Има, има и аз не пропускам да хвърлям по някое око

Страхотни снимки, Стефи, какви красоти само !
Честити празници на града ви и весело изкарване

Преди малко се чух с Боци! Последни приготовления прави и живи и здрави утре трябва да си гушне бебчето

"Лошо ми е, лошо ми е" и почва да се дави...ще трябва да почвам с хапчетата, а то не може всеки път да го планирам 2-3 дена предварително, за да ги давам.
Спирахме 3 пъти по 20-30 мин. се разкарваме из гората, пак бяхме на чист въздух сред природата, ама ми се искаше да стигнем до горе, пък то стана обяд и трябваше да се прибираме...Тази неделя пък направо ме разби - бяхме до Гребната база (напоследък всяка неделя ходим) и на връщане се качваме в колата и на 2-та минута Руми пак вика "Лошо ми е!", едвам се прибрахме, а пътя е не повече от 10 мин. и мъжът ми караше съвсем бавно и внимателно, без резки спирания. Така ми се иска да идем някъде по-далеч, ама с това нейното лошо никъде не може да иде човек.

)Mnogo rabota shte ima ,a vremeto ne mi dostiga...

Да сте здрави всички вкъщи и догодина едно дъъъъъъълго и хубаво лято на морето 

Как сте, как я карате в тези прекрасни есенни дни?! Ние с Марти нещо се разхремавихме, той даже кашля, но си ходи на ясла, просто нямаме друг избор, няма кой да го гледа в къщи ...
и целувки на Бужи, дано бързо се възстанови! Снимките ви са чудесни, а Албена ми е страст, тази година направихме два плажа там!