слагане на парче вестник на коремчето, за да не му прилошава на човек по време на път. Другото е няколко зърна суров боб да се глътнат, ама това не става при толкова малки деца като нашите.
 Пък и по пътя до хижа Здравец и на мен ми става лошо. Доста голям наклон и много завои са си до там

# 54
Боци, Честита ви Радост!!! Да ви е жив и здрав Константин!!!!

Бързо възстановяване за теб!!!

# 55
Chestito vi bebche,Botzi!
Da e jiv i zdrav malkiq iunak..mnogo celuvki ot nas s Lucheto Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Pri nas ima hubava novina....veche si imame nov apartament,dosta po-golqm ot segashniq....mnogo se radvame,no i mnogo rabota ni chaka..boqdisvane,obzavejdane i tem podobni...shte vi pratq snimki ot noviq ni dom(kogato go vavedem v normalen vid,razbira se).nqmam tarpenie da zapochna da kupuvam perdeta,kilimi....(shopinga mi e hobi Wink)Mnogo rabota shte ima ,a vremeto ne mi dostiga... ooooh! Whistling
Luchko zapochna nai-nakraq da si kazva za pikaneto :hug:Dobre e i e stanal golqma barborina,obicha da mi obqsnqva mnogo neshta na edin pat i na edin dah,mnogo sa sladki veche i zabavni. Joy
Niki hodi s jelanie na uchilishte,za sega i e interesno i nqmame problemite ot nachaloto,kakvito bqha.
Stefi,hubavi snimki..haresa li vi na Perperikon,nie hodihme tam predi 4 g...beshe mnogo interesno,pravihme si i piknik na edna ot polqnkite,strahotno beshe....eh,Bulgariq,Bulgariq. Sad
Mnogo ni lipsva prirodata na nashata strana.........
Shte kacha nqkolko novi snimki v albumcheto,da vidite kolko e porasnal Luchkata.
Pozdravi i celuvki ot nas. Heart Eyes

# 56
Привет!
Да ви споделя как морето ни излезе доста солено. От Албена-та право в болницата. Вчера ни изписаха, Бужака го  лепна зверски вирус, на системи и вливания, АБ, всякакви "екстри' почти седмица. Измъчи се, отслабнал е зверски, едвам ходи...жалка картинка. Сега го храня като бебе, предстои захранване и дано не се тръшна и аз,че май натам върви. За капак след първите 2 банки глюкоза , връхлетя едно светило и ми каза,че детето е с диабет, високи стойности-18. Оказа се,че е от стрес на организма, системите....бодоха го през 3 часа za кр. захар, абoката 2 пъти се запушва, венозни кърви...ужас. Не съм и предполагала,че така ще ми се мъчи детето.В инфекциозна клиника, стая 2/3, не те пускат извън вратата, какви ли не заразни там-хепатити,дезинтерии..ужас.

И малко морски снимки, все пак  Grinning

# 57
Не съм влизала тук отдавна, а ето че си имаме ново бебче!
Botzi, Честито момченце! Жив и здрав да е малкия Константин! Да е кротко и послушно бебче! На теб бързо възстановяване и ще чакаме да се включиш и разкажеш повече.
Atrakcia, много неприятно, дано бързо се възстанови малкия герой. Не ви е било лесно, нито на него, нито на теб. Дано поне ти удържиш фронта и скоро всичко да е вече забравено. Hug
mama nina Честит ви нов апартамент! Голяма тръпка си е обзавеждането ама и доста работа
stefaniika снимките наистина са страхотни, така ми е домъчняло за Бг като не се рпибрах тази година. Догодина от сега съм се заканила да си отиден за по-дълго и да обиколен насам-натам и децата ще са по-големи и ще е по-лесно. Досега всяко лато като се прибираме или съм бременна или кърмя и никъде неможем да мръднем. хаха надявам се да не съм бременна или кърмачка следващото лято. Wink

# 58
Botzi, честит ти втори син!!! Жив и здрав да е малкия Константин! (обожавам това име, нали съм пристрастна  Laughing)
Atrakcia, съжалявам, че ви се е провалило морето и си изживяла толкова тревоги с Бужи - никога повече такива емоции  Naughty Да сте здрави всички вкъщи и догодина едно дъъъъъъълго и хубаво лято на морето   bouquet
mama nina, честита ви нова "яка къщурка" (това е на тийнейджърски  Mr. Green)   bouquet
stefaniika, завиждам ви благородно   bouquet

# 59
  • БГ
Здравейте, мами и сладки дечица!!!   Hug  Как сте, как я карате в тези прекрасни есенни дни?! Ние с Марти нещо се разхремавихме, той даже кашля, но си ходи на ясла, просто нямаме друг избор, няма кой да го гледа в къщи ...

Радвам се, че снимките ви харесват, имам още много, май и морски пропуснах да ви покажа, дано имам време тези дни и това да свърша.

Atrakcia, много    Hug   и целувки на Бужи, дано бързо се възстанови! Снимките ви са чудесни, а Албена ми е страст, тази година направихме два плажа там!

mama nina, честита ви нова придобивка, чакаме с нетърпение снимки от новия ви дом. Браво на кака Ники, с много сили и кураж ще преуспее!

Кате, капките, за които ти писах се казват Вомитусхил - прилагат се при симптоматично лечение на гадене и повръщане и се дават 3 пъти по 10 капки дневно.

irinopolis, аз също си мислех, че черния скорпион може да е безобиден, но попаднах на тази статия  http://www.plovdiv24.com/news/28356.html  и честно да си кажа малко се поизплаших.

Хайде, чао от мен, с пожелания за спокоен и слънчев ден!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт