Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да променя потребителското си име в профила?
Как е Иринка и нейното дете в момента?
Как мога да облекча дискомфорта от хемороиди по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да променя потребителското си име в профила?
-
Как е Иринка и нейното дете в момента?
-
Как мога да облекча дискомфорта от хемороиди по време на бременност?
Форумът предлага различни съвети за справяне с хемороиди по време на бременност, включително използването на компреси със смрадлика, приемането на лекарства като Детралекс и споделяне на съвети за намаляване на солта в храната. Освен това се споделят лични истории и опит относно справянето със симптомите.
-
Как да се справя с отоците на краката по време на бременност?
-
Как да облекчим киселините по време на бременност?
Не са контракции /те мн зачестиханапоследък, буквално при всяко движение, но не са болезнени/, не са и онези, от които се оплаках преди 2 седмици- менструалните. Тези се явяват при движение на бебчо като бута с главичката ниско долу, и са ужасно силни. Като прорязване с нож
усещам ги в целия таз и към опашката та и нагоре към гърба а даже и надолу по бедрата се "разлива" болката. Уж са за няколко секунди ама ми настръхва косата от тях. Моля се бебо да изчака ощещ че докторката ми е в отпуск до 02.09 а мн държа тя да си ме изражда. Иначе сме добре в сряда бях на консултация към 2700 е младежа мн ниско разположен. Имам намалено количество на околоплодните води но били достатъчни все още. Взе ми вагинален секрет за проба и ми изписа някакви глобули да слагам вагинално от др петък, били за профилактично пречистване от инфекции на родовия канал
някой да е чувал нещо по въпроса????

сега ще поръчам мъжо да ми купи някаква панделка да го обкантя цялото и да му лепна от онези картинки дето с ютия се слагат да стане като за бебенце. Взех си и мушама и я пришивам сега на едно хасе а вътре ще слагам вата и хоп меката подложка за повиване е готова. Абе шев и крйки по цял ден

сигурна съм че тук ще ви хареса 
за матрака се спряхме на "Магнефлекс"
И сега едни разправии със застрахователи, сервиза, който е чак на летището и ще остана без кола поне за седмица, а това значи да стана затворник в нашия квартал - без кола е немислимо да мръдне човек. Мислех си евентуално да я вкараме за ремонт като влезна да раждам, така ще бъде най-безболезнено