ФЕВРУАРЧЕТО мечтай лятото да няма край

• 25 282
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
Привет,
Благодаря Ви за поздравите Simple Smile моми4ета .

ЗА хепатитната ваксина и на нас предстои, а менингитна има някаква но не знам какъв вид, в Пентаксима, та педиатърката каза 4е другата идвала леко излишна.

Аз също се замислям за смяна на работата. Сегашната ми е идеална оба4е за майка с дете- министерски 4иновник съм и откъм болни4ни и отпуски е подходяща, откъм заплата е зле. Имам усещането, 4е се деквалифицирам ве4е. Иска ми се да се върна в 4астния сектор, където перспективите са по-добри, но пък сигурността е по-малка, но пък да се заминавам с нещо ново и интересно, защото рутината ме смазва. Всъщност за на4ало имам амбициозната цел да изкара 3 езикови интензивни и да си опресня малко това кето знаех преди и един шофьорски курс, който ме плаши до смърт. Аз ще съм блондинка зад волана и ще ми трябва яркозелен и звукоозву4ен танк. САмо ми остава да намеря време за всичко това.

Сашо е цар на царете в яслата. цяла му група отиде в градинска първа и той остана с новите бебета. тях ги взимат в 12,30 и той остава да си спи до 17,30. после ни подлудява у дома до 12 ве4ерта с песни и танци. Ужасно ми е кофти, че се раздели с децата, с които е от бебе, но имам обещанието на директорката 4е февруари ще го прехвърли. Дано го спази и да не се забравят с приятел4етата си до тогава.

Амарилис, какъв хирург по -то4но. Ли4ни впе4атления нямам,но знам 4е доц. Оги Бранков , който пише тук във форума, е един от корифеите там.

# 76
  • София
Честит рожден ден, Дидунчо!
  Успех във всичко с което се захванеш!
Късмет във всичко, което не зависи от теб!
И сбъдване на всичко, за което мечтаеш!

# 77
Честито момче на Боци!!! Да ти е жив и здрав! Да са ти послушни и добрички дечицата и да имаш време да отпочиваш от грижите покрай тях!

Честити РДни на Хармъни и Дидунчо! Радост, здраве, пари и любов!!!

За първият уч. ден вкъщи дойдоха от ТВ Европа да правят репоратж за Емо. Беше много хубаво и Емо се рзасейваше от стреса: "леле, тръгвам на училище". Въобще не се притесняваше от камерата и бързо се сприятели с репортера и оператора. Даже в интервюто заяви: Ами искам да стана като вас" / "Какъв, журналист ли?" / "Ами да!".

Аз съм вече 3-та седмица болна и въпреки антибиотика не оздравявам. Сигурно е защото не се спирам...

Новото покрай Тея е , че реди пъзели!!!  #Crazy  Да! От нези, които са като картинка и имат очертания, къде да сложиш парченцата върху "очертаната" дъска... Някой разбра ли ме? Simple Smile

# 78
Със закъснение ЧРД на Хармъни и Дидунчо! Живи, здрави, щастливи и обичани!

При нас нищо ново, освен,че тръгнах на работа. Тази година съм психолог, много съм доволна  Flutter . Бужи го гледа свеки 1 седмица, после 2 седмици майка и следва ясла. Захранвам го постепенно, почнах имуностимуланти и витамини, дано го позакрепи. Вие давате ли такива и ако да, какви? А противогрипна ваксина ще им слагате ли?

# 79
  • София

, Дидунче! Здраве, щастие и послушни ученици ти желая!

ЧРД със закъснение и на Боци! Всичко най-най хубаво! Hug

Хармъни, важното е да ти работи клаксона и ще се оправиш в софийското движение  Laughing.

Нинка, привет! Ваксина п/в менингит слагахме скоро - Акт хиб. Тази за която ти говориш незнам дали я има вече в Бг  Thinking

Игси, бързо оздравявай , какви са тия антибиотици че да ни ти действат?! Що не каза, че ще има репортаж щяхме да ви гледаме.

Атракция, ваксина на Кали няма да слагаме, но ние сигурно ще си сложим както мин. година. Витамини и имуностимулатори имам вкъщи, но не давам в момента. Имам Мултисаностол и Герисан. Дано помогнат на Бужи и да не разболява повече. На теб честита ти нова работа  Grinning

# 80
Честит Рожден Ден, Дидунче! Всичко най-добро ти желая!!!   bouquet

Със закъснение да поздравя и Боци за нейния Рожден Ден!!!   bouquet Надявам се всичко върви добре при вас!

Игси, и Габи отдавна ги нарежда тези пъзели. Сега сме й взели един „истински”, на който елементите са гигантски – около 15 х 10 см и с него доста добре се справя.

Да се похваля – Ще си имаме момиченце!

# 81
Здравейте!
Нашата почивка беше прекрасна, децата се представиха много добре в автобуса, единствения проблем, е че тук е адски студено и неможем да се адаптираме, даже Криси се разкашля от автобуса. Направила съм страшно много снимки и ще кача част от тях!
Много поводи сте имали през тези дни докато ни нямаше.
Честит рожден ден Дидунчо, много здраве щастие и късмет!
Руми, честито, вашият татко да се стяга, че с три жени в къщи няма да му е лесно.

# 82
ЧРД, Дидунчо   bouquet
Бъди най-обичаната учителка, жена и мама  Hug

Румяна, честита ви розова новина   bouquet
Еликс, а Кали с Пентаксим ли е? Акт Хиб каква е, нали в Пентаксима има п/в менингит? Вече се ошашавих с тези ваксини - всеки път треперя, когато боцкат бебка или малкия  Sad
Джули и Костаки са с температура и хрема, очаквам включване и от беба  Sad
Трябва ми детски хирург за пъпа на Коко, май има херния...

# 83
  • София
Честит празник на всички!   bg

Ние мислихме днес да ходим до Велико Търново за тържествата, и даже да изгледаме довечера шоуто "Звук и светлина". Но Рая нощес вдигна Т и се отказахме. Тя от няколко дена е хремава, но сега с тази Т 38, 5*С не ми се рискуваше. Миналият четвъртък бяхме на рожден ден в едно клубче в Люлин. Клубчето беше голямо и имаше достатъчно място за игра, но беше мноооого студено вътре. А и знаете какво е времето напоследък - как не им дойде на ума до пуснат малко отопление вътре не знам. Макар че не видях нито радиатори от парно, нито климатик. Само в Стаята с батута имаше едно малко радиаторче под прозореца.

Ели, Атракция,  за какво имуностимулатори говорите?

Краси - добре дошли на родна земя. И дано ви се разминат настинките от смяната на климата.

Някои има ли представа кога почват представленията в Кукления театър? А къде другаде играят подходящи пиеси за детковците?

Рибче - как е ученичката? Не си се включвала скоро да кажеш първите впечатления.

Nin_ka - много красиви снимки. Боби е голям чаровник. А морските снимки от Ахтопол ли са, или на мен само така ми се струва?

Rumyana - да ви е честита розовата лентичка  smile3531. и както казва Рая ще си имате "женско царство" в къщи.

Amaryllis - нямам познати лекари, но пращаме  Hug на Коко. Дано не е сериозно.

# 84
  • БГ
Здравейте, мамета и сладки дечица!!!   Hug  Аз днес съм на работа... и хич не ми е празнично, но няма как, стягаме се за поредния панаир. Марти днес не е на ясла и се гледат с бабата от Пловдив, през уикенда хем й погостувахме, хем си я взехме за днес.

Честити поводи на всички, които съм пропуснала, бъдете живи и здрави и много щастливи!!!  Heart Eyes

Rumyana, чудесна новина!   bouquet

Краси, добре завърнали се, дано бързо се аклиматизирате и се разминете с болести!

Олимпия, няма ли начин с лепенки да се оправи положението? Ако все пак се наложи операция, знам че не е много тежка и децата бързо се възстановяват, сина (на 1г6м) на мой колега претърпя такава и за около 10 дни малкия си търчеше наравно с другите дечица.

И аз вече се замислям за имуностимуланти, но доктора нещо се опъва, да видим, дано скоро стигнем до консенсус. Ваксина скоро не сме слагали, нямам идея дали е време за поредната игла Акт-Хиб, май, трябва да питам, а противогрипна може би няма да слагаме?!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!    bouquet   Желая ви слънчев ден!!!

# 85
....Аз днес съм на работа... и хич не ми е празнично...
Ами дъщеря ми днес влиза в хола и вика:
"Честит празник, БЪЛГАРИ!!!''  Laughing  Laughing  Laughing
мъжът ми е грък, аз съм половин българка, Джули е 75% българка, бебетата са 50% гърци и по25% българчета-русначета, та голям празник е за нас  Joy  Joy  Joy

# 86
Ели, Атракция,  за какво имуностимулатори говорите?

Давам едни витамини-    ADLiquid™ For Kids ( тук има цяла тема за тях) , както и Енгистол. Педиатърът препоръча да му давам и Респивакс, което според мен изключва противоргипната и съм в една чуденка  Thinking

# 87
Здравейте скъпи майчета  Hug  bouquet Hug  bouquet Heart Eyes  bouquet Hug,
Благодаря Ви от сърце за пожеланията за малкия ни мишок и  рождения ми ден,черпя ви със закъснение ,но имах юбилей навърших 30 годинки:

имахме проблеми с интернета и затова се включвам чак сега,
нещата за сега вървят много добре ,Коки си хапва и спинка ,а Боби е много щастлив батко постоянно иска да помага ,гали бебето и да си играе с него Laughing Laughing Laughing, ще се опитам да кача малко снимки утре Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХАРМАНИ И ДИДУНЧО,
САМО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ, УСПЕХИ ,ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!!!

радвам се Hug ,че чета само хубави новини около всички Ви,
приятна  топла вечер от нас и хиляди целувки  bouquet

# 88
Ужас  Shocked,мамчета  помощ  ooooh!, какво е станало с нашето албумче немога да вляза и снимки немога да кача  ,мола някои да ми помогне,че  Tired.......
Благодаря предварително  Hug

# 89
  • София
Botzi, аз нямам проблем с влизане в албумчето.
Потребителско име mami
парола  bebe

Атракция - изчетох цялата тема за ADLiquid™ For Kids, но останах с впечатлението, че в момента в който се спре за почивка и децата ги хваща настинка, лекувана в повечето случаи с АБ. Ще питам педиатърката ни за него, макар че се съмнявам да го е чувала.

Общи условия

Активация на акаунт