Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 47

• 41 777
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • Vaudreuil Canada
Tandoori страхотна е тортата само се притеснявам как се е отразила на ръката ти - дано да сте добре с малката рожденничка.
_Пепи_ изпълнението на тортата ти е перфектно както винаги.
van444eto очите ми останаха в тия шахове - замразени ли ги покрива тортите или бяха отпуснали вече? Като отляти са.

Със сигурност пропускам много торти но хич не ми стига времето и не всички картинки ми се отварят но всичко което видях в последните дни беше супер.

# 196
Шемет, при все голямото количество работа на ръка, ръката ми е много добре! Да не казвам голяма дума, но никакви последици няма. Въпреки това аз я оставям повече да почива и затова и за моя РД като на мъжа ми торта няма да правя. Това да му е кусура, ще духам свещите на кутията със сладолед Simple Smile Laughing

# 197
  • Пловдив
А що яд брах днес, опитвайки се да оцветя 1/2 кг. бързосъхнеща маса в червеноto Christmas red Wilton  smile3511 и пак розово остана  #Cussing out май ще купя и от ягодовото, белким нещо се пооправи... или първо да опитам с добавяне на кафяво  newsm78

Руми, и с ягодово няма да се оправят нещата. Аз все се каня даотида до Аркомерс да видя пак цените и да купя някои цветове, както и да разпратя на познати червено, но с малкия все не стигам. Добави малко кафяво или черно и може да стане.

# 198
Тандури,тортата е страхотна!!!!
Пепи,много оригинална с двата цвята,а розите както винаги-перфектни!!!
Ванчеееее,пиле,добре дошла вкъщи!!!Още сигурно неоправила багажа и хвана тортите,а?И двата шаха са много готини!А,я кажи като размрази тортите променили им се вкуса?

# 199
  • у дома
Tandoori, невероятна торта!!!!!! стискам палци за бързо оправяне на ръката и добри изследвания за детенце  Praynig  Hug  bouquet

момичета, извинете, че не се включвам... но малко ми е напечено напоследък и само успявам да ви прочета.  Hug  bouquet

ЧУДНИ торти  smile3501

van444eeee, най-сетне на линия    bouquet чакам си отговора в коментара  Wink Mr. Green

Rumya, с риск да досадя, но може ли да напишеш адреса на магазинчето на Женския, че все още не съм стигала до там  Praynig Praynig  Hug  bouquet

# 200
  • София
Пепи, ако до средата на септември не си стигнала, може заедно да ходим като дойда Simple Smile

Блу, то адрес точно не знам, но упътванията са: тръгваш от Екзарх Йосиф по първия ръкав на Женския пазар и вървиш по десния тротоар; минаваш 1 кръстовище и продължаваш да вървиш - на 10-тина метра има миниатюрна бутка, боядисана в зелено, със зелени мережи по стъклата, цялата е за подправки - там има течни бои.

# 201
Пепи,отново чудесна торта,а розите са върха! Hug
Ванче,шаха е уникален!Нямам думи! Hug
И двата Peace
Момичета,коя от вас е правила торта с рози от маслен крем или някакъв друг?
С коя приставка се правят,че аз все опитвам с една,но не ми се получават,и при това пробвам със сметана
Нещо бъркам явно,кажете,ако знаете. Praynig

# 202
Момичета,коя от вас е правила торта с рози от маслен крем или някакъв друг?
С коя приставка се правят,че аз все опитвам с една,но не ми се получават,и при това пробвам със сметана
Нещо бъркам явно,кажете,ако знаете. Praynig

Аз имам ТАКАВА  Mr. Green Ноооо едва довечера бих могла да ти снимам накрайника, с който ги правих, стига да не ти е много късно. Това са ми първите рози с маслен крем на втората ми по-така торта...  Whistling

# 203
  • Варна
Ванче,добре си си дошла.Тортите ти са направо невероятни.
Аз пак с моите въпроси продължавам...Мога ли да смеся ММФ с Варна,някой пробвал ли е,че се опасявам,че няма да ми стигне ММФ за покриването на едната ми тортичка.

# 204
И отново благодаря на всички за милото посрещане.
Понаспах се и вече набирам скорост за Септемврийския тортен маратон, започващ от утре. Няма да ги изброявам предварително, защото някои торти са под въпрос, други са плуващи във времето. Но ще има изненади, обещавам ви.
За тортите - шах:
Когато ги направих и ги бутнах във фризера, бяха до масло. Намазах ги, и ги пъхнах за 1 час непокрити. След това ги увих в пликове от Кауфланд че са по-големи, залепих ги да не влиза въздух и бам, на студено! Бях спретнала и едно мини-торте около 15 на 15 с цел проба. Вчера го хапнахме за да съм спокойна. Супер си беше. Нямаше разлика във вкуса. Другите две торти, мама ги беше прехвърлила предния ден от фризера в хладилника. За 30 часа се бяха размразили идеално. Маслото беше леко напукано, но пласта беше мнооооого тънък и сигурно затова,  но вкуса си е същия. Фигурите, дъската и капаците бяха изсъхнали на 100%. Залепнаха без проблем върху маслото. Но..... повече няма да правя дъските с квадратчетата предварително. Колкото и да са гладки, не се подреждат толкова добре колкото когато са още лепкави. И са много твърди след това. За едната торта ми докладваха, че са ги хрупали, за другата още нямам информация. Трябваше да съм там на празненството... ама не ми останаха сили. И за двете торти се знаеше че са предварително замразявани, и двете поръчителки са ми близки приятелки, така че нямаше проблем.
Сега вече мога да кажа, че онзи опит с течния шоколад го признавам за неуспешен. След 15 дневно съхнене, нещата си бяха още меки. Вкуса също не е от най-приятните. Така че тестото от течен шоколад остава само за в краен случай. А и ако ми се наложи, следващият път ще взема поне по-марков, че тоя беше ... Sick

# 205
HEEEEELP!!!  smile3514 smile3514 smile3514
Торта на frog mobile ще се прави.
Покритието го уточнихме. Цветовете също.... обаче...... някой може ли да ми помогне да намеря четирите животинки на оператора. Ще трябва да ги правя 3D. Намерих само жабчето и лъвчето и то картинки. Идея си нямам как изглеждат като играчки.  ShockedКучето и кравата пък, дори не съм ги виждала...... Ами сега???  newsm17 newsm17 newsm17

# 206
  • София
Покритието го уточнихме. Цветовете също.... обаче...... някой може ли да ми помогне да намеря четирите животинки на оператора. Ще трябва да ги правя 3D. Намерих само жабчето и лъвчето и то картинки. Идея си нямам как изглеждат като играчки.  ShockedКучето и кравата пък, дори не съм ги виждала...... Ами сега???  newsm17 newsm17 newsm17

виж тук - http://www.vbox7.com/play:cff28dfc - това за бика...за куче още нищо не намирам

# 207

Ванчччееее, душо ТОВА е официалната им страница, лъва и жабата се виждат прекрасно как изгелждат, ама куче и крава  newsm78

# 208
И аз ХЕЕЕЕЕЕЛППП  Mr. Green...закъсах с  Мечо Пуха. Обикновено нямам проблем с фигурките, те по пронцип са ми най-лесната част, направих тялото на Мечо, крака ръце всичко, но с главата му удрям на камък. Който го е правил-моля да сподели как се изтегля муцуната, и бузите така както е описано ли ги прибавяте. Нещо ми е странно да работя по инструкции, да не говорим, че почти не мога да ги разчета, че е много лошо качеството на снимките. Та, да обобщя- как правите муцуната на Пух  newsm78

# 209
  • Пловдив
И аз ХЕЕЕЕЕЕЛППП  Mr. Green...закъсах с  Мечо Пуха. Обикновено нямам проблем с фигурките, те по пронцип са ми най-лесната част, направих тялото на Мечо, крака ръце всичко, но с главата му удрям на камък. Който го е правил-моля да сподели как се изтегля муцуната, и бузите така както е описано ли ги прибавяте. Нещо ми е странно да работя по инструкции, да не говорим, че почти не мога да ги разчета, че е много лошо качеството на снимките. Та, да обобщя- как правите муцуната на Пух  newsm78

Издължавам с пръсти. Не е толкова сложно. Правиш по средата на кръглата глав едно конусче и после посплескваш тук там и готово Wink

Общи условия

Активация на акаунт