СЕПТЕМВРИ е от бебета дъждовен, за нас е месец най-любовен!!!

• 14 346
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета два дена имаме голямо затишие, няма нито едно бебче!Май тия дни ще има бум на бебета!Незнам за вас но аз вече нямам търпение да родя, пък и то времето ми доста взе да наближава!Направо ми омръзна вече, всеки като ме види и ме пита "Ама ти още ли не си родила?!"А във вкъщи са се събрали цялата рода и само мрънкат"Айде разждай вече!"Направо полудея вече!

# 181
Някой бешеш питал за болките ниско долу. Ами и аз ги имам от 3-4 дена. По  раззлични са  Thinking Не са контракции /те мн зачестиханапоследък,  буквално при всяко движение, но не са болезнени/, не са и  онези, от които се оплаках преди 2 седмици- менструалните. Тези се явяват при движение на бебчо като бута с главичката ниско долу,  и са ужасно силни. Като прорязване с нож  ooooh! усещам ги в целия таз и към опашката та и нагоре към гърба а даже и надолу по бедрата се "разлива"  болката. Уж са за няколко секунди ама ми настръхва косата от тях. Моля се бебо да изчака ощещ че докторката ми е  в отпуск до 02.09 а мн държа тя да си ме изражда. Иначе сме добре в сряда бях на консултация към 2700 е младежа мн ниско разположен. Имам намалено количество на околоплодните води но били достатъчни все още. Взе ми вагинален секрет за проба и ми изписа някакви глобули да слагам вагинално от др петък, били за профилактично пречистване от инфекции на родовия канал  newsm78някой да е чувал нещо по въпроса????

Сега да се похваля
Имаме си количка newsm44
Муци  http://www.mutsy.nl/products/4rider/colors
този модел в зелено.
Тук  е момента да благодаря на Uanda,  за това че ми помогна в  избора, като отговаряше на всичките ми питания   bouquet

И понеже се поохарчихме за возилото сега гледам от каквото мога да спестя, та си наших 2  спални компекта, тнзухени плени, един комплект за количката и всякакви кърпички с различни размери дето могат да влезнат в употреба.Чакам свеки днес да донесе бархет та да си ушия и бархетени пеленки. Купих мн хубав и мек вълнен плат за одеалце от един скалд на едро 3 лв ми излезе Grinning сега ще поръчам мъжо да ми купи някаква панделка да го обкантя цялото и да му лепна от онези картинки дето с ютия се слагат да стане като за бебенце.  Взех си и мушама и я пришивам сега на едно хасе а вътре ще слагам вата и хоп меката подложка за повиване  е готова. Абе шев и крйки по цял ден   Joy

# 182
Ирини, Иринка, благодаря ви за подкрепата! Дано наистина всичко да е наред с работата на мъжа ми, защото от моята фирма още не са ми занесли болничния лист в НОИ и не знам кога изобщо ще си получа майчинските от държавата Sad
Беба 28, честита количка и браво на теб! Много се възхищавам на сръчните мамета, които шият и въобще умеят разни домакински тънкости! На мен майка ми шие много добре, едната ми баба също е шивачка, ама аз явно не съм прихванала много много от тези умения Sad Иначе плета добре - на една кука, а и на две се ядва, ама все не остава време напоследък за такива занимания!
Жужа, ако на мен така ми седяха на главата и ми даваха зор, не знам.... Моите роднини още не са се активизирали, само леля ми от Германия се обажда от време на време, ама нали е далече и иска да знае жената Simple Smile
А преди малко мамета слязох до магазина да напазарувам и един дядка супер нагло ме предреди, за да си вземе 2 кутии цигари! Е, направо избеснях! Тия хора са супер нагли!!! Друг път си мълча, ама сега така му се сепнах, че сама се учудих от себе си! Ама по-добре ми стана и ми поолекна на душата! А и продавачката застана на моя страна. Ех, премеждия в чудния квартал "Младост" Simple Smile

# 183
Беба28, честита количка!!! добра инвестиция си направила и със здраве да си я караш. Аз същ оимам от този тип болки - сякаш бебет онатиска с главичка надолу, в следствие на което имам прорязване от влагалището, през тазовите кости, опашката  до кръста. Какви са глобулите, които ти предписаха "профилактично"?

Аз не помня дали ви казах, че шийката на матката ми е напълно мека и готова да с ескъси при продуктивни контракции, а бебка е доста ниско. Та затова вчера допуснах, че ако продължат контракциите, може нещо да стане...

Жужа, тази преса "време е да раждаш" е много натоварваща. Строй ги домашните да не те натоварват допълнително!

# 184
Ку-ку!
Главата ми се къса от болка...ужас. А пих кафе вече. Накрая ща не ща ще вкарам един хап.
Беба, и аз шия, душо. Чаршафи, пелени - всичко се купи на плат и претърпя обработка. Ми така де - като мога да си го направя, що да го купувам (е...в моя случай ми помагаха бабите, щото вкъщи нямам машина).
Флуч, дано му е добре на мъжа ти на новата работа! Хубаво, че ще се успокоиш малко.
Имаше на още хора да пиша, ама така ме цепи тъпанарката, че не мога да мисля...

# 185
  • София
Добрюутро, неделно! И аз да драсна ку-ку за отчета.
Радвам се за всички, на които са преминали нежеланите контракции, проблеми с носа, децата им са ок, имат нови покупки или работата, а на останалите желая бързо да им минат болежките, да спечелят състезанията и да се наслаждаваме на нови желани към момента попълнения или сведения за вече появили се такива Hug
Хубав ден! 

# 186
Айде и аз да изкукам още сме си 2в1 Grinning
Беба честито за количката  bouquet
На Флучия честито на мъж и за новата работа Hug
Шейле дано настинката днес вече да те пусне, че наистина се изтормози милата Hug
Иринка дано и твоите болки скоро преминат Peace
На новите попълнения в отбора добре дошли welcome сигурна съм че тук ще ви хареса newsm51
Ние утре взимаме нашето креватче, нямам търпение вече да го сглобим и да му се радвам newsm68 за матрака се спряхме на "Магнефлекс"
Гледам днес няма още бебчета, ама имам усещането че от утре ще се почне с голям бебевалеж Flutter
Айде лек ден на всички и стойте вътре днес ще е доста горещо Hug Hug Hug

# 187
Дзак! Пак нищо ново на Западния фронт. Снощи ме боляха много костите, схвана ме и кръста яко, та чак накуцвах... А малкия как се боксираше ниско долу, имах чувството, че с юмручета си прокарваше пътя надолу.  Пак един горещ душ и нещата се понаместиха, та успях и да поспя. Днес ми е едно носталгично, тъжно, рева през 5 мин. - май предродилната треска ме е хванала.
Радвам се, че при двете Иринки нещата са се поуспокоили. Не забравяйте да пиете, много е важно. Особено сега на финала.
Добре дошли на новите майчета!
Някой да има новини от Ради? Суити още не е се върнала, но тя обеща да влезе, ако ще се прави на щъркел. Асето едва ли има възможност да пише от МД.

# 188
Шматароче, "Имаше на още хора да пиша, ама така ме цепи тъпанарката, че не мога да мисля..."  Joy Joy Joy Как го измисли това! Заболя ме коремчето от смях!
Вечерница, "Суити още не е се върнала, но тя обеща да влезе, ако ще се прави на щъркел. "  Joy Joy Joy Ох, как ти хрумна! Много яко! Ки-ки! Иначе и аз си поплаквам често често! И без никаква причина и повод! Срам ме е, но после ми олеква!
А за болките, аз нямам такива и не съм имала. Дори контракция още не знам какво е, а магнезият съм го спряла от 2 седмици и нищо. Утре съм на лекар и се надявам да получа яснота от доки, че от 16 юли не знам нищо за бебинка, освен че сърчицето й е добре, понеже й записваме тоновете. Иначе болка имам само, когато дълго съм седяла и като легна и се опитам да се завъртя настрани не мога. Сякаш притискам главата на бебинка ниско долу и много ме боли. Но след 20 минути отминава и спокойно се завъртам.

# 189
привет и аз да се отчета  Simple Smile
в петък бяхме на преглед - бебка продължава да расте  newsm78 и още си седи високо, тоновете й са добре. Доки ме прати в понеделник в ТК да си правя изследвания за алеригии към упойки в Мед. ц-р Вяра, Надежда и Любов (аз имам много алергии). Моят термин е 09.09., но тя отново каза, че ще пренося и ще я дочакам, защото тя от 01-09.09. излиза в отпуска и ще бъде в чужбина. За всеки случай обаче ми даде телефон на своя колежка, която я е предупредила за мен, ако случайно тръгне в този период тя да ме изроди. От 10.09. каза да ходя всеки ден в ТК да ми записват тоновете в 106 кабинет и да й се обадя да ме види, ако все още не е тръгнала може би главичката й не можа да се намести долу и можело да се наложи секцио. Аз обаче не искам секцио, моля се бебка да е послушна и сама да се смъкне. Пък ние с мъжо ще "помагаме" с каквото можем  Laughing Говорихме и за раждането във вода и каза, че това е много хубав метод и родилката се слага във ваната, когато получи около 5-6 см. разкритие, защото иначе и пада кръвното от топлата вода. Ще видим ако се окаже, че имам алергии към упойките, май това ще се окаже най-удачният метод за раждане, защото там не се слагат упойки. Ух, надявам се момичета всичко да е наред и да не се налага външна намеса, а всичко да си стане по естествен път, както природата си знае.
Снощи ходихме на кино и като се прибрахме не можах да заходя добре към входа на подземнита гаражи и си надрах колата, ама много и направо така се ядосах на тъпите архитекти, не са могли да проектират по-тесни рампа и вход за подземните гаражи.. #2gunfire И сега едни разправии със застрахователи, сервиза, който е чак на летището и ще остана без кола поне за седмица, а това значи да стана затворник в нашия квартал - без кола е немислимо да мръдне човек. Мислех си евентуално да я вкараме за ремонт като влезна да раждам, така ще бъде най-безболезнено  Thinking
Днес излизаме извън града малко да се разходим и хапнем на чист въздух. Пооплаках се малко момичета, извинете. Хубав неделен ден на всички. Hug

# 190
Добро утро на всички!!  Simple Smile
Честито на всички обебили се мами!!!  Hug
Сега се сетих да споделя, че баща ми се е родил в срок и НОРМАЛНо, бил е 5,400 кг., а баба ми е около 160 см.!! Ето това се казва широк таз  Laughing хахаххах А моят бил тесен.  Crazy
Да ви питам: търся си педиатър в района на Гео Милев.  Някой дали не може да препоръча нещо???? 10х предварително.  Hug

# 191
Здравейте и от мен

И аз не знам как съм вече. Ужасно ми е топло, не мис е седи в къщи, а имаме хиляда задачи. Искам за последно да излезна някъде и да си прекараме добре. А мъжът ми  е все на работа. Днес и утре е нощна. После заминава в Плевен. И след тоа може да съм родила...
Флучия, много се радвам, че мъът ти си е намерил свестна работа. А за болничните - щом ги подадат в НОИ до 15 дни ще ти ги изплатят. И моите не са подадени - все още не са платили всички заплати за юли и чак след това подават документите към НАП и НОИ. Но да живеят кредитните карти. Плащам с тях. И има 60 дена гратисен период. Да се надявам до тогава да са ми превели болничните.
беба28, честита количка! Възхищавам ти се, че сама си правиш завивките и чаршафчетата за бебчето. Майка ми направи моите за големия ми син. Сладки са. Но този път купих готови.
Нейните още ги пазя - ще са ми за резерва.
Вчера и днес правихме комплекти за спане за момчетата. Поръчах от редут едни комплекти с футболна топка. Но са по-големи и баба и майка ги преправиха. Макси - големия ми син е МНОГО щастлив Simple Smile И съответно аз съм разтопена, че се радва.

Имате ли новини от Асето?

# 192
Относно болничния моя е подаден в НОИ на 4 Август ама за сега нищо не са ми изплатили. Те по принцип гадовете ги бавят доста, така че по рано от 4 септември не вярвам да ми ги вкарат в картата. А така добре биха ни дошли в момента Flutter

# 193
КУКУ  Hug Heart Eyes

Запис от мен с днешна дата! Благодаря на всички мамички, които ми вдъхнаха кураж, вяра и сила. Аз по принцип не се отчайвам лесно и гледам позитивно на нещата! Надявам се докато родя да остана в този апартамент, а после да мислим какво да правим! Peace Praynig

Направих си прословутата последна фотосесия, която е доста любителска, но ме изпълни с много любов, защото на нея съм с любимата си племеница и големия човек в корема!  Heart Eyes
Ето и снимките, надявам се да ви харесат Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277193

Флуч, радвам се за вас и за светлината в тунела! Стискам палци, наистина работата на мъжа ти да му допадне и всичко да е ОК! Hug

Ирини, лежи повече мила, знам че не те свърта сигурно, но е рано бебка да излиза! Heart Eyes

Шейле, много радост да ти донесе малката ти гимнастичка!  Simple Smile

Забравих какво щях да пиша...ама като съм блейка и ми е жега  ooooh! Още чакам да се появи  човека , с главо Ч за мен  Peace

# 194
Ку-ку
Айде бе къде го това захлаждане бееееее #Cussing out #Cussing out #Cussing outСедя и се топя в собствените си мазнини вече!!!Не мога да дишам!Само като мисля и се точат едни реки от мене!! #2gunfireВкиснах като претакано зеле!!!
И сегаааа-Много се радвам,че Иринии все още стиска кълките и беба няма да я пуска толкоз рано!!Мамче дръж се да натрупа още мазнинки бебочка Hug
Иринка мила айде дано те отпусне тая гадост най-сетне,че направо не знам как издържаш още!! Sad
Флу много се радвам за мъжлето ти!! Peace
Какво стана с Ради-тя отиваше май снощи към болницата и не се е отчела все още newsm78Мирише ми на бебе newsm68
Шейле медалистка да се върне дъщеричката ти  bouquet
Беба поздравления за количката! Laughing
Докторке само да ми е наблизо и я грабвам тая докторица тъй да знаш Mr. Green
Аз отивам да се чекна в банята да мия!!Мойто мъж обеща ама ей го на!Цяла сутрин ходи с ръка в гащите/дет се вика/и сега формула седнал да ми гледа  smile3511 smile3515
За болничния-аз го чакам не по рано от края на септември!А даже не знам и какво точно чакам!! smile3506
Ш'ма извиняваш ама Bizu ти още ли не си родила!!Айде де..време е вече

Общи условия

Активация на акаунт