СЕПТЕМВРИ е от бебета дъждовен, за нас е месец най-любовен!!!

• 14 350
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Ирини стискам палци да преминат контракцийте....дано са фалшиви, а ти не го мисли много..няма как да промениш нещата ако е писано ще стане!
 Rolling EyesЗнам как се чустваш, аз много се изплаших с моята контракция вчера ...толкова че чак не казах на милото вкъщи да не го стряскам  и него... ooooh!
Все пак бъди спокойна всичко ще е наред  Hug

# 166
  • София/Русе
Цвети, (щях да напиша dj цвети вместо dr) Simple Smile ще напишеш ли координати на тази лекарка срещу пазара тук, ще съм ти благодарна, че и на мен не ми е далеч, а не съм си избрала още.
Стискам палци на Ирини - няма да раждаш още, Ирина - да се оправиш бързо и детенцето ти да е добре, на Бизу - дано всичко се нареди, както трябва !!!

# 167
Ирини, дано да са само подготвителни контракции. Ако все пак се почва - ти пожелавам максимално безболезнено и леко раждане!

Добра вечер на нощната смяна. Преди 2 години, когато се роди моят юнак, много малко бебета се родиха в предишния месец. От отчетната ни тема за май 2006 имаше само няколко априлчета. А сега при нас - имам чувството, че всички бебета избързват. Даже и аз се бях притеснила да не започна да раждам сега, че все още не сме готови.
Но като гледам спокойствието на мъжа ми - и да се роди след 2 месеца, той пак ще си мисли, че има време и ще си играе....

Мирка, говори ли с Асето за силиконовите зърна? Спомням си, че претъркваха кожата и не се препоръчваха. Ако може да кърмиш без тях - мисля, че ще ти е по-лесно. На мен много ми помагаха кремчетата за разранени зърна. 

В тази връзка да разкажа за мъжа ми - вчера реши да си намаже ръцете с крем. И вместо да вземе крем за ръце, взел крема за разранени зърна. Като го видях - изтръпнах. Аз още не го бях отваряла и го пазех за болницата. Казах му, че не е крем за ръце, а той каза - е, нали е за ранички, значи е добър...

Добре дошли на новите бъдещи мами. Хубаво е, че се записахте. Леко и безпроблемно раждане!

Мисля да си лягам - лека нощ на всички Simple Smile

# 168
  • София
АдашчеPraynig Praynig Praynig нещата да се развият по най-добрия възможен начин за теб и дъщеричката ти!
За мен - ами не знам - той каза, че имало няколко тромба, пълни с кръв и ще ги извади да ги изреже. Така и направи. Май това бях част от възлите на хемороида  newsm78. Всъщност не знам какво беше  newsm78 Но току-що се събудих от болки в областта, в която ме рязаха  #Cussing out
За Павчо - продължавам да наблюдавам  Praynig
sisinka87   welcome

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 03:28 от *Ирина*

# 169
Ирина, радвам се че малкият не е пострадал много много. Няма как, май мъжките са такива, и аз трябва да се подготвям сигурно. Надявам се дупарата да се чувства по добре скоро. Имаш време да се лекуваш.

Иринии, пий вода, поне да си сигурна че контракциите и цялата тази ситуация не е предизвикана от дехидрация, което е лесно да се постигне в жегите там. Стискам палци малката стои спокойно за исвестно време.

Пееща, и аз да се включа и потврърдя, че такова чудо като мерене на таза тука изобщо не се и прави, толкова е полезно. Никой не може да каже колко ще се разтегне всичко и колко ще се свие главичката на бебо. Просто според мен е още една удобна причина за тези 'доктори' да ви тикат секциото. Така че ако не искаш да те режат, спокойно си настоявай за нормално.

Флучия, кога ще се върне мъжът ти и къде отиде?

Мерси за хубавите думи относно снимките. Малко весело ми стана, особено като се гледам на какво приличам в момента - червени гурелясали очи, разранен нос пълен с сополи, изтощена... направо за списание съм Wink
Деси, ти не ме гледай там, това са ми най-хубавите ъгли на тялото, няма да си снимам целулоита я. Форма, да, добра ми е, но килцата са си там, повярвай ми. Аз съм с 10 кила повече от колкото бях с втората щерка. Не е малко.

Веч, снимките са направени с Sigma 18-50 1.8. Нищо особено. Да ти кажа нямах план, насилих се да почна и след това тук, там и постигнах няколко хубави кадра. И викнах мъжот за няколко, че ми писна да търча наляво надясно. А кога ще видим повече от твоите?

Днес голямата щерка има състезание по гимнастика, та натам отиваме сега. Не искам да кажа голяма дума, ама май малко по-добре се чувствам тази сутрин...дано, дано, дано. Praynig Praynig Praynig Praynig

# 170
  • София
Шейле, дано наистина си по-добре, че се намъчи, милата и ти. Успех на детенце на гимнастиката!
Странно - тази сутрин никой още не е писал!?  Hug Да не отидохте да раждате?  Hug
Мен все още си ме боли много  Sad и само се моля да не започне раждането, преди да се поуспокои това място!  Praynig

# 171
Леле, момичета, колко сте продуктивни! Докато се наканя да ви чета и ето вече  нова темичка! Ние обикаляхме за легълце за  бебо тези дни и за секцийка за холчето, че ремонта продължава при нас. Дано бебо да си изчака датата, че има толкова неща за оправяне.
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ И НА ПИАФ! ЖИВО И ЗДРАВО И ДА ВИ РАДВА ВСИЧКИ!
На всички останали ви пожелавам приятен и слънчев неделен ден!

# 172
Здравейте момичета! Или по-точно как му казвахме ние, ку-ку!  Wink
Аз съм тук и в момента съм добре. Не съм спала много много,но няма смисъл от оплакване в това отношение. Важното е, че контракциите ме пуснаха. Много благодаря за стиснатите палци!  Hug
Адашко, добрютро и на теб. Дано за малкото ти момче утрото е по-добро от вечерта вчера. За твоите задни неволи се сещам два лекарски лафа. Единият е: гъс, пръст и кръст болят най-много и най-неконтролирано, а другият е: Нещата с три букви болят най-много.  Дупето попада и в двете поговорки и не случайно. Чудя се този доктор след като те е резнал, за колк овреме е прогонозирал, че ще зарастне напълно мястото? леля ми я оперираха от хемороиди и... седмица беше на легло и щадящ хранителен режим и още седмица й трябваше да се поокопити. Твоето не етакава операция, но все пак - рязане е, а и си бременна. Каква му беше прогнозата на "специалиста"?
Шейле, айде чакаме ви с медал!Радвам се, че си мааалко по-добре.
Луси,  добре че се разписа!
Страйпи, логиката на моя мъж е като на твоя  Laughing най-редовно го хващам, че си маже ръцете с какаовото ми масло  Rolling Eyes
Днес си мисля да не излизам много-много и ще ви държа под око.

# 173
Добро утро,момичета-кокичета Hug
Иринии-кръстосвай краката на възел,ако трябва-ама малката да не бърза с излизането GrinningСтискам ти палци да са фалшиви тревоги Praynig
Иринка-представям си как те боли......милата Hug
Шийла-и ти да се оправяш бързо PeaceИ успех на дъщеричката.
Момичета,като чета как на всички едва ли не тазовете са "тесни" и ми става смешно.Що за понятие е това???Още повече поставено месеци преди термин.Костите започват да се отварят и да правят път за човечето непосредствено преди раждането.Глупаво е млади,здрави момичета да лягат под ножа по тази причина newsm78.Само,обаче искам да кажа-не само лекарите са виновни за това масово раждане със секцио!!!Нека не ги обвиняваме и слагаме всички под един знаменател! Имам доста познати момичета/ млади!/,които сами искат да ги режат,с глупавия мотив "Ами страх ме е",или "Ами после след нормално раждане пак ги режат" Rolling Eyes
Хайде лек ден на всички и  welcome на новите майчета.

# 174
Добро утро, мамета!
Ирини, много се радвам, че с малката сте добре и контракциите са отминали! Като ти прочетох първия пост от снощи и много се притесних, но ето, че нещата са се успокоили! Наистина почини си днес добре и си лежи повече! То нали пак ще е жега навън и не е препоръчително да се моткаме с коремчетата Simple Smile
Шейле, успех на дъщеричката ти днес! Сигурна съм, че ще спечели! А мъжът ми отиде до Пловдив. Трябва да си вземе свидетелството за раждане оттам, понеже най-накрая си намери работа и му искат свидетелство за съдимост, а то се вади срещу оригинал на свидетелството за раждане! Абе бюрокрация! В понеделник ще ходя до съда да му подам документите, защото на него тогава му е първият работен ден! Та за работата съм много щастлива, но още не ви бях казала, защото исках да изчакам всичко да потръгне! Но голям камък ми падна от шията след 2 месеца търсене. Парите пак не са много, но фирмата е голяма и дават перспективи за развитие. Дано се чувства добре там, защото на предното място имаше доста трудности. Та това е моята радост, мамета! Най-накрая нещата малко се подредиха и се поуспокоих! А от Пловдив той ще вземе и колата на баща му, за да може като тръгне да излиза бебинка и да имаме транспорт, че без кола си е много страшно. Днес го чакам да се прибере и да си го нагушкам и нацелувам!
Сисинка 87, добре дошла при нас! Кажи си, ако искаш датата на термина и пола на бебчето, за да те включим в списъка.

# 175
Йееее, Флучияяяя!!! Чудесна новина за работата на мъжа ти!  Hug Много се радвам. Дано се окаже хубава за дъблго време и да ви еспокойно отглеждането на бебешора!
Уанде, стискам краци  Wink По тоя повод се сещам...преди няколко дни имах слеща с една дама по работа. Аз облечена с рокля, с токче - все пак служебна среща и жената ми казва - Извинявай, че си позволявам да се бъркам, но недей така да си кръстосваш краката. И аз  Shocked викам: Защо? И тя: Ами не е хубаво, бебето може да се върне нагоре  Shocked Какво да й кажа... а жената е образована, френска възпитаничка накъм 50 години, печена... По едно време без да се усетя пак си кръстосах краката и тя пак: Ето пак си кръстоса краката. Не е хубаво, да знаеш!
А за секцито - уважавам всеки информиран избор. Уважавам дори недотам информирания, но ЛИЧЕН избор, а не избор на доктора. Все пак телата са наши!

# 176
Глупаво е млади,здрави момичета да лягат под ножа по тази причина newsm78.Само,обаче искам да кажа-не само лекарите са виновни за това масово раждане със секцио!!!Нека не ги обвиняваме и слагаме всички под един знаменател! Имам доста познати момичета/ млади!/,които сами искат да ги режат,с глупавия мотив "Ами страх ме е",или "Ами после след нормално раждане пак ги режат" Rolling Eyes
Напълно съм съгласна! Не мога да разбера мотива "страх ме е". Като те е страх от мечки, не ходи в гората. Още веднъж благодаря за съветите ви! Наистина ми бяхте много от полза!   bouquet
Шейла, стискам палци на дъщеричката ти, а на теб по-бързо да се оправяш! Вчера съм се прехласвала и аз по снимките!!!!
*Ирина* , как си?
Хаха, това краката ме разби;))) Аз пък знам, че не е хубаво заради разширени вени, спукани капиляри и целулит. Но това за бебето беше върхът;))
Хубав ден на всички! Днес подозирам, че ще има нови мами;))

# 177
ей, какво ли стана с ради78?

# 178
 kaffeetrmker_2 Добро утро и от мен, ама вие страхотна нощна смяна сте заформили.
Ние днес ще пререждаме стаята и ще сглобяваме леглото на бебка, но първо малко на пазар. По-късно ще се обадя да взема координатите на педиатърката и ще ги постна, за всички които се интересуват. В този кабинет работели две докторки   costumed050  costumed050 - и за двете има добри отзиви. Всичките ми познати които живеят наоколо си водят децата там. Хайде до после.

# 179
  • София
Адашче, колко се радвам, че си добре!!! Малее, две деца съм родила и за пръв път се сблъсквам с предварителни болезнени контракции (на мен точно те ми докараха проблема). Не съм и подозирала, че е възможно да ме боли толкова и на следващия ден - все едно не е било  ooooh! И гледам, че не е само при мен newsm78
"Специалистът" дори беше "учуден", защото не ми било по-добре още от ставането от леглото при него  Shocked Ако до понеделник не ми намалее тази болка, не знам вече какво ще правя  Cry
П.П. Аз дори и да искам, много отдавна не мога да си кръстосам краката.  Embarassed Но ако можех - щях да го правя  Joy Joy Joy /с удоволствие/
Флучия, чудесна новина  Hug Радвам се за вас и дано всичко да е ОК!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт