ФЕВРУАРЧЕТО мечтай лятото да няма край

• 25 407
  • 279
  •   1
Отговори
# 90
привет, ад ликуид давах миналата зима и не мога да кажа, 4е съм доволна от ефекта. за разлика от него от пневмо 23 определено имаше полза. 

# 91
  • София
Привет в тоз хладен ден  wavey

Руми, страхотно, ще го чакаме розовото stork-girl

Олимпия, не, Кали няма Пентаксим и затова отделно й сложих Акт хиб, след 2 годинки приемът е еднократен. Кали е с ваксините по каса  Peace 
Коко как е, има ли оплаквания , дано не се наложи операция?!

Краси, добре сте си дошли, чакаме те да разказваш и показваш  Grinning

Иринополис, в Арените има детски представления, но трябва да видиш програмата. В едно клубче в НДК / бившето Мултиплекс/ също сме ходили, мисля че четвъртък имаше представление. В Овиес в Мола на Хемус също се сещам, че има, изобщо има на доста места  Wink

Боци и при мен се отваря албума.

Чао и лек ден     bouquet

# 92
Здравейте  Flutter Hug Flutter,
Олимпия как е Коки днес и двете принцеси,дано нещата се развият с добър край  Praynig Hug!!!
Краси хайде дай снимките насам  smile3508,
ох голям проблем немога и немога да отворя снимките, давами ,че не намира тази страница ,явно си имаме проблем с интернета Crossing Arms Thinking, писна ми !
иначе сме добре днес бяхме на по-дълга разходка отвън / половин часова Joy Laughing/, Praynig времето да е хубаво тази зима,че да ходим по разходки Thinking,
приятен ден  Heart Eyes

# 93
  • София
Здравейте!

Къде изчезнахте всички?

Ние горе - долу сме добре. Рая е на антибиотик от вторник, и утре баща й ще я води на контролен преглед. Говори носово, но няма сополи. Не кашля, не вдига Т, но сливиците й са много уголемени и имаше гной по тях.
 Аз пък си влача едно болно гърло вече близо месец. Ту се оправи, ту пак почва да ме дразни. Днес за капак още от сутринта се намокрих в дъжда и цял ден ми беше студено. В работата ми помещението в което стоим е доста голямо и за сега се топлим само с една малка печка Елва, работеща само на един реотан.

Ели - мерси за инфото.

# 94
Здравейте, сладурковци!
Това да се чува тук - все хубави новини  Hug Поздравявам рожденничките със закъснение, но голяма топлина и умиление!   bouquet

Нашата ученичка се справя чудесно, много е щастлива, че ходи на училище и има вече няколко шестички  Flutter Учителката я похвалила пред нашия тати, че детето чете като второкласничка  Mr. Green , абее, направо си е напред с материала. Дано не й доскучее докрая на годината /но се съмнявам, защото много се кефи, че е в компанията на много деца - 27/.

Скоро пак ще се включа, целувки от мен и весел ден!!!

# 95
Къде се изпокрихте???
Аз вече седмица боледувам в пакет с трите деца - каката домъкна вирус от училище  Sad
Хреми, кашлици и температури - направо ми писна вече  Crazy
Рибката, браво на ученичката   bouquet
Константин падна и си сцепи устната на три места, та тичахме болни в Пирогов - слава Богу, не го шиха!
Пишете нещо де, къде стеееееееееееее?

# 96
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Ето ме и мен Grinning Позагубих се няколко дни, бяхме на почивка на Велинград, а преди това колегите ми се изредиха да излизат в отпуска и беше лудница при мен. Днес се връщам на работа с мисълта да изляза след някой друг ден пак в отпуска, ама уви - 2-ма колеги болни и екипът пак е в съкратен вариант, няма възможност за отпуска. Confused Като ми остане малко време ще кача снимки Wink

ЧРД на Боци, Дидунчо и Хармони! Малко със закъснение, но пък от сърце Ви пожелавам сбъднати мечти и много любов в семейството!

Аз вече седмица боледувам в пакет с трите деца - каката домъкна вирус от училище  Sad
Хреми, кашлици и температури - направо ми писна вече  Crazy
Олимпия, при нас се задава същото. Руми още преди да заминем на почивка беше хремава, но без Т и педиатърката даде само капки за нос и Биопарох за гърлото. Там уж й беше минало, но от вчера пак е с хрема и вече взе да ми писва. Пък аз нали съм бременна гледам уж да се пазя, ама то не може...Само вика след мен "Искам маама", спи до мен, гушка се в мен, а аз още се държа, ама не знам до кога.
за хернията - аз имах подобно съмнение пролетта, като че ли й беше надуто пъпчето от горния край, обадих се на една позната докторка и тя ме посъветва за какво да следя (да не се надуе повече, да не стане червено, да не я боли и т.н.) и каза, че не е спешно, накрая си мина от самосебе си, а това за сцепената устна наистина е много неприятно. Голям палавник е тоя Коки  Rolling Eyes
Имуностимуланти не давам, но сега като оздравее ще я пускам на ясла и си мисля да давам някакви, педито каза, "Като му дойде времето ще ти кажа". Допълнителни ваксини не съм слагала и като ви чета взех да се замислям  newsm78
За пъзелите - нашата леля като си дойде лятото подари на Руми пъзел с Мечо Пух и то доста голям (78 части е). Румяна взе да го разпилява отначало и аз малко се ядосах, казах че още е малка за пъзели, мислех даже да го скрия за по-нататък. Обаче тя прояви такъв интерес, караше ме да й го нареждам почти всеки ден, като все повече ми помагаше. Накрая й купихме един детски (28 големи части - някъде 5см/5см) и него вече го нарежда съвсем сама, има още 3 пъзела вкъщи (по 48 части), с тях също се справя доста добре и може и сама да го нареди, стига да е по-търпелива. Като й омръзнаха купихме още един и още един...всичките с Мечо Пух естествено  Laughing Така вече си имаме цяла колекция и вечер с кеф си ги вади един по един и ги нареждаме Flutter
Другото й любимо занимание в момента е да строи голяма къща от конструктор, в нея нареждаме "приятелите" (това са всички плюшени играчки, които има). После ги храни, къпе и т.н. Изнуди ни да й купим всички приятели на Мечо Пух, покрай книжките които четем Laughing Сега имаме над 20 плюшки и ги подмята насам натам Rolling Eyes
Мами, вашите момиченца почнаха ли да си играят с кукли? Аз също не съм си играла много с кукли като малка, но се надявам тя да си играе повече. Руми има 3 бебета с разните му там аксесоари, с които изобщо не иска да си играе. Мисля си, че вече е време, нали все пак чакаме бебе  newsm78
Стана дълго...ама така е като не съм писала много време  Wink
Чао и оздравявайте!

П.П. Загубила съм листовката на Зимафлуора (капки). Доста време не бях давала покрай темите против това във форума, но след консултация с педи и зъболекар, реших да почна да давам пак. По колко капки се даваха? А за бременни помня, че беше след 5 месец, ама по колко капки? Ако някой знае  Praynig

# 97
Здравейте, милички!
Да се включа за пъпната херния. Сузи имаше като мъничка от много рев  Confused По принцип не би трябвало да има болка, просто пъпчето излиза по-напред от една дупчица /която не би трябвало да се появява на тази възраст като на Коки, защото коремните мускули вече са се пооформили и заякнали/. При момченца по-често срещаната херния е свързана с половите органи, една консултация с педиатър ще даде инфо дали има проблем или не /или с хирург/.

Кате, и ние ходихме наскоро до Велинград за 2 дни, бяхме в бунгало, на 1км от града. Изкарахме си чудесно, насладих се на чист въздух и спокойствие.

Хубав и слънчев ден, целувки!

# 98
Благодаря за мненията за херния...При Костаки пъпчето излиза изцяло, като копче на асансьор е  Confused Но само при скачане или плуване, през останалото време се прибира  Rolling Eyes
Малко летни снимки от нас - с тати, кака, баба, дядо, съседчета и др.
olympia75.multiply.com
Имам още доста, но са във фотоапарата...
После пак Simple Smile

# 99
  • БГ
Хайде и аз на хоризонта!!!  Hug

Олимпия, страхотни снимки!!! Искаме още!!! Дано бързо се възстановите и не ви спохождат повече вируси!

ribkata, браво на Сузи, много успехи в училище и занапред й желая!

Катерина78, привет! Успешно начало в яслата на Руми!

botzi, как са момчетата, слушкат ли те? Хайде, чакаме снимки!!!

irinopolis, как е Райчето?

Аз днес и утре не съм на работаааа  Flutter  цяло чудо!!! След като работихме на 22-ри, участвахме на изложението в Ехро, София, и в ограничен състав трябваше да избутаме натоварена седмица, шефа каза - хайде, чао и ще се видим в сряда!!! Някои празнуват байрям и ние покрай тях намазахме с два дни почивка!!!  Party  Доволна и щастлива съм, времето тук е чудесно, цяла сутрин се мотах по кафенета и магазини, а от обяд насам чистя като побъркана в къщи. Утре съм решила да отида на фризьор! Марти е на ясла, миналата седмица изкара тежък вирус с разстройство, а аз през цялото време си мислех, че е изстинал,   Embarassed   добре че все пак направих консултация с педито и своевременно взех мерки, че можеше и още да се проточи.

Atrakcia, миналата есен Марти изпи две шишета ADLiquid™ For Kids и въпреки това всеки месец беше с антибиотик, явно при нас не действаше, все още търся идеи за тази есен и май закъснявам, но и доктора не ще нищо да ни изпише, та незнам дали изобщо ще ползваме имуностимуланти?!

Хайде, желая ви приятна и спокойна вечер и успешна нова седмица!!!   bouquet

# 100
  • София
Здравейте!

stefaniika - Райчето е добре. Оправи се доста бързо. Даже мисля тези дни вече да я пускам на градина. Изследванията й са готови, и утре баща й ще ги занесе в градината.

ribkata - Много се радвам, че кака Сузи ходи с желание на училище.

Amaryllis - как сте? Пооправяте ли се вече? Времето е ужасно, и май почти няма къща в която да няма поне един настинал...Разгледах снимките - много са хубави, а Джорджи е много чаровна.
 На Рая пъпчето също често излиза на вън, но не съм го взела присърце. Миналото лято слагах лепенка по едно време, ама тя нещо не я търпеше, а аз не бях особено настоятелна.

Катерина78 - Рая отдавана си играе с кукли - завива ги,. храни ги, разхожда ги с количката...А онзи ден си вдигна блузата и даже "накърми" едното бебенце.  Пъзел все още не може да реди, но мен ме кара все да й го нареждам.
 Ние бебе не чакаме, но Рая все ме пита "Кога ще излезе и нашето бебенце? А то в коремчето ли ти е?"
 Одеве измъкна от гардероба ми горнище на една зимна пижама, което отдавана не съм обличала. И ми казва "Аз това го помня. То е като бях бебенце". Питам я, кой и е казал, и от къде знае, а тя "Ами от снимките. Ти там си с него".

# 101
Здравейте пак! Добро утро на всички!
Вчера бяхме поканени на детски рожден ден и аз целия ден бях много скептично настроена - не ми се ходеше. Отидохме все пак и след половин час: Рони пребледня като платно за секунда, после каза ОХ и се хвана за коремчето и оттам като избълва един фонтан и през носле и през уста  #Crazy Направо се втрещих, досега не ни се беше случвало. Повръщахме си и навръщане в колата, и вкъщи, и през нощта... Днес пийна малко водичка и още не ги е върнала  Praynig Явно е слязло надолу, защото я удря на разтройство... Днес ще си се гледат с татито.
Извинете за сутрешния омазан постинг, но се чувствам много кофти!

Пак ще ви пиша днес!

# 102
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
В Пловдив е хубав слънчев ден, а мен ме втриса и ми идва да си легна някъде и да спинкам...Уви, имам много работа и няма на кой да я прехвърля.
Руми все още е сополива и даже покашля. Мисля да я водя на лекар, но чак в събота, че с тоя Панаир са такива задръствания  ooooh! Дано устиска положението до тогава. На мен пък тая нощ ми се разтече носа изведнъж и почнах да кихам, даже стреснах мъжо  Laughing Събуди се и ме погледна втрещено.

Олимпия, вие как сте?

Рибче, тук върлува от този грип, повръщане, разстройство, май направо дават антибиотик, но нека лекаря го прецени все пак! Има много разновидности - къде само с повръщане, къде само с разстройство, къде само с болки в корема. Минавал иначе за 2-3 дена. Вкъщи сме по-податливи на хремите и кашлиците, това с разстройството мен и малката трудно ни лови, даже не си спомням Руми да е имала разстройство някога и дано да няма  Praynig

Иринополис, браво на Рая! Жалко, че не чакате бебе, щеше да ти помага много.
Да ви кажа моята Руми е става все по-привързана към мен и направо се плаша. За бебето още не сме говорили вкъщи, ама тя постоянно иска да й се обръща внимание и ревнува даже от баща й - не ми дава да си говоря с него, не дава да се гледа ТВ, само да четем приказки, нареждаме пъзели, строим къщи, все покрай нея. Може да яде сама, но напоследък иска да я храним, а през нощта и сутринта направо почва да плаче за мен с думите "Искам мама". Не мога да си представя да ме няма 2-3 дни. Цяла седмица бяхме ден и нощ заедно на Велинград и беше същата работа - колкото повече даваш, толкова повече искаш, а аз си мислех, че задето ходя на работа. Тая сутрин ми каза "Стой при мен мамо, докато се наспя, после ще ходиш на работа!"

Стефи, яслата май ще почака с тия хреми и грипове, няма да я пусна преди да е оздравяла напълно! Naughty Благородно ти завиждам за почивката...и нас така да ни пусне някой Tired

Никой ли не дава Зимафлуор за зъбките   newsm78

Чао за сега и оздравявайте!

# 103
Здравейте и от мен.
Доста отдавна не съм писала,но до сега нямах Интернет. Sad
Първо да се похваля с втората си рожба.На 27.08.08 ми се роди момче тежеше 3,430 кг. и 52 см..Казва се Цветомир.Баткото тръгна на градина и леко по лека взе да свиква.Голям помощник ми е,е малко и не слуша.Може би ревнува и за това прави толкова бели,не знам при вас как е?
Бързо ли свикнаха децата с братята  и сестрите си?Иначе бебчо се развива доста добре,за един месец вече е качил 1,300.
Второто нещо с което искам да се похваля е че вече си имаме собствено жилище,всъщност това е причината да нямам Интернет,местихме се до сега.
Еми това е за сега,оставям ви,че малчо иска да му обърна внимание. Grinning
Желая ви лек и спокоен ден.

# 104
Данида, да ти честита рожбата блага!!!  Честито ново жилище, нека да преобладават повече хубави моменти в него, детски смях и семеен уют!  bouquet И не се притеснявай за баткото, с много любов се постигат големи резултати, само търпение.  Hug Моята Сузи много ревнуваше /и сега де, но по-малко/, гушкаше ме и ме целуваше през бебето, когато кърмех  hahaha Но сега си играят много, обичат се, карат се... постоянно повтарям, че са любими сестрички и трябва много да се обичат.

Иначе Рони днес няма повръщане, ударило я разстройството горкото  ooooh! и тати я черпил с компот от дренки  Mr. Green Спала е от 9:30 до към 12ч, за да си навакса среднощното будуване.
Не знам казах ли ви, че днес госпожата казала за Сузи, че е най-напред с материала спрямо целия клас и малко скучаела, затова била по-буйничка  Joy  Толкова съм горда, че ще се пръсна  Laughing  Heart Eyes

Целувки на малчовците и много усмивки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт