Благодаря Ви за поздравите
моми4ета .ЗА хепатитната ваксина и на нас предстои, а менингитна има някаква но не знам какъв вид, в Пентаксима, та педиатърката каза 4е другата идвала леко излишна.
Аз също се замислям за смяна на работата. Сегашната ми е идеална оба4е за майка с дете- министерски 4иновник съм и откъм болни4ни и отпуски е подходяща, откъм заплата е зле. Имам усещането, 4е се деквалифицирам ве4е. Иска ми се да се върна в 4астния сектор, където перспективите са по-добри, но пък сигурността е по-малка, но пък да се заминавам с нещо ново и интересно, защото рутината ме смазва. Всъщност за на4ало имам амбициозната цел да изкара 3 езикови интензивни и да си опресня малко това кето знаех преди и един шофьорски курс, който ме плаши до смърт. Аз ще съм блондинка зад волана и ще ми трябва яркозелен и звукоозву4ен танк. САмо ми остава да намеря време за всичко това.
Сашо е цар на царете в яслата. цяла му група отиде в градинска първа и той остана с новите бебета. тях ги взимат в 12,30 и той остава да си спи до 17,30. после ни подлудява у дома до 12 ве4ерта с песни и танци. Ужасно ми е кофти, че се раздели с децата, с които е от бебе, но имам обещанието на директорката 4е февруари ще го прехвърли. Дано го спази и да не се забравят с приятел4етата си до тогава.
Амарилис, какъв хирург по -то4но. Ли4ни впе4атления нямам,но знам 4е доц. Оги Бранков , който пише тук във форума, е един от корифеите там.
Да! От нези, които са като картинка и имат очертания, къде да сложиш парченцата върху "очертаната" дъска... Някой разбра ли ме?
. Бужи го гледа свеки 1 седмица, после 2 седмици майка и следва ясла. Захранвам го постепенно, почнах имуностимуланти и витамини, дано го позакрепи. Вие давате ли такива и ако да, какви? А противогрипна ваксина ще им слагате ли?

. и както казва Рая ще си имате "женско царство" в къщи.

, какво е станало с нашето албумче немога да вляза и снимки немога да кача ,мола някои да ми помогне,че
.......