Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да променя потребителското си име в профила?
Как е Иринка и нейното дете в момента?
Как мога да облекча дискомфорта от хемороиди по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да променя потребителското си име в профила?
-
Как е Иринка и нейното дете в момента?
-
Как мога да облекча дискомфорта от хемороиди по време на бременност?
Форумът предлага различни съвети за справяне с хемороиди по време на бременност, включително използването на компреси със смрадлика, приемането на лекарства като Детралекс и споделяне на съвети за намаляване на солта в храната. Освен това се споделят лични истории и опит относно справянето със симптомите.
-
Как да се справя с отоците на краката по време на бременност?
-
Как да облекчим киселините по време на бременност?

Тука не се диша!!А мъжо отказва и вентилатор и климатик абе ужас..И аз имам сърцебиене някой път,а за яденето-мълиии с 300 зора по няколко хапки!Просто не мога да събирам повече храна

Но не са контракции!!И ниско долу ме срязва при някое по-рязко движене!Нищо повече!Малко ми се е смъкнал корема но не знам дали защото беба се приготвя или защото вече тежи дебеланата
А и Камен Алипиев нещо не е на кеф и много мрачно коментира
Много е миличък и добър с мен!
!Голям пазар му ударихме, голямо обикаляне
, но вече всичко е купено, остана да го подредя и готово!
,че чак смешно ми става. Според него по това упътване което са дали това легло не може да се сглоби, но продължава да опитва.
.
. Не беше така до скоро.. Ама ще я видим накъде отива работата, дай Боже да е тая седмица
. И много добре иzглеждаш иначе, не zнам къде са тия кила, дето пишеш, явно трябва да си била много слаба преди. Дано нещата при теб някакси се наредят zа сега.
. Тука ги иzписват на бременните, така беше една приятелка.